İçi kan ağlayan melek anneleri

Canım ne kadar oldu ki cocugunu kaybedeli korunmayi Birakicak misin

Canım ben ilaç kullanmıyorum doktorum bana hiç ilaç vermedi ama ben kırkım çıktıktan sonra folik asit kullanmaya başlayacağım folidoce ti günde kaç tane alıyorsun benim kanamam bitti ama arada hissedeceğim şekilde akıntım oluyor rengi kırmızı kahve arası bir şey onun dışında sezeryan yerim ayakta biraz kalınca ağrımaya yanmaya Başlıyor bende merak ediyorum ağrılar tamamen ne zaman geçecek diye

Ben dün doktora gittim Dikiş yerimden bşr ip çıkmıştı onu gösterdim bir Boşluk bulmuş çıkmış önemli değil üç aya kadar düşer dedi dikişin iyi dedi.tahim küçülmeye Başlamış 3 kere adet Gör sonra korunmaya başla dedi denen şunu anlamadım üç kez adet olmak zorundamıyım yoksa zaman olarak üç aydan mı bahsediyor.yani ben kızım doğduktan altı ay sonra adet olmuştum bunda da üç dört ay sonra olabilirim adet olmadan hamile kalınabiliyor muyuz onuda bilmiyorum

ıyı aksamlar arkadaşlar,
bende bebegımı kaybedelı bugun 3 ay oldu 22 haftalıktı cok zor günler yasadım toparlanıyorum cok sukur bebegını kaybeden herkese allah sabır versın

Canım ne kadar oldu ki cocugunu kaybedeli korunmayi Birakicak misin
13 gün oldu canım ya korunma falan yok daha kontrole bile gitmedim ki, ben hiç korunmak istemiyorum korunmicam da, normal doğum oldu benim 25 hftalıktı, doktorlar korunman lazım bekle falan demedi yani bende korunmicam hemen başladım folik aside ki hemen olmaz zaten bi kaç ay sonra olursa yani folik asit kullanmış olurum en azından ..

Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 2 ay içtim sonra hamile olduğumu öğrenmiştim canım günde 1 tane içiyodum doktora sormuştum o zamanlar, şimdide aynı doz alıyorum günde 1 tane yeterliymiş, 0,400mg folik asit+b12 vitamini var içinde zaten doktor vücut için günlük 1 tane yeter demişti. Decavit vitaminim duruyo hala ben haftada 1 2 tablette ondan içicem, doğumla beraber vitaminler gitti tabi sıfırlanmış bile olabilir bu ara beslenmeme dikkat etmiyorum psikoloji malum o yüzden vitamin destek alıcam bi süre

ıyı aksamlar arkadaşlar,
bende bebegımı kaybedelı bugun 3 ay oldu 22 haftalıktı cok zor günler yasadım toparlanıyorum cok sukur bebegını kaybeden herkese allah sabır versın
Geçmiş olsun canım, sabır versin Allah ın hepimize .. Bazen düşünüyorum bende Allah ım nolur hemen geçsin zaman diye ama öyle bi durmuş vasiyette ki zaman bazen dakikanın bile geçmediğini düşünüyorum özellikle yalnız olunca ..

Zaten özellikle hamileyken düzenli yediğim şeyleri yumurtamızı balıkmış hiç yiyesin gelmiyor

Anladım canım bende normal dogum yaptım kontrole gittiğimde 3 hafta olmuştu doktor 6 ay Korun dedi ben ben o kadar bekleyemem Dedim O da ozaman 3 ay bekle sonra düşün dedi. İş yeri doktorum da 1 ay geçsin yeter dedi ayin 16 sinda 1 ay olucak hakkimizda hayırlısı bakalim

Zaten özellikle hamileyken düzenli yediğim şeyleri yumurtamızı balıkmış hiç yiyesin gelmiyor
Aynı bende öyleyim balık kokusundan dahi nefret ediyorum şu an, ceviz fındık badem poşetle duruyo evde öyle bugün farkettim kaldırdım başka bi yere, yemek gelmiyo içimden artık hiçbişey .. Nasıl da ona odaklıymış hayatım onu farkettim, yemem içmem şu koltuğa oturup kalkmam bile nasılda dikkat ediyodum, yürüyüşüm bile değişmişti benim karnım çok çıkmıştı bebeğin kilosu yoktu 510 gr dı ama malum bebekte anomali olduğu için suyum çok fazlaydı doğumda 3 kere boşaldı su zaten demekki o karnımın şişliği hep suymuş ..

sagol canım benım amın benım gıbı olan herkese sabır versın allah oyle düşünme canım zaman gecıyor acı azalıyo her hatırladığında burnunun dıregı sızlıyor ama yapacak bırsey yok kısmet deıl mıs rabbım sağlıklı bebekler nasıp eder ıns

canım senın de basın saolsun cok yenı olmuş daha benımkıde 22 haftalıktı bugun 3 ay oldu lohusalık 40 gun surdu benım ılk adetı de lohusalıktan 36 gun sonra oldum senın kanaman bıttı mı oyle okudum 13 günde hemen bıtmıs maşallah

Canım sen istanbuldaydın galiba ya benim sana bir tavsiyem var doktorla ilgili ama inan hiç hastane işe ilgili bilgim yok yani senin sağlık güvencen nedir bu hastane sana bakar mı yoksa tamamen özel mi gitmen gerekir bilmiyorum ama yinede bilgiyi vereyim bir araştır derim. Maslak Acıbadem hastanesinde perinatolog Prof İbrahim bildirici Meryem bşr araştırmana Türkiye'de bu adamın üstüne doktor tanımıyorlar yalnızca buna gitsen yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…