• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16 Lna16
@coconatt
@karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Yaaaaa transfer mi yapılcak 😍😍 inşaAllah minik bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşaAllah 😍😍😍 bütün dualarımız seninle o güzel haberi vereceksin burada sevinecez hep beraber 🥹🥹🥹

Yaaaaa transfer mi yapılcak 😍😍 inşaAllah minik bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşaAllah 😍😍😍 bütün dualarımız seninle o güzel haberi vereceksin burada sevinecez hep beraber 🥹🥹🥹
Evettt balkabağımmmm aminn aminnn 😍😍😍😍

Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16 Lna16
@coconatt
@karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Mucizem Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin pozitif haber almayı bize nasip etsin sevinçten ağlayalım😍😍😍🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Hayırlı cumalar güzel paremmmm😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺

Mucizem Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin pozitif haber almayı bize nasip etsin sevinçten ağlayalım😍😍😍🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Hayırlı cumalar güzel paremmmm😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺
Aminnn güzell tinnoşum aldım bebişimi elhamdülillah Rabbim bundan sonrasınıni sağlıkla tutunup kucağımıza alabilmesi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Jou Jou
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16 Lna16
@coconatt
@karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Birtanemmmmm fatmammm dualarım seninle namaz arkasından sana dua ediyorum ve hepimize bu yolda olanlara Rabbim bekleyislerimizi son ettirsin inşallah aşkım 😍
Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde tutunup kucağına sağlıkla al beybisiii 😍😍😍😍😍😍😍😍

Back
X