Anam kız topla kendini benim beynim döndüRuh halim
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim oldu
Geldiiii kurabiyemmmTiniminimavihanim tinnoşum dua grubundan bildirim geldi dimi
Kuş olup uçmuşlar perişimmmAy benimde dünden beri çamaşırla uğraşıyorum birazdan da kuruyanları toplayımda yazlıkları çıkarıyım kısa bir yıkatıyım
Sahi noldu onlar belli oldumu ne oldukları
Abovvvvv salişimm bom bom olmuş burası
Aslında kütük ya da doğum buralı değiliz ama bildim bileli burda yaşıyozAnammm sende mi leylaaaaa
Bariyy saç basAnam kız topla kendini benim beynim döndü
Noldi kız
Nerelisin ballimAslında kütük ya da doğum buralı değiliz ama bildim bileli burda yaşıyoz
Hee tamam balım ay emoji bildirimi de kapalı ya biran etikette mi sıkıntı oldu dedim ama çok şükür sıkıntı yokmuşGeldiiii kurabiyemmmherşey kontrol altında
Yok kuzucummm beğenmiş bir kaç kişidee sıkıntı yokHee tamam balım ay emoji bildirimi de kapalı ya biran etikette mi sıkıntı oldu dedim ama çok şükür sıkıntı yokmuş
Salişe diyoruz o kadar. Şu cümlelerin sonuna emoji koy yoksa çok sert duruyor diyeNe oldu gii
Yok kuzucummm beğenmiş bir kaç kişidee sıkıntı yok
Paremm benim doğum başkaa şehir ama ana baba kütük sivas ama evlenince tabi eşimin kütüğe geçtimNerelisin ballim❤
Kolay gelsinn aşkımmm
Ben çamaşırlara ordan mutfaga gidiyorum görüşürüz çiçeklerim
Konya dendi ondan sordum canım ❤Paremm benim doğum başkaa şehir ama ana baba kütük sivas ama evlenince tabi eşimin kütüğe geçtim
Aaa öyle mi görmedimm bebegimm konyayla bağımız yokKonya dendi ondan sordum canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?