- 2 Ağustos 2013
- 38.170
- 127.622
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Kimine gore dert, kimine gore saçma sapan bişey belki de. Bitmez dediğim o büyük aşkım bitti. Neler yaşadık, neler atlattık bir şekilde toparlanıp devam ettik. Bu sefer neden bitti? Neden yok, her şey birikti ufacık bişey de patlak verdi. Uzatmaya gerek yok olmuyor deyip vazgeçti. Evlilik hayali kurarken, biz ayrılamayız derken bir anda olması içimi acıttı. Biliyorum unutmam çok zaman alcak. Yapım gereği vazgeçemiycem. Kendim üzülcem etrafımda ki herkesi de üzcem. Unut gitsin demek kolay herkes bunu söylüyor. Unutabilsem zaten bu kadar acı çekmem. Boşluğa düşmüş gibiyim. Ne yapcam, nasıl davrancam ufacık fikrim yok..
5 yıldırKaç yıldır birliktesiniz ?
Kendimi biliyorum yapım gereği çok acı çekiyorum basit şeylerde bile. Daha önce de yaşadık onlardan biliyorum. Ama bu sefer ciddi olduğunu düşünüyorum. Herkes bu sebepten bitmez yorulmuştur kendinizi dinleyin biraz diyorlarAma daha yeni ayrılmışsınız. Unutabilsem acı çekmem demenizı anlayamadım. Nerden bileceksiniz denemeden.
Hem belki yeniden başlar hemen üzülmeyin. .
Ben elimden geleni yaptım bitmemesi için. Ben bazen çok ağır konuşuyorum sinirle. Ve ona senle mutlu değilim demiştim bi kaç kez. O da bu sebepten seni üzerim haketmiyorum falan dedi. Arkadaşlarım ikinizde seviyorsunuz yorulduğu için böyle söylemiştir zamana bırak dediler. Ama ben umutlu olmak istemiyorum hadi barıșmazsak diye kötüsünü düşünüyorumAynı durumdayız benimkide bana geri dönmüyor affetmiyor çok net söyledi zaten yaptıklarını unutamam mutlu ol dedi bu kadar umut bırakmadı ama senin umut vardır belki son olarak ben şimdi bu yolu izliyorum
"Kollarınızı açıp gitme desenizde faydası olmuyor bazen seviyorsa elbet geri dönecektir, bırakın gitsin."
5 yıldır
Ben elimden geleni yaptım bitmemesi için. Ben bazen çok ağır konuşuyorum sinirle. Ve ona senle mutlu değilim demiştim bi kaç kez. O da bu sebepten seni üzerim haketmiyorum falan dedi. Arkadaşlarım ikinizde seviyorsunuz yorulduğu için böyle söylemiştir zamana bırak dediler. Ama ben umutlu olmak istemiyorum hadi barıșmazsak diye kötüsünü düşünüyorum
Kuzenimin eşi arayıp konuşmuş. Birbirimizi yıpratıyoruz demiş. Tekrar düşün kaç sene oldu demiş. Zaten tamamen bitti ya da devam edelim diyemem şimdi demiş. İlk defa bu kadar yorgun görüyorum. Bende aynı şekildeyim. Ben adım attım duramadım. Seni seviyorum sevdiğini biliyorum dedim. Off dedi. En hayırlısı bu dedi. Sevmio musun deyince ofladi. Kapat konuyu dedi. Bitti mi yani dedim hayır dedi. Sonra konuşalım dediHiç bir şey yapma , ufacık olsa dahi adım atma %90 geri dönecek . Sizde hayatınıza başka şeylere odaklanın dönmesi 2-3 ay'ı bulabilir .
Benim çok kötü huylarım var. Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum. Her şeyi abartıyorum. Bana katlanan tek insan o inşallah döner.Bende siz gibiyim yapim geregi daha zor unutanlardanim. Ama "senle mutlu degilim" demek gercekten agir olmus. Zamana birakin 5 yil kolay kolay bir kenara atilmaz banada nedense geri döner gibi geldi.
Bi neden yok ortada saçma bişey birikti kısacası. Aldattığını da sanmıyorum. Teşekkür ederimçok çok haklı nedeni yoksa, başkasını bulmadıysa her erkek geri dönüyor. bundan eminim. bence üzme kendini
İnşallah ama çok zor içime öküz oturdu resmencanım hakkında herşeyin hayırlısı olsun hemen üzülme inşaallah barışırsınız sevenler ayrılmaz
Bende onu diyorum kendimi teselli ediyorum. Ama yine de 5 sene olunca üzülmemek elde değilbelkide kaderinde daha iyi biri vardır ve sen onunla tanışacaksındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?