Bu arada benim kanamam tamamen bitti yarın gidicem doktora inşallah, rahim toparlamışmı ne durumda diye, bide kan ilacını bıraktım ben kabızlık sorunu falan oldu, folik aside başladım dün folidoce içiyorum folik asit+b12 vitamini var içinde sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyo musun?
Canım ne kadar oldu ki cocugunu kaybedeli korunmayi Birakicak misinBu arada benim kanamam tamamen bitti yarın gidicem doktora inşallah, rahim toparlamışmı ne durumda diye, bide kan ilacını bıraktım ben kabızlık sorunu falan oldu, folik aside başladım dün folidoce içiyorum folik asit+b12 vitamini var içinde sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyo musun?
Canım ben ilaç kullanmıyorum doktorum bana hiç ilaç vermedi ama ben kırkım çıktıktan sonra folik asit kullanmaya başlayacağım folidoce ti günde kaç tane alıyorsun benim kanamam bitti ama arada hissedeceğim şekilde akıntım oluyor rengi kırmızı kahve arası bir şey onun dışında sezeryan yerim ayakta biraz kalınca ağrımaya yanmaya Başlıyor bende merak ediyorum ağrılar tamamen ne zaman geçecek diyeBu arada benim kanamam tamamen bitti yarın gidicem doktora inşallah, rahim toparlamışmı ne durumda diye, bide kan ilacını bıraktım ben kabızlık sorunu falan oldu, folik aside başladım dün folidoce içiyorum folik asit+b12 vitamini var içinde sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyo musun?
Âmin canım neyden dolayı kaybettiniz sakıncası yoksaıyı aksamlar arkadaşlar,
bende bebegımı kaybedelı bugun 3 ay oldu 22 haftalıktı cok zor günler yasadım toparlanıyorum cok sukur bebegını kaybeden herkese allah sabır versın
13 gün oldu canım ya korunma falan yok daha kontrole bile gitmedim ki, ben hiç korunmak istemiyorum korunmicam da, normal doğum oldu benim 25 hftalıktı, doktorlar korunman lazım bekle falan demedi yani bende korunmicam hemen başladım folik aside ki hemen olmaz zaten bi kaç ay sonra olursa yani folik asit kullanmış olurum en azından ..Canım ne kadar oldu ki cocugunu kaybedeli korunmayi Birakicak misin
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 2 ay içtim sonra hamile olduğumu öğrenmiştim canım günde 1 tane içiyodum doktora sormuştum o zamanlar, şimdide aynı doz alıyorum günde 1 tane yeterliymiş, 0,400mg folik asit+b12 vitamini var içinde zaten doktor vücut için günlük 1 tane yeter demişti. Decavit vitaminim duruyo hala ben haftada 1 2 tablette ondan içicem, doğumla beraber vitaminler gitti tabi sıfırlanmış bile olabilir bu ara beslenmeme dikkat etmiyorum psikoloji malum o yüzden vitamin destek alıcam bi süreCanım ben ilaç kullanmıyorum doktorum bana hiç ilaç vermedi ama ben kırkım çıktıktan sonra folik asit kullanmaya başlayacağım folidoce ti günde kaç tane alıyorsun benim kanamam bitti ama arada hissedeceğim şekilde akıntım oluyor rengi kırmızı kahve arası bir şey onun dışında sezeryan yerim ayakta biraz kalınca ağrımaya yanmaya Başlıyor bende merak ediyorum ağrılar tamamen ne zaman geçecek diye
Geçmiş olsun canım, sabır versin Allah ın hepimize .. Bazen düşünüyorum bende Allah ım nolur hemen geçsin zaman diye ama öyle bi durmuş vasiyette ki zaman bazen dakikanın bile geçmediğini düşünüyorum özellikle yalnız olunca ..ıyı aksamlar arkadaşlar,
bende bebegımı kaybedelı bugun 3 ay oldu 22 haftalıktı cok zor günler yasadım toparlanıyorum cok sukur bebegını kaybeden herkese allah sabır versın
Zaten özellikle hamileyken düzenli yediğim şeyleri yumurtamızı balıkmış hiç yiyesin gelmiyorBen hamile kalmadan önce başlamıştım 2 ay içtim sonra hamile olduğumu öğrenmiştim canım günde 1 tane içiyodum doktora sormuştum o zamanlar, şimdide aynı doz alıyorum günde 1 tane yeterliymiş, 0,400mg folik asit+b12 vitamini var içinde zaten doktor vücut için günlük 1 tane yeter demişti. Decavit vitaminim duruyo hala ben haftada 1 2 tablette ondan içicem, doğumla beraber vitaminler gitti tabi sıfırlanmış bile olabilir bu ara beslenmeme dikkat etmiyorum psikoloji malum o yüzden vitamin destek alıcam bi süre
Anladım canım bende normal dogum yaptım kontrole gittiğimde 3 hafta olmuştu doktor 6 ay Korun dedi ben ben o kadar bekleyemem Dedim O da ozaman 3 ay bekle sonra düşün dedi. İş yeri doktorum da 1 ay geçsin yeter dedi ayin 16 sinda 1 ay olucak hakkimizda hayırlısı bakalim13 gün oldu canım ya korunma falan yok daha kontrole bile gitmedim ki, ben hiç korunmak istemiyorum korunmicam da, normal doğum oldu benim 25 hftalıktı, doktorlar korunman lazım bekle falan demedi yani bende korunmicam hemen başladım folik aside ki hemen olmaz zaten bi kaç ay sonra olursa yani folik asit kullanmış olurum en azından ..
Aynı bende öyleyim balık kokusundan dahi nefret ediyorum şu an, ceviz fındık badem poşetle duruyo evde öyle bugün farkettim kaldırdım başka bi yere, yemek gelmiyo içimden artık hiçbişey .. Nasıl da ona odaklıymış hayatım onu farkettim, yemem içmem şu koltuğa oturup kalkmam bile nasılda dikkat ediyodum, yürüyüşüm bile değişmişti benim karnım çok çıkmıştı bebeğin kilosu yoktu 510 gr dı ama malum bebekte anomali olduğu için suyum çok fazlaydı doğumda 3 kere boşaldı su zaten demekki o karnımın şişliği hep suymuş ..Zaten özellikle hamileyken düzenli yediğim şeyleri yumurtamızı balıkmış hiç yiyesin gelmiyor
Geçmiş olsun canım, sabır versin Allah ın hepimize .. Bazen düşünüyorum bende Allah ım nolur hemen geçsin zaman diye ama öyle bi durmuş vasiyette ki zaman bazen dakikanın bile geçmediğini düşünüyorum özellikle yalnız olunca ..
Geçmiş olsun canım, sabır versin Allah ın hepimize .. Bazen düşünüyorum bende Allah ım nolur hemen geçsin zaman diye ama öyle bi durmuş vasiyette ki zaman bazen dakikanın bile geçmediğini düşünüyorum özellikle yalnız olunca ..
Âmin canım neyden dolayı kaybettiniz sakıncası yoksa
Canım sen istanbuldaydın galiba ya benim sana bir tavsiyem var doktorla ilgili ama inan hiç hastane işe ilgili bilgim yok yani senin sağlık güvencen nedir bu hastane sana bakar mı yoksa tamamen özel mi gitmen gerekir bilmiyorum ama yinede bilgiyi vereyim bir araştır derim. Maslak Acıbadem hastanesinde perinatolog Prof İbrahim bildirici Meryem bşr araştırmana Türkiye'de bu adamın üstüne doktor tanımıyorlar yalnızca buna gitsen yeter benceAynı bende öyleyim balık kokusundan dahi nefret ediyorum şu an, ceviz fındık badem poşetle duruyo evde öyle bugün farkettim kaldırdım başka bi yere, yemek gelmiyo içimden artık hiçbişey .. Nasıl da ona odaklıymış hayatım onu farkettim, yemem içmem şu koltuğa oturup kalkmam bile nasılda dikkat ediyodum, yürüyüşüm bile değişmişti benim karnım çok çıkmıştı bebeğin kilosu yoktu 510 gr dı ama malum bebekte anomali olduğu için suyum çok fazlaydı doğumda 3 kere boşaldı su zaten demekki o karnımın şişliği hep suymuş ..
Canım ya Allah doğacak bebeğine sağlık sıhhat versin gönlünden ne geçiyorsa Rabbim kabul etsin inşallah .canım kusura bakma gec gordum msjını gelısmemıstı ve kalbı delıktı canım bu yüzden kaybettım
Sezeryan mı oldu normal micanım kusura bakma gec gordum msjını gelısmemıstı ve kalbı delıktı canım bu yüzden kaybettım
Canım ya Allah doğacak bebeğine sağlık sıhhat versin gönlünden ne geçiyorsa Rabbim kabul etsin inşallah .
Sezeryan mı oldu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?