• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim bunalıyor daralıyorum yardım!

herşeyi anlarımda sizi sevdiğini düşünmenizi anlamıyorum, anlayamıyorum. Lütfen bu yanılgıdan kurtulun sizi sevmiyor ve sevmeyecekte. Siz seviyor olabilirsiniz, boşanmak istemiyor olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez. Üüzntülü olmanız normal bir süre acı çekeceksiniz bunlar hayatın gerçeği ama zamanla iyileşeceksiniz. Lütfen kendinize bunu yapmayın.
Çünkü daha 2 ay öncesi iyiydik bi anda nasıl vazgeçiyor birşey yapmadım ki sadece geleceği düşünüyor gelecek kaygısı var ondan yapıyor

Evet belki de ben kabullenmek istemiyorum çünkü, ama beni çok seviyordu gerçekten önceden böyle laflar nasıl söylüyor aklım almıyor

16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
onsuz olmaktan neden korkuyorsunuz ?
Hiç kimseyi kaybetmediniz sanırım hayatınızda.
İnsanlar 1 gecede tüm ailesini kaybetti bu ülkede.
Lütfen kendinize gelin ve en kısa zamanda yardım alın

Back
X