- 18 Kasım 2020
- 20.747
- 49.902
- 548
AhahahIyiyim kuzum cok sukur kizin biri azı disini cikartiyor hafif atesi var onla ugrasiyorum sadece kili vermeye calisiyom ama sadece calisiyom sanki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahIyiyim kuzum cok sukur kizin biri azı disini cikartiyor hafif atesi var onla ugrasiyorum sadece kili vermeye calisiyom ama sadece calisiyom sanki![]()
Yaaaaa transfer mi yapılcakKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16
@coconatt
@karamel Latte
![]()
Evettt balkabağımmmm aminn aminnnYaaaaa transfer mi yapılcakinşaAllah minik bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşaAllah
bütün dualarımız seninle o güzel haberi vereceksin burada sevinecez hep beraber
![]()
Aynen benim için de iyi oldu cnm bnmGel canım hepimiz dua grubundaki kızlar birazda sohbet edelim kafamız dağılsın dedik sana da iyi gelir zaten çoğunu tanıyorsun Meralcim❤⚘
Allah gönlünüze göre versin inşallahEvettt balkabağımmmm aminn aminnn![]()
Allah razı olsun amin cümlemizeAllah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Mucizem Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin pozitif haber almayı bize nasip etsin sevinçten ağlayalımKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16
@coconatt
@karamel Latte
![]()
Hayırlı cumalar güzel paremmmmEki Görüntüle 3069419
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
Meral01
Aminnn güzell tinnoşum aldım bebişimi elhamdülillah Rabbim bundan sonrasınıni sağlıkla tutunup kucağımıza alabilmesi nasip etsin inşallahMucizem Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin pozitif haber almayı bize nasip etsin sevinçten ağlayalım
Hayırlı cumalar güzel paremmmm![]()
Amimnnn kuzummm beniiimmmm transfer oldu muAminnn güzell tinnoşum aldım bebişimi elhamdülillah Rabbim bundan sonrasınıni sağlıkla tutunup kucağımıza alabilmesi nasip etsin inşallah![]()
Oldum Allahm a şükür tinişimAmimnnn kuzummm beniiimmmm transfer oldu mu![]()
Bebegin sana sımsıkı tutunsun inşaAllah mucoomm Rabbim müjdelendirsinOldum Allahm a şükür tinişim![]()
Aminnn minik kuşummmmBebegin sana sımsıkı tutunsun inşaAllah mucoomm Rabbim müjdelendirsin![]()
Selammmm minnoşumJou
@karamel Latte
@ozo1907
@sebbo
@madammor
@mavikelebek34
@K i m S e s i Z
@Paniksu
@coconatt
MssPARE
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Simurgp
@ASSOSyal
@Hogwartss
bir mucizee
@tiniminimavilihanim
@D u t
Günaydın ballarım![]()
Ayy Raabbiim sen bu Fatma kulunun yüzünü güldür ona mucizesini nasip ett canımsınOldum Allahm a şükür tinişim![]()
Beni yıldızla dediiii kurabiyem ondan perimmm hahajaja istek üzerine istersen haftaya da seni yıldızlarimmmHayırlı cumalar tatlım
Kurbiğin neden 6 yıldızı var![]()
Birtanemmmmm fatmammm dualarım seninle namaz arkasından sana dua ediyorum ve hepimize bu yolda olanlara Rabbim bekleyislerimizi son ettirsin inşallah aşkımKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16
@coconatt
@karamel Latte
![]()
YaaaaaaaaOldum Allahm a şükür tinişim![]()