- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Nerden başlayalım ne yapım bilmiyorum... Bugün o kadar canım sıkkın ki bir değil birden fazla şey var .. Herkesin yaptığı varlığı bile sinirlerimi bozuyor .. 1: Annemle o adam boşandı çok üzülüyorum ama bosanmalarina değil milletin şimdiden annem e kötü gözle bakmalarina .. bide annemin yıllarca emek ettiği evin bölünmesine .. 2: Bugün kaynana aradı eşimi onlar konuştu eşim e o kadar kaş göz yaptım yine de verdi telefonu .. konuşmak sesini bile duymak istemiyorum hastayım zaten ... Neyse.. napiyon falan dedi annen nasıl dedi bende boşandılar dedim .. bı içten içten seviniyor .. babamı haklı buluyor kadın dediğin erkeğin yatağına girecek diyor bende evet ama babam eve bı ekmek bile almıyor diyom erkektir yapar diyor .. onlar Diyarbakır li .. orda ki kadınlarin hepsi erkeklerine köle ... Neyse .. normalde telefonu kapatmayan kaynana hemen kapattı telefonu biran önce kocasına yetiştirecek ya ( kayinbabayla konusmuyok esimde bende ) oda eminim anneme kötü gözle bakmıştır ... Kaynananın bu olay a sevinmesine sinir oldum ... 3: sonra eşimin 18 yaşın da erkek kardeşi var kaynana eşime dedi ki kardeşine uçak bileti al yanınizda kalsi n... Eşim de tamam diyo zaten ev eşyalarının borcu üzerimize kaldı onu oduyom demiyo da bı de tamam diyo sorun para değil zaten benim eşim polis gecesi gündüz u yok ben 1+1 evde ne yapicam kardeşiyle napicam yani .. ki onlar her halti yanlış anlayan insanlar.. bilmiyorum dert bir değil ki ... Uzun yazdım ama napim dop doluyum bugün