Uuuu mari demenden belliBiraz ucundan coco babatarafı bulgaristwn göcmeni
Kız ben Normalde severimde dünkü gelenlerden biri hayatım, hayatım diyip duruyor sinirimi bozduHayatim bende sevmem gıcığım o kelimeye
Pare kalk namazaaaaa
Abahaa evet cocom buralarda çok denilir öyleUuuu mari demenden belli
Kız ben Normalde severimde dünkü gelenlerden biri hayatım, hayatım diyip duruyor sinirimi bozdu
Bilirim perim bizim oralardada çok var, sağım solum muhacır kayniy beyaAbahaa evet cocom buralarda çok denilir öylemari mare
At atDm atayım
He len onca yaşadıklarımdan sonra başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi çare arıyodm sonra burayı keşfettim okudum aradım okudum sonra üye oldumUzaktan uzağa onları mı okuyordun ben kesfedip üye olduydum direk gebelik topikleri icin
Ayy evet bir de emojilerle gifler gifleri daha yeni cozuyorum
İki dakikada kk nın kurdu olmuslar helal
Bizde onu istiyoruz zaten
Ya ben bunaşr yüzünden "HAYATIM" kelimesinden tiksincem iki lafı bir hayatım diyor yaa
Geliy mari
En azından tepki vermiş ne diye tırşığını çıkarayım tepkisiz mucizeHe len onca yaşadıklarımdan sonra başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi çare arıyodm sonra burayı keşfettim okudum aradım okudum sonra üye oldum
Saliha40 beğenmedim atmış onun da tırşığını çıkar
Öldür beni sevgilimGeliy mari
En azından tepki vermiş ne diye tırşığını çıkarayım tepkisiz mucize
Noli ordaa
Ruh halimNoli ordaa
İşte benidme aklıma gonya kalmış ama cekindim söylemeyeAhahahah sonra gelsin kilolar
Ben denisli aslen gonya garaman çevresi
Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyün
Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımm
Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onutavşann mooonnnn
Bi kuş gördüm sanki
Canım aşkım bidenem
Neci ki onlar yaaaf
Yok saçlarını yolmak istiyorum
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim olduİşte benidme aklıma gonya kalmış ama cekindim söylemeye
Hahha Ayy benim de ruh halim bugün böyle yaa
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?