İçim daralıyor

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Bazen bir anda içime bir sıkıntı oturuyor. Sıkıntı dediğim o normal sıkıntı değil. Sanki göğsümde bi yanma, çarpıntı ve o an hiçbir şeyden zevk alamama. Önceden düşününce mutlu olduğum şeyleri aklıma getiriyorum ve gram zevk vermiyor. Her şey anlamsız geliyor. Aylar sonra yapacağım işi takıyorum kafama. Nası yapıcam vs vs. İşin kötü tarafı fiziksel olarak da değişik oluyorum. Sürekli içte bi çarpıntı ve gerginlik. O an oturmak bile beni geriyor. Çok garip bir his. Bazen 1 gün bazen haftalar sürüyor. Yavaş yavaş geçiyor sonra. Geçtikten sonra o hissi hatırlayamıyorum tarif edemiyorum. Bunu yaşayan var mı benden başka? Dün yine oldu ve çok kötüydüm. Bugün biraz daha iyiyim. Ama artık sıkıldım zamansız gelmesinden bu durumun

O çarpıntı ve gerginlik halinde neler geciyor aklından? Korkuların olabilir mi? Yalnızken mi oluyor?

O çarpıntı ve gerginlik halinde neler geciyor aklından? Korkuların olabilir mi? Yalnızken mi oluyor?

Evet genelde taktığım şeyler. Ama o an inanılmaz gözümde büyüyor. Yalnızken değil daha çok kalabalık, sıcak ve karışık ortamlarda. Mesela dün otobüsteydim ve çok sıcaktı, trafik de ilerlemiyordu. O anda geldi ve hala geçmedi..

Gittim kaç kere. En son bir ilaç verdi onu kullanıyorum daha 1 hafta olmadı o yüzden etkisini göremedim
Biraz daha zaman gecmesini bekle, 1-2 haftada olacak bir sey degil. Sabirli olursan faydasini gorursun, gecmis olsun.

Bana da yalnızken geliyorlar su sira ama böyle panik şeklinde degil. Kafayi takintilarla değil de baska şeylerle mesgul etmek lazim.

peki hiç sebep yokken acaip mutlu, enerjik, kendini acaip iyi hissediyor musun?

Aynen bazı zamanlarda da aşırı mutlu oluyorum sebepsiz
kesinlikle teşhis niteliği yok bu yazdıgımın önce onu söyleyeyim. psikiyatriye gitmişsiniz bir de psikologa gidin. Bipolar ( duygu durum bozuklugu ) gibi duruyor.. Netten araştırın bunu, bakın bakalım ne kadarı size uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…