İçim bir bulanık

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Herkese merhaba ben hayatımda böyle bir duygu yaşamadım daha önce ilk kez birinden hoşlandım. Yaklaşık 3 4 aydır olan bir durum kimseye anlatamıyorum anlattığım arkadaşlarımda inanmıyor bile bu ayda falan bedelli askerlik yapcak geldiğinde de evlenmek isteyebilirmiş annesi sorgulamaya başlamış heralde etrafta çok değişik duygular içindeyim

Bende anlayamadim.
Ama fikir yürütüyorum sizde bunlar olurken karsi tarafin hicbirseyden haberi yok.
Sizi de askerden sonra gelip evlenir mi korkulari mi sardi
Var mi yok mu sizden haberi
Beynimi suraya birakcam galiba bir dakika

Bende anlayamadim.
Ama fikir yürütüyorum sizde bunlar olurken karsi tarafin hicbirseyden haberi yok.
Sizi de askerden sonra gelip evlenir mi korkulari mi sardi
Var mi yok mu sizden haberi
Beynimi suraya birakcam galiba bir dakika
tam dediğiniz gibi askerden sonra gelip evlenir korkusu sardı. Haberi yok tabiki. Annesi falanda işte etrafından birilerini söylemiş galba.

Kac yasindasiniz?

Arkadaslariniz niye inanmiyor anlattiklariniza?
24 yaşındayım arkadaşlarımın inanamama sebebide zamanında bu tarz şeylerin bana çok saçma gelmesiydi yaşamadığım için çok kolay yargılayabiliyordum hep kim evlencek ya uğraşılır mı tarzında cümleler kurduğum için sen yüzük takmadan inanmam diyor arkadaşlarım

Görücü usulü evlenecek, annesi de kız mı bakıyor? Sizin heyecanınızın sebebi nedir ki? Aday mısınız? Anlamadım tam.

Görücü usulü evlenecek, annesi de kız mı bakıyor? Sizin heyecanınızın sebebi nedir ki? Aday mısınız? Anlamadım tam.
sanırsam dediğiniz gibi annesi kız bakıyor aday değilim tabiki asla haberi.bile yok benden heycanlı değilim üzgünüm

sanırsam dediğiniz gibi annesi kız bakıyor aday değilim tabiki asla haberi.bile yok benden heycanlı değilim üzgünüm
aday bile değilisniz sizden haberi bile yok.. yani?
daha net anlatsanız anlasak puzzle yapar gibi biz mi birleştircez parçaları.
ben ilk yazınızda sizle evlencek diye anladım. siz de heyecan yapmısşınız dedim ama haberi bile yok benden diyosunuz??

hoşlandığım bir kişi var çok kısa süredir arkadaş ortamından tanışıyoruz az çok daha önceden de tanışıyorduk ama 3 4 aydır dikkatimi çekmeye başladı yaş itibariyle biraz benden büyük 30 yaşında dün akşamda arkadaşımdan evlenmek istiyor galba tarzında bir muhabbet geçti anlarsınız ki bunu duymak beni üzdü yani öyle çok ilerleyecek kadar bir ortamımız olmadı

Sizden büyük sayılmaz 6 yaş ideal bana göre. Esimle aramızda da o kadar var gayet iyi anlaşıyoruz olgun erkek iyidir..
Öncelikle duygularınız geçici değilse adım atabilirsiniz , sadece basit bir hoşlantiysa geçmesini bekleyin

duygularım geçici değil çok zor ısınırım zaten ama adım atma ortamım olmuyor pek bilmiyorum kafam çok dolu karışık

duygularım geçici değil çok zor ısınırım zaten ama adım atma ortamım olmuyor pek bilmiyorum kafam çok dolu karışık
Açılmadikca iş platonik boyuta giriyor günlerce düşünün içinden çıkamazsiniz emin olun. Hayaller kurup beklemek zihni yorar. Bir şekilde araya birini sokun yada siz ulaşın bir adım atmış olun derim.. zaten evlenecek yaşta insanlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…