Yorma kendini fazla kuzum
Normalmi düşünüyorsun

Sağol kuzum benimmmm
Amin inşallah canım iyi insanlara denk gelmek önemli ben buraya gelmeden çok tereddüt ediyordum hep iyi insanlar olduğu söyleniyordu burdakilerin ama yine de güvenemiyordum şükür korktuğum gibi olmadı
Olduğu kadar olmadığı kader kurabiyem ya kalan sağlar bizimdir olmayan olmasın boşver

Sende ben gbi evcilsin bende tamamgezmeyide severim ama evde olmayıda ayrı severim yatıcam tv izlicem kahvemi icicem evde mis gibi ayrı güzel
Geldi kuzum valla gecsin gitsinde hayırlısınla bakalım

Sende ben gbi evcilsin bende tamamgezmeyide severim ama evde olmayıda ayrı severim yatıcam tv izlicem kahvemi icicem evde mis gibi ayrı güzel
Geldi kuzum valla gecsin gitsinde hayırlısınla bakalım
Hahajah bu ben işte
Yerine göre bebeğim ya haftada 1 herkezi gör yeter geçen hafta şeyini çıkarttılar heee dünde gezmedeydim pazartesi misafirim vardı yarın kahvaltıya gidicem kızlarla
Gelmeyim deyince kız gel deyip zorla çıkartıyorlar evden hahahahaah
Ben kahvemi yapayım evimin işini yapayım gelen giden olsun toprakla ugrasayim ibadetlerimi yapayım ama onlar normal değil ben anladım
Hergun hergun olmaz öyle şeyler işiniz gücünüz yok valla sizin diyorum hergun bir bahane disardasiniz
Hayırlısı olsun bebeğim hayırlısı ile geldim gecsin
Ay Özgem ben çok sevinçliyim
Burda Enbiya suresi okuduk ya gebe haberi aldım az önce ayyyyy

Ayyy kıız son cümleyi okurken yüreğim pır etti senmi hamilesin diye
Çok şükür kuzum yaa dualrın gücüne inanıyoruz olucak bizlerde görücez o günleri

Ahaha kimi insan öyle canım ya gezmeyi sever evi sevmez ama işte dediğin gibi herşeyin bir sınırı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…