İçim dolu..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Yine ben karşınızdayım dün sabah yedik birbirimizi resmen eşimle..

Şimdide sorunumuz şu annesi domates seçiyordu salçalık bende balkondayım annesinin peşinden dolanıyor bi geri bir ileri işten geldi bir eve uğramak yok neyse geldi 1 saat sonra ne yaptınız bu kadar domateslerin tapusunu mu geçirdiniz üzerinize dedim çocuk gibi ananın peşinden dolandın durdun dedim bana neler dedi neler Allah..

Ne cüretle ben bunları diyebiliyormuşum beğenmiyorsam kapı oradaymış artık kaçıncı bu kapı gösterişi beni ailem dolduruyormuş yılanlarmış yılanların yanında senin işin ne ne duruyorsun o zaman diyorum ona cevap yok..

Herkezin eşi kocacım kocacım diyormuş ben Ayşe Fatma kadar olamamış mıyım onlar benden temizlik aş mı beklemiş yapma yaptığın bir yemek var onuda ben gelince yaparımlar herkez tarlaya tapaya gidiyormuş o bana çalış demiyormuş bu sırada kaşık çatal ne buluyorsa atıyor sesli bir şekilde bağırıyor ben takıntılıymışım o benim aileme istese bir sebep bulur oda tartışırmış annemle buğun tartışamadın bana mı sardın diyor illa kavga edecek şey bulurmuşum o çocuksa adamını gösterecekmişim ben evin reisini saymıyormuşum ekmek yediğin kapıya ihanet etme diyor bana
Kendinden soğutmahep yutuyorum biğün gerçekleştiririm diyor daha dedi bişeyler sinirden aklımda tutamıyorum hiç seslenmedim sonra bu ayda sıkışık olduk benim yüzümden birazda dedi neden dedim gitmiş 200 liraya olta takımı almış sonra yine başladı ben o kadar para kazanıyorken 200 lira kendime harcamayacaksam sokarım bu işe falan ama o an artık beynimden yarın toplanayım gideyim diye geçiriyorum uzun oldu kusura bakmayın ama artık ben doldum bu kaçıncı ya hergün kavga ediyoruz özür dilese ne değişecek benden kalsam artık gururumu çiğniyorum gitsem 3 yasında çocuğum var alır mı acaba diyorum çok karışığım lütfen eleştirmeyin son bir kez konuşmalı mıyım yoksa sessizce gitmeli miyim..

Bence ayıp etmişsiniz.
Eşinizin annesiyle takılmasını,domates seçmesini ya da annenin arkasında dolanmasını neden bu kadar abarttınız ki?
Gerçekten kırıcı olmuşsunuz...
Olta konusunda haklı bence maalesef.
Üç kuruşa muhtaç yaşamıyorsak elbette zevklerimiz için alışveriş yapalım yani.
Gerçekten köle değiliz ki.

domateslerin tapusunu mu geçirdiniz üzerinize dedim çocuk gibi ananın peşinden dolandın durdun dedim bana neler dedi neler Allah..

Yani bu şekilde söylediyseniz reaksiyon göstermesi biraz normal gibi. :KK64:
Suçlar gibi senin anan diye başlanan bir cümle kurmak biraz tuhaf..
Ha illa söylenecekse seni anan benim için doğurmuş denilebilir bu da gönül alma cümlesi niteliğinde :

Son düzenleme:
Şimdide sorunumuz şu annesi domates seçiyordu salçalık bende balkondayım annesinin peşinden dolanıyor bi geri bir ileri işten geldi bir eve uğramak yok neyse geldi 1 saat sonra ne yaptınız bu kadar domateslerin tapusunu mu geçirdiniz üzerinize dedim çocuk gibi ananın peşinden dolandın durdun dedim bana neler dedi neler Allah..

Siz başlatmışsınız.
Çok saçma ve gereksiz bu çıkışınız.

Hayır birde bana neler dedi neler Allah diyorsunuz.
Önce kendi söylediklerinize bir bakın.

Tabiki gitmemelisin canım ben herhalükarda kadının evi terk etmesini doğru bulmuyorum evden biri gidecekse erkek gider ev her zaman kadının ve çocuğundur zorla kapıya atılan kadınlar için durum farklı tabi..
Eşinle sakince konuşmalısın çifler kavga anında çok saçma şeyler söyler çoğu pişmanlık nedenidir.Ona artık çok yıprandığını net ve kesin bir dille anlat düzeltilmeyecek bir problem gibi görünmüyor olmuyorsa kavgalar artık rutine bağlarsa farklı yollar ararsın..

özür dileyin, hiç birşey sevgiden, huzurdan değerli değil. Bu gurursuzluk değil, sevgide gurur olmaz. Ve bir daha bu şekilde huzursuzlandığınızda kendinizi gözlemleyin, o zehirli düşünceler siz değilsiniz. Kendinizi bu zararlı düşüncelerle özdeşleştirmemeye çalışın. Açın müzik dinleyin hatta dans edin, lavanta yağı yakın, koklayın, allah huzur versin, sevgiler.

Şimdi böyle söyledim diye beni geçimsiz ilan edip ağzına gelini saydı tamam bende de hata var tutamadım kendimi onları yan yana bile gördüğümde tahammül edemiyorum çünkü kv ve eşimden çok şeyler gördüm bir olup hep beni ezdiler.

Ne cüretle ben bunları diyebiliyormuşum beğenmiyorsam kapı oradaymış artık kaçıncı bu kapı gösterişi beni ailem dolduruyormuş yılanlarmış yılanların yanında senin işin ne ne duruyorsun o zaman diyorum ona cevap yok..

Herkezin eşi kocacım kocacım diyormuş ben Ayşe Fatma kadar olamamış mıyım onlar benden temizlik aş mı beklemiş yapma yaptığın bir yemek var onuda ben gelince yaparımlar herkez tarlaya tapaya gidiyormuş o bana çalış demiyormuş bu sırada kaşık çatal ne buluyorsa atıyor sesli bir şekilde bağırıyor ben takıntılıymışım o benim aileme istese bir sebep bulur oda tartışırmış annemle buğun tartışamadın bana mı sardın diyor illa kavga edecek şey bulurmuşum o çocuksa adamını gösterecekmişim ben evin reisini saymıyormuşum ekmek yediğin kapıya ihanet etme diyor bana
Kendinden soğutmahep yutuyorum biğün gerçekleştiririm diyor daha dedi bişeyler sinirden aklımda tutamıyorum hiç seslenmedim sonra bu ayda sıkışık olduk benim yüzümden birazda dedi neden dedim gitmiş 200 liraya olta takımı almış sonra yine başladı ben o kadar para kazanıyorken 200 lira kendime harcamayacaksam sokarım bu işe falan ama o an artık beynimden yarın toplanayım gideyim diye geçiriyorum uzun oldu kusura bakmayın ama artık ben doldum bu kaçıncı ya hergün kavga ediyoruz özür dilese ne değişecek benden kalsam artık gururumu çiğniyorum gitsem 3 yasında çocuğum var alır mı acaba diyorum çok karışığım lütfen eleştirmeyin son bir kez konuşmalı mıyım yoksa sessizce gitmeli miyim..
Hakli nolmus annesiyle oturuyorsu annesi sizden oncede vardi.evlendi diye annesini atacak mi

Olaylar nereden nereye gelmiş. Çok gereksiz bir hal almış. Eşiniz tamamen haklı diyemeyeceğim ama siz başlatmışsınız. Özellikle olta alması konusunda eşinize hak verdim ama kapıyı gösterecek bir neden de göremedim.
Böyle küçük sebeplerle yüz göz olmanız sadece evliliğinizi yıpratır ve sonunda saygınızı tüketirsiniz. Saygısız evlilik de tatsız tuzsuz bir şeye dönüşür. Yapmayın. Ne gerek var ki?

Şimdi böyle söyledim diye beni geçimsiz ilan edip ağzına gelini saydı tamam bende de hata var tutamadım kendimi onları yan yana bile gördüğümde tahammül edemiyorum çünkü kv ve eşimden çok şeyler gördüm bir olup hep beni ezdiler.
Kayınvalideyi bilemem...
Eşinizle mutlu değilseniz boşanın elbet.
Ayıp değil günah değil.
Ben de sürekli "kocacım kocacım" diye dolandığından erkeklere çok fazla yüklenilmesine üzülüyorum açıkçası.

olabilir insanlar hep hata yapar, inanın siz değişirseniz onlarda değişir. önce affedin tabi.

Adam haklı azıcık ilk başta ağır konuşmussunuz. Biraz daha samimi konuşmayı deneyebilirsiniz. "İşten çıkınca seni özlüyorum", "görmek istiyorum" ya da "seninle daha fazla vakit geçirmek sohbet etmek istiyorum" vs. diyebilirdiniz. En iyisi bu sefer siz alttan alın da düzeltin aranızı.

Huzur istiyorsanız önce elinizden geleni yapmanız gerekir, ondan sonra olmuyorsa isyan edin, ya da yollarınızı ayırın vs. Ancak adam haklı olarak eve geldiğinde güler yüz, tatlı dil bekler. Gelir gelmez aşağılayıcı konuşmalarınızla çıldırtmışsınız sanırım eşinizi. Olta takımını almasa zengin olmayacaktınız, almış madem siz de onunla birlikte mutlu olmayı deneyin. İnanın evlilikte önemli olan mutlu anları paylaşmak..Hayat zaten zor, ne gerek var daha da zorlaştırmaya..

dün bizde bu konuda tartıştık canım
bayram tatili malum 9 gün evdeydim kv dedimki salça tarhana ne işin varsa yap bak ben evdeyim. çocuk bakmana gerek yok.
hiç bi işini görmedi. eşim bir gün erken bir gün geç gelir işten erken çıktıgı zaman kadın kendıne iş gördürecek diye dört köşe oluyor adamı bı bırakmıyorkı biraz vakit geçirelim . gittiler biber almaya pazara bende markete ugradım cocuk sevinsin diye birşeyler aldım .
baktım kapıda beklıyo bide marketemi gittin dedi sana sorcaktım zaten dedim.
girdim içeri
gitti geldiler söylendim bi araba
eşimde gönlümü almaya çalıştı biraz. neyse uzatmadım.
eşin kendine para harcamalı tabiki ama durumunuz sıkısıkken böyle harcamalara ne gerek var sabinin bogazından mı kısasınız
ben anladımkı bi kadının erkege ıhtıyacı yok
zaten her işi ben yapıyorum ne gerek var yanı

Bana sevgini gösteremiyorsun diyor filancaya bak nasıl adamda adam olsa ben sana yaranamadım içkim yok kumarım diyor ama sinirlenince gözü sözü bişeyi görmüyor bu kadar kırılmışken nasıl ona aşk ilan yapıcam neden beni kıyaslıyor çok mu aşık sanki o davranışları yapanlar ben biliyorum arkasından neler diyorlar böyle mi olmam gerekli yüzüne aşkım balım arkasından edeyim mi ağzına..
Sen bana bir gelsen ben on gelirim gözüm parayıda görmez diyor bana nasıl adım atacağım yılların kırgınlığı var üzerimde.

Eski konularınızı bilmiyorum. Ancak annesine domates alırken yardım ediyor olması ve sizin konuyu nerden nereye getirmeniz uzatmışsınız.

Hatalısınız. Evladın 1. görevi anne ,babasına yardım etmektir. Yükü ağırdır vs.vs.

Adamın içkisi,kumarı vs. yoksa ayda kendine 200 tl harcaması çok değil. O ay dışarı yemeğe çıkılmaz telafi edilir

Bilemedim.

Back
X