Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzucum kıyamam ben sana yaaben destke alman gerektiğini düşünüyorum aynı zamanda benimde destek almam gerekiyor.. ama lütfen bukadar karamsar mutsuz olma .biliyosun bende bazen senin gibi oluyorum ama geçicek bunlarında üstesinden gelicez.. sen kafanda hala bişeyleri netleştirememişsin.. bilmiyorum eşin le sorun tam olarak neydi ama seni gereçketen seviyor olsaydı seni kaybetmemek için elinde geleni yapardı.. bazen severiz..değer veririz..ama karşımızdaki bunu haketmez..peki kaybeden kimdir sence..bırakk hayatına bak giyin süslen valla ben inadına süsleniyorum kimseye laf veremem
görsün daha çok çatlasın
neyi kaybettiğini anlasın
ama sen böle kendini bırakırsan olmaz hadi bakim toparlan biraz
![]()
kendimi artik hic begenmiyorum ki....sanki sadece onunla mi güzeldim??HAYIR!!!!
cok istiyorum dedigin gibi olmayi ama kendime diyorum aman zaten ise yaramiyorsun....kuaföre gittim bugün biraz gölge attim ve kestim ama hic sanki bisey yaptirmamisim gibi görüyom kendimi...yani umrumda degil.
kendimi artik hic begenmiyorum ki....sanki sadece onunla mi güzeldim??HAYIR!!!!
cok istiyorum dedigin gibi olmayi ama kendime diyorum aman zaten ise yaramiyorsun....kuaföre gittim bugün biraz gölge attim ve kestim ama hic sanki bisey yaptirmamisim gibi görüyom kendimi...yani umrumda degil.
Boşanma sonrası bunları yoğun yaşarsın..Beklemelisin ;öyle veya böyle geçecek bu kötü günler..Kötü günler için kendine zaman tanı..Sonra bakarsın hayatına değerli biri girer..Ayrılıktan doğmuş olan acıların azalır..Ailenle birlikte ol;sevdiğin insanlarla birlikte ol;görüşmek istemediklerinle görüşme..Kendine zaman tanı..Başkaları da sana zaman tanısınlar;ne de olsa herkes biliyor senin ayrılığını;anlayış göstermeleri kolay olur...Boşanma olayı uzamadıysa sorunu daha az yaşarsın;uzatınca karşı tarafın çirkef yüzü insanın canını daha çok acıtıyor..
Sevdiğin şeyleri yap;bir kursa git..şimdilik seni zorlayack şeylerden kaçın..Antidepresanı ve psikoterapiyi ihmal etme..La havle duasını oku..İnşirah suresini oku..Geçecek bu derin acı..zamanla azalacak..dua ile..
Sagol,dua tavsiyelerin icin Allah razi olsun...
zaten cevrem HIC denecek kadar az!!!
ve biliyormusun bulustugumuzda ayriliktan uzun süre sonra bana dediki kendisi,ben birileri ile konusup paylasmasam derdimi,dayanamam mahf olurum...
birde beni düsünün annemle konusamiyorum üzmemek icin,benden kücük yengem var ama o da yardimci olamiyor pek ve tam anlatmiyom herseyi......
Eeee arkadaslar simdi siz söyleyin bana,eger o bir erkek olarak diyorsa paylasmasam dayanamam,peki ya ben? ben ne demeliyim???sizlerde burada olmasaniz ne yapardim???
genc bir kadin ve cok zor durumda hala severken...dertleriyle ne yapsin???gururu kirik,hayalleri gömülmüs diri diri...yüzü gülmeyen...ama kalbi yinede kötülüge islemeyen bir kadin...yinede merhametli olan bir kadin,ama icinde ölmüs bir kücük kiz....
hiçteee benim gördüğüm yarımelmakıvır kıvır saçları olan kaşı gözü bi içim su fıstık gibi bi bayandıı
küçük ölü bi kız görmedimm ..hadi toparlan bakimm
![]()
eskiden belki öyleydi
sizlerde olmasniz burada ne yapardim yalniz?düsüne düsüne??
bilmiyom nolurdundüşün düşün sen tak kafana ..valla kimse üzülmez yarımelmacım kendine edersinnn kendineee
sen sağlığından olursun onlar gözünün önünde keyif çatarlarr
![]()
Cok dogru diyorsun!!!
kimsenin umrunda mi?
kendi akrabam bile kazik olursa
öyle,ama hala yanlış soruları sorduğunu düşünmüyor musun? 'ben onunla mı güzeldim?' haricinde....en azından bize aktardıklarından çıkardığım sonuç bu...flocke zaten bu olaylardan sonra ben kendimi sorgulamaya basladim,yani eskiden dedim gibi gercekleri kenara atip kendimi kandirmisim meger!
öyle,ama hala yanlış soruları sorduğunu düşünmüyor musun? 'ben onunla mı güzeldim?' haricinde....en azından bize aktardıklarından çıkardığım sonuç bu...