İçim bir bulanık

Sorun nerde
 
E normal arkadaşlarınızın anlayamaması, ben de anlayamadım. Sıkıntı ne, ilk defa birinden hoşlanıyor olmak mı, hoşlanılan kişinin askere gidiyor olması mı, evlenmeyi düşünüyor olması mı?
 
sorun evliliği düşünüyor ve annesinin 1 2 aday bulması
 
sorun evliliği düşünüyor ve annesinin 1 2 aday bulması

Sizden haberi yok o zaman? Sosyal medya üzerinden ekleşseniz, bir iki beğeni falan atsanız birbirinize belki dikkatini çekebilirsiniz. Annesinin bulduklarıyla eşit şansınız vardır en azından diye düşünüyorum. Tabi önceden kafasında biri olmadığını varsayıyorum ben. Biri varsa bilemem.
 
biri var mı bende bilmiyorum aslında en çokta bu ortada bırakıyo beni varsa birisi bi şekilde bastırırım kendimi ama emin olamamak
 
Kuzum hayatımda ilk defa böyle hisler besliyorum diyorsun ve anladığım kadarıyla kendini ifade etmekte de sorunların var.
Astoria nın dediği gibi sosyal medyadan ekle,zaten tanışıklığınız varmış bi bahene bul bişeyler yaz YANİ HAREKETE GEÇ
Senin arkadaşların bile evliliğe bakış açını bildikleri için, karşı tarafın da sana hisleri varsa bile sırf bu yüzden açılamıyor olabilir.
Sonra keşke dememek için AYAĞA KALK HAREKETE GEÇ :)
 

Katiliyorum
Simdi konu sahibesi adam evlenmelik insan ariyorsa durum sizin icin gayet pzoitif siz de adayliginizi koyun derim
Annesiyle tanisma ya da daha iyisi akrabalarinizdan birinin annesiyle tanisma sansi var mi? Bizim kiz da var derler hani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…