• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim acıdı...bi tuhafım.

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar. ..Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. ..
Bugün bi tuhaf oldum...bi haber daha doğrusu birçok haber aldım..
Bugün eski arkadaşlarım whatsup tan 4 arkadaşım birden HAMILE olduğunu yazdı...arkadaşlarım adına çok sevindim. ..ama bu haber benim tekrar kendi kendime düşünme fırsatı verdi. ..
içim acıdı benim yasitlarimin en az 1 tane çocuğu varken benim daha bitane bile yok...Bu konuyu ne zaman açsam eşime...ondan bi istek göremiyorum. ..bitek benim istegimle olmasın istiyorum...ona sebebini sorduğumda hep evi bahane ediyor ev almak istiyormuş...
ama ev alırsak ta bebeği unut yani çünkü ev alırsak ben de esimde çalışmak zorundayız tek maaşla asla olmaz...bebeğe de bakacak hiç kimse yok...biz yalniziz ikimizin aileside uzakta...hersey çok karışık. ..ama ben hamile haberi duydukca içim bi tuhaf oluyor 31 yaşındayım .yaşımda geçiyor ama eşime derdimi anlatamıyorum..benimde bi bebeğim olsun çok isterdim zaten kendimi burda yapayalnız hissediyorum o bana çok iyi gelecek. ..

Normalde tam tersi olmaz mi ? Erkek ister kadin istemez... İlginc geldi.. Evi bahane etmemeli..

Aslında evet tam anne olacak yaştasın...
eşini de anlıyorum..eşin benim gibi düşünuyor...vhalla ikinizde haklısınız ...fikir veremiyorum...

Istiyorsanız neden olmasın ertelemeyin korku sarıyor insanı o yüzden başta olsaydı keşke .onun da rızası olmalı ilerde bak sen istedim böyle oldu gibi sorunlar çıkmasın.onu yöneltin çocukları olan aileye gidin ne tatlı vs.konuşun dönüşte hadi çock yapalım diyin.hayatın ertelemeye gelmediğini söyleyin

Istiyorsanız neden olmasın ertelemeyin korku sarıyor insanı o yüzden başta olsaydı keşke .onun da rızası olmalı ilerde bak sen istedim böyle oldu gibi sorunlar çıkmasın.onu yöneltin çocukları olan aileye gidin ne tatlı vs.konuşun dönüşte hadi çock yapalım diyin.hayatın ertelemeye gelmediğini söyleyin

çok yaptim bu dedikletinizi hatta bi bebek gördüm mü kucağıma alıp sevdimmi gözlerim doluyor çok etkileniyorum bebeğin annesi yanlış anlicak diye ödüm kopuyor. .imreniyorum...bikaç gün ruyalarima giriyor. ..ben eskiden böyle değildim bikaç aydır tuhaf laştım. ..

aynı sorundan müzdarip bir arkadaşım eşine rest çekti ve çocuk yapmadıkları müddetçe onunla sevişmeyeceğini söyledi. işe yaradı mı evet. bebek sahibi olduklarında elbette eşi de çok sevdiği bebeği ama çok tavsiye edilecek bir yöntem değil. :KK12:ben senin yerinde olsam kayınvalidemi gazlarım, o baskı yapsın eşine:KK55:

En azından bir eşiniz var, çocuk eninde sonuda olur. Sizin yaşınızda olup eşi olmayanlar var, eş adayı olmayanlar var, benim gibi her gelinlik giyene ağlayarak bakanlar var, biz ne yapalım ?

Hayatınızın sonuna kadar çocuksuz yaşayacak değilsiniz ya, adamı yola getirin bence, rest çekin. İçinde çocuk olmadıktan sonra ben ev mev istemiyorum diyin.

Ayrılmkla tehdit edin bir yakınımız bu yapmıstı işe yaradı.
ama terste tepebilir bilemedim ki..

Etrafimiz bizi o kadar etkiliyor ki...

Biyolojik yönden istemekte haklisiniz ama bu 4 arkadaş suan bebek sahibi olacak diye siz de artik olmalisiniz diye düşünüp uzulmemek lazim..

Merhaba arkadaşlar. ..Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. ..
Bugün bi tuhaf oldum...bi haber daha doğrusu birçok haber aldım..
Bugün eski arkadaşlarım whatsup tan 4 arkadaşım birden HAMILE olduğunu yazdı...arkadaşlarım adına çok sevindim. ..ama bu haber benim tekrar kendi kendime düşünme fırsatı verdi. ..
içim acıdı benim yasitlarimin en az 1 tane çocuğu varken benim daha bitane bile yok...Bu konuyu ne zaman açsam eşime...ondan bi istek göremiyorum. ..bitek benim istegimle olmasın istiyorum...ona sebebini sorduğumda hep evi bahane ediyor ev almak istiyormuş...
ama ev alırsak ta bebeği unut yani çünkü ev alırsak ben de esimde çalışmak zorundayız tek maaşla asla olmaz...bebeğe de bakacak hiç kimse yok...biz yalniziz ikimizin aileside uzakta...hersey çok karışık. ..ama ben hamile haberi duydukca içim bi tuhaf oluyor 31 yaşındayım .yaşımda geçiyor ama eşime derdimi anlatamıyorum..benimde bi bebeğim olsun çok isterdim zaten kendimi burda yapayalnız hissediyorum o bana çok iyi gelecek. ..
yakın gemileri bebek yapın
kısmetse evde olur değilse eldeki evde gider. hem belki bebekle birlikte rızkınız çoğalır, kısmet kapılarınız açılırda daha kolay ev alırsınız. bebek olursa pişman olmazsınız ama olmazsa pişman olursunuz.
erkeklerde çocuk olunca babalık duygusu gelişiyormuş o yüzden ilk bebeği zor düşünüyorlar genelde

Belki de eşiniz baba olmaya hazır değildir, veya bir çocuğun sorumluluğunu almaktan korkuyordur, veya hiçbir zaman baba olmak istemiyordur.

Hiç konuştunuz mu bunları?

Sizi tedirgin etmek, yada üzmek istemiyorum, lütfen yanlış anlamayın ama eşinizin gerçek düşüncesini öğrenmeden, onu bu konuda heveslendiremezsiniz. İkna etmekten bahsetmiyorum. Eşinizin de sizin gibi hevesli, istekli olması lazım. Bunun için ilk önce onun düşüncelerini öğrenmelisiniz.

Belki de eşiniz baba olmaya hazır değildir, veya bir çocuğun sorumluluğunu almaktan korkuyordur, veya hiçbir zaman baba olmak istemiyordur.

Hiç konuştunuz mu bunları?

Sizi tedirgin etmek, yada üzmek istemiyorum, lütfen yanlış anlamayın ama eşinizin gerçek düşüncesini öğrenmeden, onu bu konuda heveslendiremezsiniz. İkna etmekten bahsetmiyorum. Eşinizin de sizin gibi hevesli, istekli olması lazım. Bunun için ilk önce onun düşüncelerini öğrenmelisiniz.

konuştum eşim evi alalım ondan sonra bebek düşünüyorum diyor.. onun için ev önce geliyor beni deli eden noktada bu zaten. . hiç imrenmiyormu anlamadimki..
istemiyor musun diye sordum bir kaç kez istiyorum ama önce şu ev işini halledelim kafamiz rahat olsun diyor...ev olursada çalışmak zorundayım. ..Bebek nolacak...

konuştum eşim evi alalım ondan sonra bebek düşünüyorum diyor.. onun için ev önce geliyor beni deli eden noktada bu zaten. . hiç imrenmiyormu anlamadimki..
istemiyor musun diye sordum bir kaç kez istiyorum ama önce şu ev işini halledelim kafamiz rahat olsun diyor...ev olursada çalışmak zorundayım. ..Bebek nolacak...

Valla bende eşin gibi düşünüyorum. Ama nişanlımda bende sizden küçüğüz, onun rahatlığı var bende. Eğer sizin yaşlarınızda olsaydık, evi sallar, direk çocuk isterdim. Bence 31 yaş çok ideal anne olmak için, ilerleyen dönemlerde zorlanabilirsin, eşine bunu anlatmalısın. Madem istiyor, şimdi olmalı diye düşünüyorum.

eşiniz yanlış yapıyor,erkeğin her yaşta çocuğu olur ama,kadının olmaz
geçen senelerde fayda etmez,aileler uzakta olsada,cüzi miktarda bakıcı falan tutamazmısınız
belkide eşiniz hiç çocuk istemiyor olabilir mi?
gerçi biz ne desek boş olur,eşiniz bu fikrinden vazgeçmedikten sonra.

yaşım geçiyor de. kaç yıl daha erteleyeceksiniz bu işler o kadar kolay olmayabiliyor.

can veren Allah rızkını da verir gibi vecizelere girmek istemiyorum ama bu iş biraz öyle. biz tam bir tüketim toplumunda yasıyoruz. internet sağ olsun herkes bir tüketim ve tükettiğiyle hava atma yarışında. annelerimizin babalarımızın jenerasyonu bizleri ne zorluklarla büyütmüş. üçün beşin hesabını yapar, daha az gezer, daha az giyer bir yolunu bulursunuz. tek maaşla da olur, ev alarak da olur. bence bebek isteğinizi ertelemeyin.

eşiniz ev bahanesiyle haksız..çocuk daha önemli..yaşınız şimdi çocuk yapmıyacaksınızda 40 yaşında mı yapacaksınız..sizin bebeği ertelemeye zamanınız yok..sonrada yaş geçti diye problemler çıkacak..ne yapın ne edin eşinizi ikna edin..yaşınızı söyleyin..ne bileyim doktora gittim.. bir an önce bebek yapmazsan.. çocuğun olmaya bilir.. diye birşeyler söyleyinki adam biraz olsun ikna olur..son çare bu..:KK39:

Tamda hamile kalacak yastasin , daha ne kadar bekliyebilirsinki ..

Esinle ciddi ciddi konusmalisin ..

Esine; bu gidişle evet ileride bir evin olacak,azimlisin.fakat belki bir karın ve çocuğun olmayabilir haberin olsun de.:KK62:

Back
X