İçim geçmiş olabilir mi benim içten mi yaşlanıyorum acaba

Bende konuşmayı hiç sevmem hatta isterim ki telepati ile anlaşsam insanlarla o derece yani yoruluyorum konuşurken ama insanlar muhabbetimi severler nedense az öz konuşuyorum sanırım dolandırmıyorum lafı tam tersi insanlar çok konuşuyor asıl ben insanlarla konuşmak istemiyorum onlar beni sıkıcı buluyorsa bulsun çokda tınnn yani

Ahahhaha sanırım bundan dolayı seviyorlar sizim sohbetinizi. Ne düşündükleri umurunuzda olmadığı için daha rahat konuşuyorsunuz :)

Müge anlida 38 yaşında evli bir erkek 50 yaşında evli bir kadını kaçırmış karısına diyor ki düdüklü tencere gibisin hiç susmadin 5 sene 😁sevginin neyini beğendin diyor soru sorarsa cevap veriyormuş 😂😂 Allah'ın suyu kurursa sevgiden o zaman vazgecermis var bu susmakta bir keramet 🤣🤣
Ahshsshshs hiç güleceğim yoktu 😂😂😂 Geçen gün bi kanalda şu roman şarkıcı vardı kobra miydi neydi adı. Onun karısı öyle hiç konuşmazmis yatakta öksürmezmis bile adam tapıyordu kadına 😂 kadın bir çıktı üstünde 50 kilo altın vardi nerdeyse. Eline geçen her parayla karısına altın alıyormuş. Bilmiyorum denenebilir aslında :KK53:

Ahahhaha sanırım bundan dolayı seviyorlar sizim sohbetinizi. Ne düşündükleri umurunuzda olmadığı için daha rahat konuşuyorsunuz :)
Belki de öyledir bilmiyorum ama sanırım yaş geçtikçe insan daha çok bosveriyor kimin ne düşündüğünü :)

Ahshsshshs hiç güleceğim yoktu 😂😂😂 Geçen gün bi kanalda şu roman şarkıcı vardı kobra miydi neydi adı. Onun karısı öyle hiç konuşmazmis yatakta öksürmezmis bile adam tapıyordu kadına 😂 kadın bir çıktı üstünde 50 kilo altın vardi nerdeyse. Eline geçen her parayla karısına altın alıyormuş. Bilmiyorum denenebilir aslında :KK53:
Bende mümkün değil yaaa ben konuşmazsam eşimin beyninin etini yemezsen çatlarim :KK53:

Bunun üstüne gitsem daha kolay olacak galiba. Alkol vs alınca normal evdeki halim gibi oluyorum dışarıda da çünkü :)
Sosyal ortamlarda alkol de alınabilir alışmak için ama tabii bağımlılık yapmayacak şekilde, şifa niyetine :) aşırı heyecan probleminiz varsa mesela kant tahlillerinize baktırın. Benim demirim b vitaminim falan düşünce aşırı heyecanlı oluyorum içe kapanıyorum falan, çok etkiliyor. Genel haliniz buysa da rahatlamak için terapi iyi gelebilir. YouTube kanalları da var bu durumu kafanızda halletmeniz için. Çözümü karşıdaki insanları aşırı ciddiye almamak, kendinden emin olmak. Hata da yapsaniz kendinizi her şeyinizle kabul etmek. Kendi ailenizde, yakinlarinizla eğlenceli biriyseniz siz özünde eğlenceli birisinizdir zsten sadece duvarları kırmaya ihtiyacınız var 😊

Valla bende de mümkün değil uzun soluklusu imkansız herhalde. Bana da Allahtan sıkılmadan usanmadan dinleyeni denk geldi de henüz düdüklü tencere muamelesi görmedim halinden memnun gibi :KK53:
Şanslıyız Allah'tan .eşiniz nasıl konuşkanmi sakinmi. benimki sakin mesala birbirimizi dengeliyoruz benim gibi olsa evde üçüncü dünya savaşı çıkar 😂

Ya çok teşekkür ederim, terapi geldi mesajlar. Gün içinde kasınca bakacağım buraya yemiden okumak için ❤️
Çalışıyormusun evdemisin pandemide etkiliyordur seni .ben bile bu ara paslandim butun gün evde iki insan görünce çenem düşüyor 😋

Birebir sohbetlerde nasılsınız. Ben acayip gerkesiz geriliyorum en azından 3 kişi olunca biraz daha rahatlıyorum nedense. Bu arada enerji çalışmaları nedir ben de google'layim :))
Birebir sohbetlerde de ayniyim. Yani soyle anlatayim; en yakin arkadaslarimla, dostlarimla beraberken bile bi sure sonra surekli bana eeee eeee deniliyor. Yani karsimdaki insan sikiliyo artik farkediyorum bunu. Ya da 3 kisiyken (cok yakiniz ucumuzde) bakiyorum ikisi arasinda cok guzel konusuyor guluyor bi sure artik dahil olamiyorum ya da yakalayamiyorum onlarin frekansini cunku gulemiyorum maalesef. En son yasadigim olay mesela; yine iki tane -birbirimizin en yakini oldugumuz- arkadaslarimla biraraya geldik. Baska sehirde olan diger yakin arkadasimiz bana da hediye gondermis aslinda cok sevindim ama o an tepkimi normal bi sekilde velli edemiyorum. Tepkilerim hep normal duzeyin altinda kaliyor yani. Bunu etkileyen bir suru sorun var bence hepsi birbiribi tetikliyor. Yukarida birisi bir seyden bahsetmis; sizde herkes gibi kendinizi anlatin diye. Benim asla yapamadigim bir sey. Asiri derecede mutevazi bi insanim. Kendimi pazarlamayi asla beceremem, kendimi ovemem. Herkesin beni ovdugu ortamda da gerilirim mesela bi an once beni ovmeyi biraksalar diye :)
Bu enerji calismalari da soyle; gerci bizim durum sadece enerjisel bir sey mi onu da bilmiyorum ama, cakralar falan var onlarla ilgili meditasyon gibi calismalar yapiyorlar. Bunlari sertifika almis insanlarda yapiyor. Bi de onu denicem bakalim. Enerji konusunda da; cok olumsuz, negatif bi insanim. Her olayi asiri ince detayina kadar dusunurum. Olumsuz bi durumda insanlar onun uzerine bi espri yapar; bu durumda bende gulup gecmem gereken yerde espri yapan kisiye olumsuz durumu aciklamaya calisirim. Hem kendim espri yapamiyorum hem de insanlarin espri yetenegini koreltiyorum resmen :)

Bende mümkün değil yaaa ben konuşmazsam eşimin beyninin etini yemezsen çatlarim :KK53:
Benim eşte böyle olayım istiyor. O aşırı sever konuşmayı bende aşırı susunca çatışıyoruz. Düdüklü tencerenin tersi ne olur acaba bende o oluyorum işte :halay:

Sıkıcı biri olduğunuzu nereden çıkardınız? Küçüklükte yetiştirilmekte bi hata olduda siz kompleksmi yaptınız bu konuyu acaba. Asil sikmayayim diye düşündükçe doğal davranamazsiniz ve muhabbet akmaz
Bana değersizdir hissi oluşmuş sizde gibi geldi. Elbet bunun bir sebebi vardır. Pskolog bunu çözecektir.

Sosyal ortamlarda alkol de alınabilir alışmak için ama tabii bağımlılık yapmayacak şekilde, şifa niyetine :) aşırı heyecan probleminiz varsa mesela kant tahlillerinize baktırın. Benim demirim b vitaminim falan düşünce aşırı heyecanlı oluyorum içe kapanıyorum falan, çok etkiliyor. Genel haliniz buysa da rahatlamak için terapi iyi gelebilir. YouTube kanalları da var bu durumu kafanızda halletmeniz için. Çözümü karşıdaki insanları aşırı ciddiye almamak, kendinden emin olmak. Hata da yapsaniz kendinizi her şeyinizle kabul etmek. Kendi ailenizde, yakinlarinizla eğlenceli biriyseniz siz özünde eğlenceli birisinizdir zsten sadece duvarları kırmaya ihtiyacınız var 😊

Teşekkür ederim :)

Benşm içim geçmiş olabilir mi acaba ya?
Aslında içten içe çok üzüldüğüm bi konu ama dışarıdan belli etmemeye çalışıyorum.

Ben düpedüz sıkıcı birisiyim ya. Cidden bu duruma konuştuğum insanları sıktığıma çok üzülüyorum :KK43: Hep bi durağınım, sessizim, hatta donuk birisiyim. yaşıtlarıma bakıyorum (25 yaşındayım) eğlenceli değişik hobileri var.
Benim hobilerimin çoğu domestik şeyler ajdmdjnd

Mesela insanlar birbiriyle konuşurken konu akıp gidiyor ben konuşurken o kadar tıkanıyorum ki. Acaba sıktım mı, of çok sıkıcısın jehan demekten kendimi yiyorum içten içe. Hatta konuşmamak için genelde yol filan değiştiriyorum. (konuşmak istiyorum ama sıkarım diye korktuğum için.)

Şimdi birisiyle konuşuyorum, öyle bi iması vs olmadı ama sıkıcı birisi diye düşünecek diye çok kasıyorum, sırf bu sebeple konuşmak istediğim halde geç yazıyorum :KK43:

Baya derdini sevsinler derdi gibi olduğunun farkındayım ama var mıdır böyle olup da aşan :)

sevgiler,
Kitap okumayı arttırın hatta gömülün. Hem konuşma yetiniz artacak hemde Bu düşüncelerden sizi uzaklaştıracaktır.

Benim eşte böyle olayım istiyor. O aşırı sever konuşmayı bende aşırı susunca çatışıyoruz. Düdüklü tencerenin tersi ne olur acaba bende o oluyorum işte :halay:
Hahaa benim eşimde sizin gibi ben ona duvar ismini koydum bazen birşey söylüyorum adamda tık yok duvardan ses geliyor adamdan gelmiyor :KK70: ne dedekodu yapılıyor ne birini cekistirebiliyorsun kavga bile edemiyoruz tamam uzatmayalım diyor susuyor buğu veresim geliyor öğle değince 😂😂

Benşm içim geçmiş olabilir mi acaba ya?
Aslında içten içe çok üzüldüğüm bi konu ama dışarıdan belli etmemeye çalışıyorum.

Ben düpedüz sıkıcı birisiyim ya. Cidden bu duruma konuştuğum insanları sıktığıma çok üzülüyorum :KK43: Hep bi durağınım, sessizim, hatta donuk birisiyim. yaşıtlarıma bakıyorum (25 yaşındayım) eğlenceli değişik hobileri var.
Benim hobilerimin çoğu domestik şeyler ajdmdjnd

Mesela insanlar birbiriyle konuşurken konu akıp gidiyor ben konuşurken o kadar tıkanıyorum ki. Acaba sıktım mı, of çok sıkıcısın jehan demekten kendimi yiyorum içten içe. Hatta konuşmamak için genelde yol filan değiştiriyorum. (konuşmak istiyorum ama sıkarım diye korktuğum için.)

Şimdi birisiyle konuşuyorum, öyle bi iması vs olmadı ama sıkıcı birisi diye düşünecek diye çok kasıyorum, sırf bu sebeple konuşmak istediğim halde geç yazıyorum :KK43:

Baya derdini sevsinler derdi gibi olduğunun farkındayım ama var mıdır böyle olup da aşan :)

sevgiler,
Böyle bi çekincen varsa kendini farklı konularda geliştir gündemi takip et mesela kendinde farklı konularda bilgi edinip konuşabiliyo olursun mesela podcastler çok faydalı o anlamda

Hahaa benim eşimde sizin gibi ben ona duvar ismini koydum bazen birşey söylüyorum adamda tık yok duvardan ses geliyor adamdan gelmiyor :KK70: ne dedekodu yapılıyor ne birini cekistirebiliyorsun kavga bile edemiyoruz tamam uzatmayalım diyor susuyor buğu veresim geliyor öğle değince 😂😂
Dünyanında düzeni bu herhalde 😂 eşler hep zıt. Zor olsada kabullenmek lazım bence. Çünkü denge böyle sağlanıyor sanırım. (Normal olduğumuzu kabul ettirme çabam 😂😂)

Dünyanında düzeni bu herhalde 😂 eşler hep zıt. Zor olsada kabullenmek lazım bence. Çünkü denge böyle sağlanıyor sanırım. (Normal olduğumuzu kabul ettirme çabam 😂😂)
Gerçekten dengeliyor ben çekilmez biri olabiliyorum bazen :KK53: o anlarda beni idare ediyor o sakinliğiyle canım kocam♥️ böyle güzel yanlarinizda var 😂

Back
X