Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16 Lna16
@coconatt
@karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Yaaaaa transfer mi yapılcak 😍😍 inşaAllah minik bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşaAllah 😍😍😍 bütün dualarımız seninle o güzel haberi vereceksin burada sevinecez hep beraber 🥹🥹🥹

Yaaaaa transfer mi yapılcak 😍😍 inşaAllah minik bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşaAllah 😍😍😍 bütün dualarımız seninle o güzel haberi vereceksin burada sevinecez hep beraber 🥹🥹🥹
Evettt balkabağımmmm aminn aminnn 😍😍😍😍

Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16 Lna16
@coconatt
@karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Mucizem Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin pozitif haber almayı bize nasip etsin sevinçten ağlayalım😍😍😍🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Hayırlı cumalar güzel paremmmm😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺

Mucizem Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin pozitif haber almayı bize nasip etsin sevinçten ağlayalım😍😍😍🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Hayırlı cumalar güzel paremmmm😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺
Aminnn güzell tinnoşum aldım bebişimi elhamdülillah Rabbim bundan sonrasınıni sağlıkla tutunup kucağımıza alabilmesi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Jou Jou
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
@Hogwartss
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@D u t
Lna16 Lna16
@coconatt
@karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Birtanemmmmm fatmammm dualarım seninle namaz arkasından sana dua ediyorum ve hepimize bu yolda olanlara Rabbim bekleyislerimizi son ettirsin inşallah aşkım 😍
Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde tutunup kucağına sağlıkla al beybisiii 😍😍😍😍😍😍😍😍

Back
X