- 16 Eylül 2022
- 796
- 420
- 18
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Öyle birisi için kendini üzdüğüne halen inanamıyorum, başkasını bul çok mu zor, hiç mi erkek kalmadı?Konuya nasıl başlarım bilmiyorum. Aslında kimseye anlatmaya mecalım de yok. 5 yıllık ilişkim vardı. Ben öğretmenim. Eski Sevgilim lise mezunuydu. Ama sınavlara hazırlandı olmadı bir türlü. İkimiz de 31 yaşındayız. Ailem yıllardır onunla denk olmadığımızı söyledi durdu. Belki de haklılarda ama ben asgari ücretle de çalışsa bşr yerde kabul ederim diyordum. En son annem de ikna oldu gitsin yuvasını kursun dedi ama babam bu sefer istemedi evlenmemizi. Annem biraz bekle ikna olur diyordu babam için. Eski sevgilim bana evlenme teklifi bile etmişti. Okula yüzükle de gidiyordum. Çünkü artık evlenecez diye düşünüyordum kimseden çekinmeden söyledim evleneceğimi de. Çeyiz eşyamı aldım. İstemede giyeceğim elbiseye kadar.. ta ki bir buçuk ay öncesine kadar ufak bir tartışmadan sonra küsene kadar. Barışırız diye bekledim ama eski sevgilim bir kaç kızı takip etmeye başladı. Gün geçtikçe de arttı. Ara ara şiddetli tartışmalarımız olsa da barışmadık. Ondan özür dilememi istedi(ki hiç hatam yoktu) dilemedim o yüzden. Beni her yerden engellemişti ama fake bir hesaptan onun hesabını incelediğimde yabanci bir kadının nerdeyse bütün gönderilerine kalp emojisi attığını gördüm. Kadınının face profilini inceleyince de Polonya’dan bir kadın olduğunu, ve bir gönderisinde de bu sene evleniyorum yazdığını gördüm. Dayanamayıp eski sevgilime yazdım bu durumu. Önce inkar etse de sonradan bu kadının annesiyle eski sevgilimin ismiyle attığı videoları gördüm. Yani eski sevgilim attı bana. Orda müzik öğretmeniymiş kadın. Benim eskisi bununla evlenecekmiş. 2 haftada bu kadını sevmiş. Aşık olmuş. Kadın bilet kesmis on gün sonra Türkiye’ye onu görmeye gelecekmiş. Kadın Türkiye’de kalmayı kabul etmiş. İsterlerse de yurtdısına da gideceklermiş. Ben yaptığın vicdansızlık deyince de yanlış anlama sen de yoluna bak diye atıyorum bunları dedi. Suan öyle içim acıyor ki. Dilini bilmediği bir kadına aşık olmuş. Aileme çevreme rezil oldum. O beni her halimle kabul etti kendisi öğretmen annesi milletvekili buraya yerleşecek benim için dedi. Ben bunlaır nasıl kaldıracağım. Kadında suç bulmuyorum kadının günahı yok. Ama aldığı ahla mutlu mu olacaklar? Ben bunları hak etmedim. Nasıl yaşarım bununla bilmiyorum. Yıllardır onu aileme karşı savundum. Mükafatı beni böyle yarıyolda bırakmasıymıs. Nefes dahi alamıyorum. Babam denk değilsiniz demişti ama ona rağmen evleneceğim diyordumne yapacağım ben böyle. Çok hayal kurmuştum
dünyam başıma yıkılmıs gibi
![]()