Senin durumundayken ben sabahlari deniz kenarina yuruyuse gidiyordum her gun. Hem saglikli hissediyordum hem de kafam dagiliyordu. Eve gelince de cok guzel calisiyordum. Deniz kenari olmak zorunda degil park gibi bir yer de olabilir. Tavsiye ederim.Öncelikle merhabalar herkese
Şu aralar önemli bir sınava hazirlanıyorum. Çok sıkı bir şekilde çalişmam gerekiyo ama içim daralıyo çalışirken mecburen kalkıyorum masanın başından.Pek kış insanı değilimdir.Hava bürünük ve yağmurlu oldukça içim sıkılıyo sadece uyumak istiyorum ve sınavda başarısiz olmaktan da korkmaya başladım ne yapabilirim sizce yorumlarınızı bekliyorum.
İnsallah bende de işe yarar deniycem çok sağolunSenin durumundayken ben sabahlari deniz kenarina yuruyuse gidiyordum her gun. Hem saglikli hissediyordum hem de kafam dagiliyordu. Eve gelince de cok guzel calisiyordum. Deniz kenari olmak zorunda degil park gibi bir yer de olabilir. Tavsiye ederim.
Ben öyle tabir ettim siz başka bir kelime kullanıyorsanız paylaşin lütfenBürünük ne ya haha
Sanırım sizin de canınız sıkılmış yazmak için yazmışsınızHava durumunu mu değiştirelim
Bence sen bu konuyu açmak için açmışsın. Hava karanlık ve soğuk, kış mevsimindeyiz çünkü?Sanırım sizin de canınız sıkılmış yazmak için yazmışsınız
Benim sorunum ders çalışırken içimin daralmasi ve havanında beni etkilediğini anlatman için bu şekilde anlattım yoksa çok şükür kışta olduğumuzu ayırt edebiliyorum yorumunuz için teşekkürlerBence sen bu konuyu açmak için açmışsın. Hava karanlık ve soğuk, kış mevsimindeyiz çünkü?
Çalışman gerekiyorsa oturup çalışacaksın başka yolu yok bunun. Aç ışıkları, al çayını otur çalış. Sınavın önemini düşün.
Ben karanlık havada daha zevkli çalıştığım için anlayamıyorum galiba
Öneriniz için sağolunGün içinde, ne zaman bunaldığınızı hissederseniz yüzünüzü, ensenizi ve başınızın tepesini soğuk suyla yıkayın.
Teşekkür ederim yorum içinInsanlarin actigi konulara karisma haddini kendinizde nasil buluyorsunuz anlamiyorum. Her konuda bir taslama bir dalga gecme hali. Ne yarari oluyor anlamiyorum.
Konu sahibi sinav yuzunden eve tikilip kaldigin icin sosyallesemedigin icin kis mevsimi seni icine cekiyor. Her gun mutlaka disari cikmaya calis temiz hava almak iyi gelir evde gogsun daraldikca cam ac temiz hava al. Basarisizlik olayini dusunme bazen ne yaparsan yap olmuyor ben cok calistim cok emek ettim olmadi tek avuntum elimden geleni yapmis olmam. Sen elinden geleni yaptigina inan gerisine biz mudahale edemiyoruz maalesef.
Bana laf geldi sanırım? İsteyen istediği konuyu açsın beni ilgilendirmez. Hava durumuyla ilgili ne çeşit bir yardımda bulunabileceğimizi anlamadığım için söyledim ve konu sahibi beni tersleyince ben de onu tersledim. Bu kadar :)Insanlarin actigi konulara karisma haddini kendinizde nasil buluyorsunuz anlamiyorum. Her konuda bir taslama bir dalga gecme hali. Ne yarari oluyor anlamiyorum.
Konu sahibi sinav yuzunden eve tikilip kaldigin icin sosyallesemedigin icin kis mevsimi seni icine cekiyor. Her gun mutlaka disari cikmaya calis temiz hava almak iyi gelir evde gogsun daraldikca cam ac temiz hava al. Basarisizlik olayini dusunme bazen ne yaparsan yap olmuyor ben cok calistim cok emek ettim olmadi tek avuntum elimden geleni yapmis olmam. Sen elinden geleni yaptigina inan gerisine biz mudahale edemiyoruz maalesef.
Ustunuze alinip alinmamaniz beni ilgilendirmiyor bana aciklama yapmak zorunda da degilsiniz. Ben genel olarak rahatsizligimi dile getirdim. Iyi aksamlar.Bana laf geldi sanırım? İsteyen istediği konuyu açsın beni ilgilendirmez. Hava durumuyla ilgili ne çeşit bir yardımda bulunabileceğimizi anlamadığım için söyledim ve konu sahibi beni tersleyince ben de onu tersledim. Bu kadar :)
Benden başka üstüne alınacak kimse yok :) Zorunda hissettiğim için açıklama yapmadım zaten canım istediği için yaptım :) Size de iyi akşamlarUstunuze alinip alinmamaniz beni ilgilendirmiyor bana aciklama yapmak zorunda da degilsiniz. Ben genel olarak rahatsizligimi dile getirdim. Iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?