• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaaaaaaa mucışkomm rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş 🤲💜🍒🍒😘
amiinnnn sosyalim aminnnn kocccammaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dua:
Kuzuummm sen sağlığına bakk allah görüyorr günah olmazzz kazasını edersin bigün sen şimdi kendin sağlığını ve bebeğinin tutunacığını düşün düzenli içmek cok daha önemli 🤲 allahımm hayırlısıylaaa senden cok ama çooookk güzel haberler alalımm🤩🤩 ne zaman oluyorsun benide etiket et
yaaaa canımm benimmmm tutarım Allahn izniyleee
yeterki sağlıkla kavuşalım sağlıkla tutup ilerlesin kucağımıza bi alalımm allahm olur mu ki:KK42::KK42::KK42:

amiinnnn sosyalim aminnnn kocccammaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dua:

yaaaa canımm benimmmm tutarım Allahn izniyleee
yeterki sağlıkla kavuşalım sağlıkla tutup ilerlesin kucağımıza bi alalımm allahm olur mu ki:KK42::KK42::KK42:
Olurrr olurrr niye olmasınnn sen orucu düşünme şimdiki tedavini düşün allah tutmayın diyor zaten görüyorda biliyorr ne olduğunu kazasını yaparsın hele bi olda embriyo 🤩🤩

Olurrr olurrr niye olmasınnn sen orucu düşünme şimdiki tedavini düşün allah tutmayın diyor zaten görüyorda biliyorr ne olduğunu kazasını yaparsın hele bi olda embriyo 🤩🤩
evet bitanem Rabbim kolaylaştırsın inşallah artık:KK37::dua::dua::dua:
Ayy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün mucizemm 😍😍😍😍😍❤❤❤🌷

Sağolun sosyalim iyiki varsınız 😍😍😍😍❤ napiyosun nasıl gidiyor 😊😊😊
amin allah razı olsun canm maveram inşallah güzel olsun herşey:KK68:

en çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar

şuraya nickimin altına gebelik takvimi eklemeyi çok isitiyorum

bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum

bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum :KK37:

bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum

bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum :KK37:
Olucak kuzum olucak rabbim vericek deniyor bizi sınıyor imtihan ediyor yeter ki ümidini kesme
Ahh ah mucim bir bilsen bendeki annelik duygusunu ahhh ben neler istiyorum geçen hafta çok zordu benim için herkes sınavda herkes imtihanda rabbim verir kimine geç kimine erken hayırlısını versin dilerim allahtan en yakın zamandavyuzunu güldürsün bitanem😊🤗🥰🤲🌹😇

Mucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.🥺
Hani kalben o kadar istiyorum ki sizlerin ve kendim için kızlar evet hamileyim zamanı buguneymiş beklediğimize değdi demeyi Rabbim bu mübarek zamanlarda bizi beklediklerimize kavuştur hayallerimizi yaşamayı nasip etsiin:KK36: bazen o gebelik takvimine gidip gelip bakarım🥺

Mucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.🥺
Hani kalben o kadar istiyorum ki sizlerin ve kendim için kızlar evet hamileyim zamanı buguneymiş beklediğimize değdi demeyi Rabbim bu mübarek zamanlarda bizi beklediklerimize kavuştur hayallerimizi yaşamayı nasip etsiin:KK36: bazen o gebelik takvimine gidip gelip bakarım🥺
Tinnosum tatlım benim rabbim diyor ya geciktiyorsa guzellesiyordur inşallah öyledir
Inşallah kuzum bitanem müjdeli haberleri alalim inanın dua hazırlarken bile bu konular için hazırlıyorum
Bizim duamızı kabul etmiyorsa mevlam duası kabul olan kullarının dualarının içine katsın inşallah 🤲

Son düzenleme:
Tinnosum tatlım benim rabbim diyor ya geciktiyorsa guzellesiyordur inşallah öyledir
Inşallah kuzum bitanem müjdeli haberleri alalim inanın dua hazırlarken bile bu konular için hazırlıyorum
Bizim duamızı kabul etmiyorsa mevlam duası kabul olan kullarının dualarının içine katsın inşallah 🤲
Canımm paremmm öyle güzel hissediyorsun ki bizlerii Allahım senden de razı olsun vesile oluyorsun sayende okuyoruz 😍🥰🤲🏻 Seninde ne duan dileğin varsa Allahım misliyle kabul etsiin bir gün herşey hiç beklemediğimiz kadar güzel olacak bitanemm gönülden kalpten kocaman aminnn❤️🤲:KK60::KK60:

Selâm kızlar. Komik bı emoji ile selam veremeye gelmiştim. Son yazılanlara gözüm çarptı. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aminn bozacımm Allah razı olsunn🤲🏻🌺

Hadi şimdi enerji zamanı
m1211.gif
m1211.gif

Back
X