Ahahahah ben aynada bakış çalışayım o zamanKonuyu uzatmadıkça konuşmak güzeldir siyasi ekonomi konuları herkesle her yerde konuşmayınca güzeldir geriye ne kaldı derseniz işte sen sus gözlerin konuşsun diye yazasım geldi
Bu cevabı verdiğinize göre pekte sıkıcı gelmediniz banaAhahahah ben aynada bakış çalışayım o zaman
Bu cevabı verdiğinize göre pekte sıkıcı gelmediniz banasizin Hüsnü kuruntunuz olmasın...
Boş gereksiz konuşan karşısındakini dinlemeyi bilmeyen, hep ben konuşayım, hep beni dinlesinler hep ben haklıyım modunda ki gereksiz tiplerden iyidir az konuşan insan :) Sanırım senin biraz özgüven problemin var gibi geldi bu yüzden kendini kasıyor ve konuşmak istemiyorsun bunun nedenlerini sen kendin bulup halletmelisin diye düşünüyorum! :)
Nelerde tikaniyorsunuz orneklerdirin mesala ben çok hazır cevap biriyimdir benim bile bazen tikandigim oluyor .Keşke öyle olsaydı bazen insanlar bi şey diyor ne diyeceğimi bilemeyip bön bön bakıyorum suratlarına mal gibi
Nelerde tikaniyorsunuz orneklerdirin mesala ben çok hazır cevap biriyimdir benim bile bazen tikandigim oluyor .
Şu pandemi dönemine özgü bir düşünce olabilir mi? diye hiç düşünme fırsatınız oldu mu? Çünkü aynı hisler banada geliyor zaman zaman bilemedim ki.
Bir arkadaşım var biriyle tanıştırdı beni kızın evine gittik sesini hoşgeldiniz güle güle diye duydum iki defa dinlemeyi seviyormuşŞu an direkt şu diyeceğim bir şey aklıma gelmedi ama şöyle, mesela karşımdaki bi şey dedi senin de bir şeyler diyip konuyu devam ettirmen lazım sohbet böyle edilir Di mi yok benden bi şey çıkmıyor. Resmen muhabbete limon sıkıyorum.
Erkeklerin çoğu için kadının az konusani makbulmus zatenBir arkadaşım var biriyle tanıştırdı beni kızın evine gittik sesini hoşgeldiniz güle güle diye duydum iki defa dinlemeyi seviyormuşevlendi iki çocuk yaptı. o suskunluk la benden çok arkadaşı var demem oki sizide bu halinizle sevecek insanlar vardır etrafinizda takıntı yapmayın
Okumayi sever misiniz? Ben mesela yeni şeyler öğrenmeye inanılmaz meraklı biriyim. Sürekli yeni bir şeyler öğrenince insanın her konuyla ilgili bir fikri oluyor. Bir de belki de konuştuğunuz insanlar sıkıcıdır yahu belki içinizi sıktıklari için laf lafı açmıyordur kompleks yapmayın herkes çok konuşmak zorunda değil ki zaten.
Siz bunu düşündükçe takıntı haline gelir rahat olamazsınız. Ne konuşsam acaba diye düşününce anı kaçırırsınız. muhtemelen de öyle yapıyorsunuz. Kendinizi buna odaklayıp kasıyor olabilirsiniz. Bir de karşınızdaki insanları fazla önemsemek, kendinizden önde tutmak. Konuşurken onları sıkıp sıkmamaya değil, kendinizin o andan keyif alıp almadığınıza odaklanın.
Bir arkadaşım var biriyle tanıştırdı beni kızın evine gittik sesini hoşgeldiniz güle güle diye duydum iki defa dinlemeyi seviyormuşevlendi iki çocuk yaptı. o suskunluk la benden çok arkadaşı var demem oki sizide bu halinizle sevecek insanlar vardır etrafinizda takıntı yapmayın
Erkeklerin çoğu için kadının az konusani makbulmus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?