Içim acıyor

Dengiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
75
0
86
Ankara
Eşim trafik kazasında öldü........... Oğlum 17 aylıktı . Aranızda bu durumda olan var mı ? Oğlum şu anda üç yaşında bazen nefes alamıyorum............

Eşim trafik kazasında öldü........... Oğlum 17 aylıktı . Aranızda bu durumda olan var mı ? Oğlum şu anda üç yaşında bazen nefes alamıyorum............
canim allah sabir versin :( cok aci ama allahin taktiri .bir doktordan yardim alsan biraz iyi hissedersin sanirim :teselli:

Allah sabır versin canım ..bi uzmandan yardım al ve bence yalnız kalmamaya çalış çünkü insan yalnız kaldıkça kafasında kuruyor herseyi ve yarasını sarmak zorlaşıyor ..

Allah yardımcınız olsun.
Sabır versin inş.
İnsan ne dese boş oluyor bazen.
Umarım profesyonel bir yardımda alıyorsunuzdur.
Acınızı dindirsin Rabbim inş.
Güzel günler elbet gelecektir.
Zaman.

Son düzenleme:
Başınız saolsun, Allah eşininizin mekanı cennet etsin..

Aynı durumda olan eşini kızı 1 yaşındayken kaybeden bir tanıdığım var(şimdi kızı 10 yaşında).. Şu an annesi ve kızıyla beraber yaşıyor ve bir taraftan aöf okuyor, daha iyi işlerde çalışmak için,diğer yandan çalışıyor fabrikada şef. Çok sert ve güçlü bir kadın. Sanki kocası ölen o değilmiş gibi. Benim idolümdür kendileri :))

Bana birgün ben aslında hiç böyle değildim. Kocam sağken çok yumuşak başlı, sessiz sakin bir kadındım ama kocam ölünce böyle oldum demişti. Kızım bana hep güç verdi ben de güçlü oldum, başka çarem yoktu dedi...

Aileniz ve bebeğiniz size gereken herşeyi verir... Onlara sarılıp onlardan güç alacaksınız... Allah yar ve yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Basiniz sagolsun , sizi hayata baglayan bir oglunuz var onun icin dimdik ayakta durmaniz gerekiyor , artik hem anne hem babasiniz onun icin .. tabiki aciyi yasayan derinde hissedensiniz psikolojik destek almanizi öneririm ,cocugunuza daha verimli olabilmek icin buna ihtiyaniz vardir..

Başınız saolsun, Allah eşininizin mekanı cennet etsin..

Aynı durumda olan eşini kızı 1 yaşındayken kaybeden bir tanıdığım var(şimdi kızı 10 yaşında).. Şu an annesi ve kızıyla beraber yaşıyor ve bir taraftan aöf okuyor, daha iyi işlerde çalışmak için,diğer yandan çalışıyor fabrikada şef. Çok sert ve güçlü bir kadın. Sanki kocası ölen o değilmiş gibi. Benim idolümdür kendileri :))

Bana birgün ben aslında hiç böyle değildim. Kocam sağken çok yumuşak başlı, sessiz sakin bir kadındım ama kocam ölünce böyle oldum demişti. Kızım bana hep güç verdi ben de güçlü oldum, başka çarem yoktu dedi...

Aileniz ve bebeğiniz size gereken herşeyi verir... Onlara sarılıp onlardan güç alacaksınız... Allah yar ve yardımcınız olsun...

Bende öyle olmalıyım .Beynimden geçende bu zaten ama gücüm bitiyor . Aslında psikolojik yardım en doğrusu olacak heralde

Öncelikle Allah eşinizin mekanını cennet eylesin size de büyük sabırlar versin
Acınız çok büyük bunun üstesinden tek başınıza gelmeye çalışmayın bence de yardım alın..Allahım size dayanma gücü ve bebeğinizle beraber uzun ömürler versin inşallah

allah rahmet eylesin
cok üzüldüm allah yardimciniz olsun
bebeginizin destegiyle insallah daha cabik iylesir yaraniz allah sabirlar versin

yüce rabbim yardımcınız olsun ..
ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı ...
kendinizi bebeğiniz için toparlamaya çalışın

canım öncelikle başın sağolsun ama bu kader takdir ilahi yani kulun elinden bişi gelmez ki hem oğlun için sabırlı olmalısın Allah sabır versin sevdiklerimizin acısını göstermesin aminnnn:Saruboceq:

içim sızladı okuyunca.. Allah sabırlar versin, güçlü olmaya çalışın. size bir emanet bırakmış. en iyi şekilde bakmalısınız ona da kendinize de...

Çok üzüldüm..
Allah rahmet eylesin, Allah sabırlar versin.
Nolur metanetli olmaya çalışın en başta oğlunuz için.
Eşinizden kalan emanete iyi bakın, ona hem anne hem baba oluyorsunuz çünki.
Tekrar sabırlar diliyorum, Allahım yardımcınız olsun.

Allah rahmet eylesin; esinizin mekani cennet olur insaallah.
Size de bassagligi dilemekten baska elimden gelen birsey yok ne yazikki.
Rabbim sabir, dayanma gücü versin; yavrunuzla birlikte güzel ve hayirli bi ömür diliyorum.
Bu aciya tek basiniza dayanamayacaginizi düsünüyorsaniz, mutlaka psikolojik destek alin;
ayirca bol bol dini kitaplar okumanizi tavsiye ediyorum (yapmiyorsaniz eger)...

Back
X