İçim dolu..

gecen bi konuda konu sahibesine 'oh canima degsin iyi demis esin' dedim diye linc yedim. bu konuda ayni seyi sizede soyluyorum. linc e raziyim yani.

saygi guzel seydir. evlilikte mecburidir. tavsiye ederim.
Sınanmadığınız acılar üzerine konuşmak her zaman kolaydır.

Sınanmadığınız acılar üzerine konuşmak her zaman kolaydır.
vakti zamaninda bosanmis bir kadin olarak soyledim size bunu. siz dusunun artik hangi acilarla sinanip sinanmadigimi. ustelik konunuzda sonradan yaptiginiz yorumlarida okudum. konu saaaaadece esinizin sizin davranislarinizi elestirmesiyle alakali ve elestirdigi konularda elestirmekte hakli oldugunu dusundum. yani siz kalkip adamin karakterinde veya davranislarinda ki hatalari anlatmamissiniz ki. demek ki az, o yuzden yazmamissiniz.

Konuşun bence oda ne olursa olsun söz versin kötü konuşmasın ağır kırıcı olmasın

Konusacağız aksama kendisinede söyledim şu an çok ılımlı zaten hep böyle onun siniri 5 dk ama o 5 dk da insanın içine işler konuştukları.

Şimdi böyle söyledim diye beni geçimsiz ilan edip ağzına gelini saydı tamam bende de hata var tutamadım kendimi onları yan yana bile gördüğümde tahammül edemiyorum çünkü kv ve eşimden çok şeyler gördüm bir olup hep beni ezdiler.

Olayın geçmişi var sanırım, zamanında susup susup şimdi patladıysanız, suçlu gene siz oluyorsunuz. Gereken yerde ve zamanda tepki göstermedikçe söylediğiniz her cümle haklı da olsanız size karşı koz olarak kullanılır. Ya hep susacaksınız ya da uygun zamanda eşinizle konuşacaksınız. Eşiniz ana kuzusu, sizi sevip saymayan ve düzelmeyen biriyse de boşanacaksınız.

Size git annemle domates seç salça yap diyen olmamışken neden bukadar öfkelendiniz?

Siz sevmesenizde sevilmesinizde annesi sonuç değişmez domatesi çok alması gerekiyo mantık olarak oğluda seçsin diye değil taşıdın diye dolanıyo bi annesinin aldığı domatesi taşıyamıyacak mı bu adam ?

1 saatte gelmiş nevar bunda? Bence sakin olma yöntemlerini deneyin müzik mi açarsınız dans mı edersiniz komik video mu izlersiniz ondan sonra konuşun eşinizle bu sinirlendiğinizde yapacağınız şey olsun

Kv beni ben onu sevmem ama eşimle ilişkisine beni içine katmadıkları durumlara karışmam

Önceden ne yaşandı bilmiyorum ama şu tartışmada görülen fotoğraf malesef dırdır yapan bir eş. Bazı şeyleri görmezden gelmek susmak lazım. Bu size birşey kaybettirmez. Keyfinizi kaçıran insanlarla tartışmaktansa duvar örün mesafeli olun. Önemli olan eşiniz. Burda siz haksız eşiniz haklı.

Siz sessizce gidemezsiniz... Umarım yazdıklarınızı sakince tekrar okursunuz. Bana Eşiniz haklı gibi geldi. Küfürsüz bir tepki verse daha iyi olur.

Biz tatile çıktığımızda bile kavga ediyoruz geçen yıl bodruma gittik dönelim eve dediğim için in lan arabadan dedi bana akrabalarının yanında hiç bilmediğim şehir daha önceki sene yemek yüzünden sen önce yedin yok beklemedin diye Bi ton laf saydırmıştı bana çık odana asık suratını mı izleyeceğim diye balayında bir fotoğrafını yamuk çekmişim diye aldı götürdü beni otele afedersiniz balayında sex sırasında bişey olmuştu tam hatırlamıyorum oteli terk etme raddine gelmiştim bana bu odadan çıksaydın herşey bitmişti seni geri dönüp almazdım dedi hamilelikte Bi ton kavga hiç iyi günümüz geçmedi desem yeridir artık çok yoruldum son kez konusmak fayda mı edecek daha kaçıncı sans vereceğim bu konuda hatalıysam benimde bir sürü haklı olduğum noktalar var
Burcu ne domates yerine bunları yazsaydınız

Bana sevgini gösteremiyorsun diyor filancaya bak nasıl adamda adam olsa ben sana yaranamadım içkim yok kumarım diyor ama sinirlenince gözü sözü bişeyi görmüyor bu kadar kırılmışken nasıl ona aşk ilan yapıcam neden beni kıyaslıyor çok mu aşık sanki o davranışları yapanlar ben biliyorum arkasından neler diyorlar böyle mi olmam gerekli yüzüne aşkım balım arkasından edeyim mi ağzına..
Sen bana bir gelsen ben on gelirim gözüm parayıda görmez diyor bana nasıl adım atacağım yılların kırgınlığı var üzerimde.
Esiniz sizden ilgi bekliyor..Biraz ilgi göstermeyi deneyin bence.. annesi ile de ilgilenmesine birşey demeyin.ortada problem kalmaz

Tatile gidelim diyor şimdide ama yapamıyorum o beklediği ilgiyi veremiyorum.

Senin söylediklerin olayın fitilini ateşlemiş ama eşinin söyledikleri de saçmalık ötesi

İçinde biriktirmiş fırsatını bulunca da kusmuş

İnsan karışı hakkında bunları nasıl düşünür

Cahil cahil laflar... Eşinin evliliğe eşe bakış açısı tam bir fiyasko

Benim de kocam eve gelir gelmez böyle hadsiz laflar etse, ben de hiç etmedigim küfürleri edesim gelir vallahi. Once adamı köpürtup sonra gitsem mi konuşsam mi özür dilese falan filan yapiyorsunuz. Şuursuzca davranmışsınız. Eşinize karşı biraz daha saygılı olun ve bu kadar cüretkar konuşmayın. Bakin o da sessiz kalmamış. Ne gerek var ilişkinizi yıpratmaya?

Back
X