İçim geçmiş olabilir mi benim içten mi yaşlanıyorum acaba

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Benşm içim geçmiş olabilir mi acaba ya?
Aslında içten içe çok üzüldüğüm bi konu ama dışarıdan belli etmemeye çalışıyorum.

Ben düpedüz sıkıcı birisiyim ya. Cidden bu duruma konuştuğum insanları sıktığıma çok üzülüyorum :( Hep bi durağınım, sessizim, hatta donuk birisiyim. yaşıtlarıma bakıyorum (25 yaşındayım) eğlenceli değişik hobileri var.
Benim hobilerimin çoğu domestik şeyler ajdmdjnd

Mesela insanlar birbiriyle konuşurken konu akıp gidiyor ben konuşurken o kadar tıkanıyorum ki. Acaba sıktım mı, of çok sıkıcısın jehan demekten kendimi yiyorum içten içe. Hatta konuşmamak için genelde yol filan değiştiriyorum. (konuşmak istiyorum ama sıkarım diye korktuğum için.)

Şimdi birisiyle konuşuyorum, öyle bi iması vs olmadı ama sıkıcı birisi diye düşünecek diye çok kasıyorum, sırf bu sebeple konuşmak istediğim halde geç yazıyorum :(

Baya derdini sevsinler derdi gibi olduğunun farkındayım ama var mıdır böyle olup da aşan :)

sevgiler,

Konuyu uzatmadıkça konuşmak güzeldir siyasi ekonomi konuları herkesle her yerde konuşmayınca güzeldir geriye ne kaldı derseniz işte sen sus gözlerin konuşsun diye yazasım geldi

Boş gereksiz konuşan karşısındakini dinlemeyi bilmeyen, hep ben konuşayım, hep beni dinlesinler hep ben haklıyım modunda ki gereksiz tiplerden iyidir az konuşan insan :) Sanırım senin biraz özgüven problemin var gibi geldi bu yüzden kendini kasıyor ve konuşmak istemiyorsun bunun nedenlerini sen kendin bulup halletmelisin diye düşünüyorum! :)

Boş gereksiz konuşan karşısındakini dinlemeyi bilmeyen, hep ben konuşayım, hep beni dinlesinler hep ben haklıyım modunda ki gereksiz tiplerden iyidir az konuşan insan :) Sanırım senin biraz özgüven problemin var gibi geldi bu yüzden kendini kasıyor ve konuşmak istemiyorsun bunun nedenlerini sen kendin bulup halletmelisin diye düşünüyorum! :)

Özgüven sorunu var haklısınız. Hatta kısmen öngüvenimin daha yüksek olduğu günlerde kasmadığım için daha eğlenceli bir tip okuyorum

Şu pandemi dönemine özgü bir düşünce olabilir mi? diye hiç düşünme fırsatınız oldu mu? Çünkü aynı hisler banada geliyor zaman zaman bilemedim ki.

Nelerde tikaniyorsunuz orneklerdirin mesala ben çok hazır cevap biriyimdir benim bile bazen tikandigim oluyor .

Şu an direkt şu diyeceğim bir şey aklıma gelmedi ama şöyle, mesela karşımdaki bi şey dedi senin de bir şeyler diyip konuyu devam ettirmen lazım sohbet böyle edilir Di mi yok benden bi şey çıkmıyor. Resmen muhabbete limon sıkıyorum.

Okumayi sever misiniz? Ben mesela yeni şeyler öğrenmeye inanılmaz meraklı biriyim. Sürekli yeni bir şeyler öğrenince insanın her konuyla ilgili bir fikri oluyor. Bir de belki de konuştuğunuz insanlar sıkıcıdır yahu belki içinizi sıktıklari için laf lafı açmıyordur kompleks yapmayın herkes çok konuşmak zorunda değil ki zaten.

Siz bunu düşündükçe takıntı haline gelir rahat olamazsınız. Ne konuşsam acaba diye düşününce anı kaçırırsınız. muhtemelen de öyle yapıyorsunuz. Kendinizi buna odaklayıp kasıyor olabilirsiniz. Bir de karşınızdaki insanları fazla önemsemek, kendinizden önde tutmak. Konuşurken onları sıkıp sıkmamaya değil, kendinizin o andan keyif alıp almadığınıza odaklanın.

Şu an direkt şu diyeceğim bir şey aklıma gelmedi ama şöyle, mesela karşımdaki bi şey dedi senin de bir şeyler diyip konuyu devam ettirmen lazım sohbet böyle edilir Di mi yok benden bi şey çıkmıyor. Resmen muhabbete limon sıkıyorum.
Bir arkadaşım var biriyle tanıştırdı beni kızın evine gittik sesini hoşgeldiniz güle güle diye duydum iki defa dinlemeyi seviyormuş😁evlendi iki çocuk yaptı. o suskunluk la benden çok arkadaşı var demem oki sizide bu halinizle sevecek insanlar vardır etrafinizda takıntı yapmayın 😊

Bir arkadaşım var biriyle tanıştırdı beni kızın evine gittik sesini hoşgeldiniz güle güle diye duydum iki defa dinlemeyi seviyormuş😁evlendi iki çocuk yaptı. o suskunluk la benden çok arkadaşı var demem oki sizide bu halinizle sevecek insanlar vardır etrafinizda takıntı yapmayın 😊
Erkeklerin çoğu için kadının az konusani makbulmus zaten :KK53:

Ayni yastayiz ve resmen hislerimizde ayni. Ama artik bu durumun enerjisel bir sey oldugunu dusunuyorum. Girdigim her ortamda sessiz kaliyorum, konussamda cok dikkat cekmiyo cunku sesim cok kisik cikiyo ve sanirim yavas sakin konusuyorum. Hani boyle birisi bir sey konusur gur bi sesle kahlahalar falan atar. Kahkaha atamiyorum ben resmen. Bi de tepkilerim neredeyse yok gibi. Sevincimi, uzuntumu, heyecanimi, korkumu sanki hep ayni tepkiyle yasiyorum. Arkadaslarimda hep soyler Cansu dereye benzetiyorlar. O da boyle her olay karsisinda asiri sogukkanliya. Ama ben boyle olmak istemiyorum. Kendim gibi olan birisiyle gorusmek istemem mesela bu sogukkanlilikla karsidaki insanin da enerjisini dusuyoruz. Simdi enerji calismalariyla ilgili seyler arastiriyorum ona baslicam bakalim umarim iyi gelir.

Okumayi sever misiniz? Ben mesela yeni şeyler öğrenmeye inanılmaz meraklı biriyim. Sürekli yeni bir şeyler öğrenince insanın her konuyla ilgili bir fikri oluyor. Bir de belki de konuştuğunuz insanlar sıkıcıdır yahu belki içinizi sıktıklari için laf lafı açmıyordur kompleks yapmayın herkes çok konuşmak zorunda değil ki zaten.

Siz bunu düşündükçe takıntı haline gelir rahat olamazsınız. Ne konuşsam acaba diye düşününce anı kaçırırsınız. muhtemelen de öyle yapıyorsunuz. Kendinizi buna odaklayıp kasıyor olabilirsiniz. Bir de karşınızdaki insanları fazla önemsemek, kendinizden önde tutmak. Konuşurken onları sıkıp sıkmamaya değil, kendinizin o andan keyif alıp almadığınıza odaklanın.

Kitap okumayı severim. Önceden bir kez daha bu tarz bi konu açmıştım orda karakterlerin ne dediğine, hangi olay karşısında nasıl tepki verdiğine dikkat ederek oku gibi bi şeyler yazmıştı birisi öyle okumaya çalışıyorum şimdi :)

Ahahahah ya yazdığınıza çok güldüm, çok teşekkür ederim :D

Back
X