İçim açıyor nasıl yaşayacağım? Nasıl kaldıracağım bu durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatıldım. Tarihlere bakınca aldatıldım gibi duruyor. Ki benle iletişim halindeydi. Bitirmemiştik biz ara ara böyle küser barışırdık. O yüzden ah diyorum. Bana kadının videolarını atıyor canımı acıtmak için. Söylemedi iliskisi olduğunu. Ben anladım sordum

Bazı seylerin evlilik akdi gerceklesmeden olmasi Allah in bir lutfu. Suan bunu dusunemeyecek kadar uzgunsunuz zamanla anlarsiniz sadaka verin

Eğitimlisiniz, öğrencileriniz var siz nasıl böyle bir şey için üzülürsünüz.. Nasıl kendinize bu haksızlığı yapabilirsiniz.. NASILLL bu kadar kör olabilirsinizz NASIL NASIL NASILLLLL.. 31 yaşında lise mezunu olmasını sıkıntı değil. Çok var öyle insan neler başarmış fakat bu cacık bir baltaya sap olamamış ki daha..

Evet. Bir de beni beğenmedin benden sonra olacağın kişiyle mutlu olamazsın deyip beni manipüle ediyordu. Suan o korkum var

Evet. Bir de beni beğenmedin benden sonra olacağın kişiyle mutlu olamazsın deyip beni manipüle ediyordu. Suan o korkum var
Hayatınızı o şekillendirmiyor ki o kimmiş budala.. Ne sanmış bu kendini böyle. Sizce manipüle etmesine izin vermeyin ruh hastası bu adam üstelik..

Güzel kardeşim şu an acı çekeceksin ama ilerisi için şükredeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…