içim acı-mı-yor

Allah yardımcın olsun. kendi kırgınlıklarında haklı olabilirsin, yalnız bunlar çocuğunu babasız büyütmeni gerektiren sebepler değil. (çocuğa karşı bi soğukluğu ilgisizliği var mı bilmiyorum) . anlaşarak boşanırsanız ve ikiniz de çocuğu birbirinize karşı doldurmaya kalkmazsanız hem annesinden hem de babasından yoksun kalmamış olur. madem bitmesi gerekiyo kendi kırgınlıklarınızı bi yana bırakıp çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. umarım bebeğinizin mahrum kaldığı tek şey bütünlüğü bozulmuş bi aile olur.

elinizden geleni yaptiginiza inaniyorum ama malesef ki tek tarafli yurutulmez bi iliski..hakkinizda hayirlisi olsun..

Evliliğiniz kötü gidiyordu madem neden çocuk yaptınız ?

O çocuğun ne suçu günahı vardı peki ?

Bir anlık zevk uğruna değer mi onun da hayatıyla oynamaya ...

Madem sorunlarınız var boşanın o zaman.Zaten karar verilmiş.Hakkınızda hayırlısı olsun .

İlgisiz,sevgisiz,saygısız bir koca ile başetmek çok güçtür.

kendime inanamıyorum onu gördüm ve hiç bişey hissetmedim ne acı ne özlem ne sevgi ne öfke hiç bişey yaaa

evet yarın gelip dilekçe vereceğiz ...........
hayırlısı

Hakkınızda hayırlısı olsun ...
Madem sevgi saygı kalmamış ilişkinizde ayrılmanız daha mantıklı çocuğunuz içinde sağlıklı bir ortam olmadığı belli...

düşünün derim bi kez daha...
şöyle düşünün demir kızgınken sıcakken tutulmaz...hafif soğumya başladığında tutulabilecek hal alır...
tekrar düşünün biraz zaman tanıyın ilişkinize...tekrar düşünün...sizi çok ii anlıyorum çünki bende aynı sizin gibi çok kısa evlilik geçirdm aytrılık aşamasındayım kolay bi durum değil...hakkımızda hayırlsı olsun..

çocuğa yazık...
hala çok bilinçsiziz toplum olarak.
bence de olaylara dışardan bakmak için bi süre sakinleşmeyi deneyin uzaklaşın üstüne üstüne gitmeyin birazcık zaman...
daha sonrasında kendi egolarınızı bı kenara bırakıp önce çocuğunuzu düşünün. en doğru olanı yapabilirsiniz umarım

adamın umrunda değilki çocuğu biraz düşünse bunların hiç biri olmaz canım ben seni o kadar çok iyi anlıyorum ki sabırlı ol herşeyin üstesinden gelirsin en azından bir mesleğin var sağlıksız sevgisiz çocuğun büyüyeceğine en iyisi bu şekilde büyüsün üzülme her şey olacağına varır senden iyisini kimse bilemez Allah yar ve yardımcın olsun

Çocuğunu arayıp sormayan bir baba, karısına sahip çıkmayan onu sevip saymayan bir koca. ıçinizin acımaması o kadar normal ki. Ayrılmakla kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Hatta bu duygusal yükü üzerinizden attığınızda kendinizi daha rahat ve mutlu hissedeceksiniz. Umarım aileniz yani anne ve babanız size bu konuda destek oluyordur.

Herkes hata yapıyor. Hepimiz yapıyoruz. Önemli olan bunların farkına vardığımızda en doğru şekilde çözüm yoluna gitmek. O nedenle neden çocuk yaptınız neden bu adamla evlendiniz gibi eleştirileri biraz acımasız buluyorum açıkçası. O anki şartlar ve duygu durumları bunu gerektirmiş olabilir. Kimsenin de bunu eleştirmeye hakkı yok bence.

Kısa zamanda ayaklarınızın üstüne sapasağlam basmanızı, geriye dönüp bakmadan kızınızla ve sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yaşama kavuşmanızı dilerim.

zaten ben hiç aramıyorum çocuğumu asla kullanmam onu en hasarsız bişeklde bu işi bitirmek istiyorumen eğitimci bir bayan olarak eşimle her zaman iletişim halinde olmak isterim

son gelişmeyi anlatayım dün geldiğinde alyanslarımızı teslim ettik birbirimize ailesinin haberi olup olmadığını sordum yok anlatıcam dedi sabah annesi aradı beni sadece küs bana demiş ayrılıyoruz boşanıyoruz falan dememmiş bende boşanmaya karar verdiğimizi söylemedi dedim şok oldu kadın yalvardı resmen yazık onada üzüldüm gerçi benim annem 3 gündür uyumuyor ve ağlıyor o ayrıda

bana p.tesi gelicem anlaşmalı dilekçe verelim dedi gelmedi dün salı gelicem gideriz adliyeye dedi yine gelmedi dün yemeğe götürdü yemedim diye kendini denize atsam yermisin diye şakrabanlıklar hayatım ..........m (adım) ye şu yemeği sen seviyorsunlar daha sonrasında bana ne zaman ev tutacağımı sormalar
dengesizliğin bu kadarına pes ben 4 gündür hiç aramıyorum adam sormuyor bile paran var mı çocuğun bişeye ihtiyacı varmı diye

Ne olur darılmayın, ama yazdıklarınıza hiç mana veremedim..
Nereden biliyorsunuz başka kadın olduğunu?
Alttan alınca düzelmeyeceğini?
Başka kadın yoksa peşinden koşacağını?
Ezmesine izin vermeyince kazanan taraf olacağını?
Yahu vallahi merak ettim, tüm bunları 2 satır mesajdan nasıl çıkarttınız.. :sm_confused:

Öyle demeyin ama.. Afedersiniz kaç tane doktor sevgili veya eş gözlemlediniz?
Biz doktorları çok önemsiyoruz ve ne yapsalar "hımm, burnu havadaya ondan böyle davranıyor" diyoruz belki de?
Elinde hiçbir vasıf olmadan ukalalık eden bir ton insan varken.. doktorlar da azıcık ukalalık yapsalar olur yani, mahsuru yok bence..
Tekil örneklerden genelleme yapmak hata, ama ablamı örnek vermek istiyorum. Kendisi doktor, televizyonlara çıkan gayet de iyi bir doktor. Hem işini, hem anneliği çok iyi yapan bir kadın.
Eniştem de doktor değil.. Ee ne yaptı gitti ihanet etti benim canım ablama, ne acılar yaşattı. Aldatırken kullandığı aşitfe de doktor değildi..
Ablam yavrucuğu için affetmiş gibi bir hayat sürdürüyor, kendinden veriyor evladı için.
Her mesleğin iyisi ve kötüsü vardır.. Tabi doktorların elinde statüden ve toplumsal imajdan kaynaklanan pozitif bir güç var, dolayısı ile göreceli olarak yoldan çıkma fırsatları daha fazla olabilir.

Bir evliliği sadece şiddet, aldatma bitirmez, ortada bir evlat varsa biraz daha iyi düşünmek lazım ama içinizde tükenen tükenmişse de sadece çocuk için de evlilik yürümez, çocuğa da fayda sağlamaz.
Hayırlısı olsun.

of yine bi boşanma olayı arkadaşım gerçekten çok üzüldüm durumuna .insanın gerçekten en çok canını yakan değer verilmediğini anlamak karşındaki sen ne verirsen ver almasını bilmiyorsa zorlamanın bi mantıklı tarafıda yok..hakkınızda hayırlısı olsun inş aranız düzelir.

ha birde eşiniz doktormuş yyani okumuş bir insan .ama gerçekten sana bütün samimiyetimle söylüyorum adam olmaınn okumakla alakası yok tamamen kendisiyle alakalı bişey seni çok iyi anlıyorum.çünki benim eşimde anlattığınla tamamen aynı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…