Günaydın ballı kaymağım
Bu faslı bacının banları neden bu kadar uzun sürüyor ya o kadar polemik yapan var. İnsana tepeden tepeden bakıp alay eden var iki güne dönüyor

Günaydın ballı kaymağım
Bu faslı bacının banları neden bu kadar uzun sürüyor ya o kadar polemik yapan var. İnsana tepeden tepeden bakıp alay eden var iki güne dönüyor
Ay evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalar

Günaydın ballı kaymağım
Ay evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalar

Kız maşallah ben memleketimde bu kadar arkadaşlar bulamıyorum acuk da bağaa vir
Hhahajaj
Valla göndereyim kurabiyem
Çok gezençi bunlar ya benide zorla evden çıkartıyorlar ben evciman biriyim evde olmayı severim misafir gelsin falan
Haftada 1 kez görüşürüz kesinn kuran okunup gün gibi yapılıp yer içilir öyle ama bu ara azıttık farkındayım
Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi ya
Valla yetisebildiğim kadarıyla geziyorum
He valla gezmek olsun yeter ki hemen gideriz
Ay düğünde gelmiş kız ne kalmış sanki
Hadi hayırlısı olsun inşallah

Oyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzel
Rabbim daim etsin muhabbetinizi ben çok istedim komşularla gel git güzel bir apartmana düşeyim olmadı elti istedim kanki gibi gidip gelelim oda olmadı daha bu saatten sonra istemyiom
İnşallah kurabiyem sen nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsunuz az kaldı gelmesine
İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…