İçim geçmiş olabilir mi benim içten mi yaşlanıyorum acaba

Ayni yastayiz ve resmen hislerimizde ayni. Ama artik bu durumun enerjisel bir sey oldugunu dusunuyorum. Girdigim her ortamda sessiz kaliyorum, konussamda cok dikkat cekmiyo cunku sesim cok kisik cikiyo ve sanirim yavas sakin konusuyorum. Hani boyle birisi bir sey konusur gur bi sesle kahlahalar falan atar. Kahkaha atamiyorum ben resmen. Bi de tepkilerim neredeyse yok gibi. Sevincimi, uzuntumu, heyecanimi, korkumu sanki hep ayni tepkiyle yasiyorum. Arkadaslarimda hep soyler Cansu dereye benzetiyorlar. O da boyle her olay karsisinda asiri sogukkanliya. Ama ben boyle olmak istemiyorum. Kendim gibi olan birisiyle gorusmek istemem mesela bu sogukkanlilikla karsidaki insanin da enerjisini dusuyoruz. Simdi enerji calismalariyla ilgili seyler arastiriyorum ona baslicam bakalim umarim iyi gelir.

Birebir sohbetlerde nasılsınız. Ben acayip gerkesiz geriliyorum en azından 3 kişi olunca biraz daha rahatlıyorum nedense. Bu arada enerji çalışmaları nedir ben de google'layim :))

Bence bu erken yaşta çok yer gezip çok insan tanıyıp farklı şeyler yaşamak biraz da okumakla alakalı. Üstünüze afiyet hiç ilgim olmayan konularda dahi hiç tanımadığım biriyle gayet zevkli geyikler yapabilirim. Benim için sohbet etmek dans etmek gibi. Hele partnerim de az biraz anlasa ya konuşmaktan. Böyle vals yapıyor falan gibi hissediyorum :süslü: Yeni insanlar tanıyın mümkünse farklı şehirler görün ve okuma listenizi genişletin.Sohbeti sıkıcı insanlar tanıyorum. Dünya iyisiler ama hakkaten iki lafın da beli kırılsın istiyor insan mecbur kalınsa bile.

Bence hiç sıkıcı biri degilsiniz yazma şekilinize göre söyledim bunu. Ama takıntılı bi düşünce haline gelmiş. Okb gibi. Bende de tam tersi herksin konuşmalarının skcı ve boş gelmesi, kimseye bi şey anlatmak istememe ama yalnızlımtan da sıkılma durumu var. İnsanlarla sphbet etmek istiyormuşsunuz ne güzel. Niye sıkılsınlar ki?Herkes herkesle sohbet muhabbet ediyo laf olsun vakit geçsin.

Aynı yaştayız ve ben de bir zamanlar bu durumdan muzdariptim. Nick name den anlaşılacağım üzre :-) Muhtemelen daha önce kimsenin tavsiye etmediği bir şey söyleyeceğim ; onlıne oyun oynayın. Klan savaşları vs olan oyunlar hem farklı insanlarla tanışıp hem de telefondan yazışarak fobinizi çok kolay yenersiniz

Bence bu erken yaşta çok yer gezip çok insan tanıyıp farklı şeyler yaşamak biraz da okumakla alakalı. Üstünüze afiyet hiç ilgim olmayan konularda dahi hiç tanımadığım biriyle gayet zevkli geyikler yapabilirim. Benim için sohbet etmek dans etmek gibi. Hele partnerim de az biraz anlasa ya konuşmaktan. Böyle vals yapıyor falan gibi hissediyorum :süslü: Yeni insanlar tanıyın mümkünse farklı şehirler görün ve okuma listenizi genişletin.Sohbeti sıkıcı insanlar tanıyorum. Dünya iyisiler ama hakkaten iki lafın da beli kırılsın istiyor insan mecbur kalınsa bile.

Heh doğru şey bu galiba ya geyik yapmayı bilmiyorum!!!! Cidden bilmiyorum geyik yapıp goygoy yapmayı. Bu arada sohbeti sıkıcı insan istediği kadar iyi olsun, kimse öyle biriyle sohbet etmek istemiyor :/

Herkes kendinden bahsediyo. Feci sıkıcı bişey ama. Siz de herkes gibi kendinizi anlatın. Ben söyleyim böyleyim. Şöyle yaparım böyle severim filan:) ya da eşinizi erkek arkadasınızı anlatın. Genelde bu muhabbetlere denk geliyorum da ben:))

Ben abartıldığını düşünüyorum, insanların çok çabuk etiketlenmesi yüzünden oluyor özgüvensiz, çekingen, sessiz vb gibi. Bu aralar sıkça karşımıza "özgüven" çıkıyor mesela, en ufak bir şey de "özgüvenin mi yok?" gibi etiketlemelere maruz kaliniyor. Insana gore degisebilecek bi durum.

Heh doğru şey bu galiba ya geyik yapmayı bilmiyorum!!!! Cidden bilmiyorum geyik yapıp goygoy yapmayı. Bu arada sohbeti sıkıcı insan istediği kadar iyi olsun, kimse öyle biriyle sohbet etmek istemiyor :/
Ama işte goygoy yapmak için az biraz mizah yeteneği, muhatabı erken tanıma ve ona göre pozisyon alma ve en önemlisi goygoyu yapılacak konuya vakıf olmaK gerekiyor. Ben yine yeni yerler yeni insanlar yeni kitaplar diyorum.

Şu an direkt şu diyeceğim bir şey aklıma gelmedi ama şöyle, mesela karşımdaki bi şey dedi senin de bir şeyler diyip konuyu devam ettirmen lazım sohbet böyle edilir Di mi yok benden bi şey çıkmıyor. Resmen muhabbete limon sıkıyorum.
Bana göre biraz sıkıcı gelir sizin tarzınız. Genel tepkiler verin bari. Daha çok dinleyici olun ama aktif dinleyin

Bana göre biraz sıkıcı gelir sizin tarzınız. Genel tepkiler verin bari. Daha çok dinleyici olun ama aktif dinleyin

Genel tepkiler veriyorum aslında şaşırmak üzülmek vs gibi arkadaşlarım hep sanki aşıkmışom gibi hep sırıtttığımı ve Leyla gibi davrandığımı söyler. Tepki konusunda değiş ama konuşma konusunda baya eksiğim var. Sadece dinlemek çoğu zaman yetmiyor :)

Ya gerçekten değilim, burda rahat olduğum için galiba böyle oldu ama sıfır muhabbetim ya. Mal gibiyim :/ sıfır aksiyon sıfır geyikk
Demek ki sorun sıkıcı olmakta değil rahat olmamakta. Yani kendi özünüzde eğlencelisiniz aslında ama sosyal ortamlarda rahat olmadığınız için ortaya çıkaramıyorsunuz o yönünüzü

Genel tepkiler veriyorum aslında şaşırmak üzülmek vs gibi arkadaşlarım hep sanki aşıkmışom gibi hep sırıtttığımı ve Leyla gibi davrandığımı söyler. Tepki konusunda değiş ama konuşma konusunda baya eksiğim var. Sadece dinlemek çoğu zaman yetmiyor :)
Peki cevap verirken aklına o sırada gelmiyor mu
Yoksa gerçekten fikrin mi yok
Ya da çekiniyor musun

Demek ki sorun sıkıcı olmakta değil rahat olmamakta. Yani kendi özünüzde eğlencelisiniz aslında ama sosyal ortamlarda rahat olmadığınız için ortaya çıkaramıyorsunuz o yönünüzü

Bunun üstüne gitsem daha kolay olacak galiba. Alkol vs alınca normal evdeki halim gibi oluyorum dışarıda da çünkü :)

Bende konuşmayı hiç sevmem hatta isterim ki telepati ile anlaşsam insanlarla o derece yani yoruluyorum konuşurken ama insanlar muhabbetimi severler nedense az öz konuşuyorum sanırım dolandırmıyorum lafı tam tersi insanlar çok konuşuyor asıl ben insanlarla konuşmak istemiyorum onlar beni sıkıcı buluyorsa bulsun çokda tınnn yani

Erkeklerin çoğu için kadının az konusani makbulmus zaten :KK53:
Müge anlida 38 yaşında evli bir erkek 50 yaşında evli bir kadını kaçırmış karısına diyor ki düdüklü tencere gibisin hiç susmadin 5 sene 😁sevginin neyini beğendin diyor soru sorarsa cevap veriyormuş 😂😂 Allah'ın suyu kurursa sevgiden o zaman vazgecermis var bu susmakta bir keramet 🤣🤣

Back
X