Eski sevgilim subaydi. babam hastaydi o halde kavga gurultuler yasadik, bir de akrabalarimla tanistiktan sonra evlilikten korkuyorum dedi,ustune kizlarin fotolarini telinde buldum agladi yalvardi ama son buldu..tek kelimesiyle telefonu kapattim bir daha ulasamadi..hic affedemedim.icimde hep bir ofke vardi.tum hayatini bilirdim.. benden sonra birine daha ayni seyleri yasatti..hatta kiz cok sevdi bana ulasti bende anlattim ne var ne yok kendisini suclu hissetmesin diye ama 1 ay sonra tekrar baristilar kizada hakkimi helal etmiyorum ben ona dedim kendisinede boyle cig bir konusma yapmistim olanlara kadar basina kotu bir sey gelse uzulmem derdim..ama cok kotuyum.3 yil oldu hayatimda dunyalar iyisi birisi var.evlilik yoluna girmek uzereyim ama ne yasadiklarimi unutuyorum ne de vicdanimi rahatlatabiliyorum..kendimden utandim nasildir simdi diye meraktan olmek uzereyim olaylarda olabilirler..dun gece ruyamda gordum..insanligimdan utaniyorum ben meger kimse icin kotulugunu isteyecek kadar cig olmamak lazimmis..
Donmek istemiyorum hayatimdaki insanla mutluluktan oturup agladgm gunler oldu.bir baba bir es nasil olur cok iyi biliyorum mesela onda bunlar yoktu.onunda benden sonra mutlu olmadigini biliyorum gunumu gun ediyorum havasinda hayatini geciriyor..herhalde herkesin boyle yarim kalan bir hikayesi oluyor diyorum..bir yanimda degisik duygular var aklima sık sık geliyo hakkimi helal etmiyorm dedigm icin binlerce kez pisman oldum.unutamamissiniz diyeceksiniz o da degil korkuyorum cok korkuyorum dilerim burnu bile kanamamistir..
Donmek istemiyorum hayatimdaki insanla mutluluktan oturup agladgm gunler oldu.bir baba bir es nasil olur cok iyi biliyorum mesela onda bunlar yoktu.onunda benden sonra mutlu olmadigini biliyorum gunumu gun ediyorum havasinda hayatini geciriyor..herhalde herkesin boyle yarim kalan bir hikayesi oluyor diyorum..bir yanimda degisik duygular var aklima sık sık geliyo hakkimi helal etmiyorm dedigm icin binlerce kez pisman oldum.unutamamissiniz diyeceksiniz o da degil korkuyorum cok korkuyorum dilerim burnu bile kanamamistir..
Son düzenleyen: Moderatör: