içim acı-mı-yor

citlenbikbesyo

15 haziran 50 kilo
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
648
248
103
İzmir
çok tuhaf içim acımıyor ayrılmaya karar verdik hemde okadar haksızken beni inanılmaz şeylerle suçladıki ağzımı açamadım ama benim minicik bi kızım var bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum

canımm çok üzüldüm ve anlayabiliyorum durumu. sana eğer düşmanca davrandıysa, kesinlikle başka bir kadın vardır arada ve herşeye bir kusur bir bahanee bulacaktır. çok gururlu dur. kesinlikle yüz verme. alttan alırsam düzelir sanma saakın. sen mesafeli ve ayrılacağım senden şeklinde durursan.. eğer başka bir kadın yoksa peşinden koşacak. varsa elbette koşmayacak. her halikarda seni ezmesine izin vermeyerek sen kazanmış olacaksın.

ılişki içinde biten bir şeyler varsa sürdüğü sürece insan bazen farkedemiyor.
Benim bundan önceki ilişkim böyleydi 2 sene beraberdik evlenme planları yapardık ama hep laftaymış onu anladım ben. Seviyor-seviyorum sanıyormuşum, bırakılmaz vazgeçilmez sanıyormuşum, ama hepsi alışkanlıkmış.. 2 senelik emeği küçücük bir tartışmada silip atabiliyormuş insan..
Dediğiniz gibi hiç içi acımadan bir damla göz yaşı dökmeden..
Bunu farketmek silkinip kendine gelmek bence güzel bir şey
En azından ömür boyunca yalan bir sevdanın peşinde sürüklenmeyeceksiniz.
Evladınıza gelince, aşk dolu bir evde büyümek kadar güzel bir şey yoktur, bu onu hissedemeyecekse, en doğrusu mutlu, hayat dolu ama ayrı anne babaya sahip olmak
Umarım hayırlı olur sizin için.

sorun ne sorun bana yalanlar söylemesi ama işin ilginç tarafı bu ona göre yalan değil adam rahat yani bi kızımız var 8 aylık biliyormusunuz bende babasız büyüdüm tek üzüldüğüm o kocam tam anlamıyla eğitimli bir öküz arkadaşlar tek kelimeyle şöyle söyliyeyim başbaşa vakit geçirmek istiyorum dediğim zaman bana anlamsız bakması daha neler neler ben buaraya yazmaya kalksam oo forum yetmez

ya evlılık bu ya bu kadar basıtmı hersey yabıde günahsız bı cocuk var ortada ama söle dusun cnm huzursuz kavgalı birortamda büyüse psıkoljısı yıne normal olmıcak yanı hayırlısını dıle vardır bı hıkmet

daha da anlatayım bu adam doktor ama bu sıfatının dışında hiç bir şey barındırrmıyor benim her isteğim benle ilgili herşey ona ağır gereksiz geliyor ya hala inanamıyorum ben annemlerde kalıyorum şuan izindeyiz o da annesinde geçen hafta çok hastaydım ücretsiz izinde olduğum için sağlık karnem yok doktora gidemiyorum ilaçta yok aradım hastayım diye git eczaneden ilaç al dedi sonra içi rahat etmedi geldi beni eski çalıştığı hastaneye götürdü herneyse ama bu akşam bana onu bile yüzüme vurdu kendi başına hastaneye gidemedin diyor neden dedim bende keyfimdenmi eee git ilaç al dedim onuda yapmadın diyor yani beni doktora götürmesi bile ağır geliyor

sen sevıyomusun peki onu hala ayrılırsan napıcaksın peki yanı iş falan cnm ne yapmayı dusnuyosun istersen sakın ol bu kadar acele etme

hiç kurtarma şansı yokmu

sorun tam ne
ayni dili konuşmama -ilgisizlik-sevgisizlik
nee
ya bebiş var ortada hiçmi düzelme şansı yok sizce

bugun ayrılmaya karar verdik bana p.tesi dilekçe verelim dedi aslında bende isityorum ayrılmayı çünkü onunlada çok mutsuzum anlayış yok hoşgörü yok evgi yok ama minicik günahsız bi yavrum var

seviyorum ama okadar farklıyızki o köyde yetişmiş tam bir köy çocuğu inanamazsnız onun bi doktor olduğuna ben izmirde yetişmiş öğretmenlik yapan bi genç kızıdm ama beni öyle bi kalıba sokmaya çalışıyorki mümkün değil ortak noktada buluşmak zaten adamın ortak noktası yok onun dediği doğru hep ya yalan söylediğini kabul etmiyor

hemde ne yalan arkadaşlar hani beni hastaneye götürdü dedim ya o gün o annesine köye gidecekti ertesi sabah istanbula gidecek herneyse gitti bende annesini aradım halini hatrını sormak için ve ne öğreniyorum aslında o gün annesine gitmemeiş eee benim yanımda da değildi nerde kaldı bu adam o akşam ?

olan yavrulara oluyo işte
hayırlısı olsun hakkınızda ayrılmmak kolay ama
geirisi düşnmek lazım çocuk için bi kere düşününmeyi deneyin bence

bence ayrılmaya karar vermeden biraz uzaklaşıp
atıyorum 1 hafta 10 gün yada 20 gün hiç görüşmeden ama hiç görüşmeden ve aileleri bu işe sokmadan tekrar bir karar verme yolunu seçseniz

hmm ozaman karışık durumlar var gibi
nerde olduğunu sordunuz mu peki

ya ben bunu konuşmak istedim nerde kaldı ve neden bana yalan söyleme gereği duydun benmi seni yalana itiyorum nedir yani diye ama oo baya doluymuş okadar doluymuşki eski yeni ne varsa döküldü ortaya ve yalan olarak görmüyor bunu gitmeyeceğini söylese ben ona burda kal yada 1 saat daha kal falan diye ısrar edermişim ya benle vakit geçirmek adama işkence geliyromuş meğer haa bu arada o.evinde kaldığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…