- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
elinizdekilerin kıymetini bilin, aileniz yada çogumuzun ailelerinde var üç aşagı beş yukarı aynı sıkıntılar. kabul edin onlarında bildiklerini gördüklerini yaşadıklarını başka türlü bilmediklerini . böyle yapınca herşey daha kolay oluyor. dediginiz gibi bu bir kör dügüm aileniz size siz çocuklarınıza . ama elbet bir kırılma anı oluyor .Yarım gün çalıştık geçen gün bi amca geldi.
Yardımcı olmaya calısırken hem koşturuyorum hem onu dinliyorum hem de işini yapıyorum.
Beş bin lira alıyor musun kızım dedi. Eh işte dedim. “Torunlarım var iki yıllık okudular 80 aldı bakalım atanacak inşallah “ dedi. “Hiçbirini birbirinden ayırmam takdir teşekkür aldılar mı üç bin beş bin istedikleri telefonu alırım onlara kredi sınırsız hiçbirini de birbirinden ayırmam ” dedi ama nasıl güzel anlatıyor durumu da mükemmel değil bi emekli maaşı var. Köyde yasıyor. Ağlamamak için yere bakarak konusuyorum. Bana bakınca torunlarının iş sahibi olmasını diledi sanırım.
Tahmin bile edemedim böyle bir sevginin nasıl bir sey olduğunu.
Benimkilerde ortaokul zamanlarımda yediklerimi sayarlardı. Evde yokmuşum gibi davranırlardı. Lisede servisi evden erken cıkıp (çıkarılıp) parkta beklerdim. 17 18 yaslarında yüzüme karsı o..... dedi ailemden birisi. Yaz tatillerinde çalışırdım yine de iyi davranmalarına sebep olmadı para kazanmam.
Bunu yakın zamanda anneme bana böyle böyle dediniz dediğimde parkta oğlanlarla geziyordun dedi. Onun yanlıs olduğunu bilmiyordum. Evde barınamadığım için sokağa cıkınca ister istemez birileri ile muhattap oluyor insan ama asla öyle biri olmadım. Geziyordum çünkü yüzüme gğleni seviyor sanıyordum o zamanlar ama yanlıs hiçbir sey yapmadım. Yaptıgımız tek sey mesajlasmak telefonda konusmak. Çünkü konusmaya paylasmaya hasretim dönüp baktıgımda bunu anlıyorum.
Evden cıkıp atanır atanmaz yüzüme gülüp seviyorum diyen bi adamla berbat bi evlilik yaptım. Ayrıldım. Yaş oldu 30 o 70 li yaslardaki amcanın torunlarına duydugu sevgiyi tahmin edip hissedemedim.
Çok canım yandı iki gün kendime gelemedim. Yani or.... kelimesini ben ağzıma dahi alamazken ailemden duymak o an sadece sustum.
Yemin ederim beş parasız okudum bi yerlere geldim ama saf temiz koşulsuz sevginin nasıl bir sey olduğunu yasamadan ölmek istemiyorum cok mutsuzum çok canım yanıyor.
Şu tv de dönen masumlar apartmanı dizisi o kadar doğru ki. Sevilmeyen bireylerin kalan hayatları cok kötü geçiyor.
Değer görmek sevilmek nasıl bir sey gram bilmiyorum. Pozitif düşünceye olumlamaya inansam da artık yapamıyorum. Çok üzgünüm.
elinizdekilerin kıymetini bilin, aileniz yada çogumuzun ailelerinde var üç aşagı beş yukarı aynı sıkıntılar. kabul edin onlarında bildiklerini gördüklerini yaşadıklarını başka türlü bilmediklerini . böyle yapınca herşey daha kolay oluyor. dediginiz gibi bu bir kör dügüm aileniz size siz çocuklarınıza . ama elbet bir kırılma anı oluyor .
konu sahibi terapi aliyor musunuz, hic aldiniz mi.
yani muhakkak ki konusmak farkinda olmak iyidir,
o yuzden buraya yaziyor olusunuz da cok iyi.
ama eger ki terapi almiyorsaniz su zamanda buna odaklanip iyilesme surecinizi hizlandirabilirsiniz.
Ne de güzel ifade etmişsiniz. Çok güçlü bir kadın yapmış aileniz sizi farketmeden. Zor zamanlarmış haklısınız. Ama artık geriye bakmayın. Kendinizi üzmekten başka hiçbir işe yaramaz çünkü. Ne yazık ki dünyaya gelirken ailemizi seçemiyoruz. Halbuki bizi dünyaya getirmek onların seçimi. Ama emin olduğum birşey var ki, siz çok iyi bir anne olacaksınız. Umarım size layık, sizi hak edecek biri çıkar karşınıza en kısa sürede. Gerçekten sevecek, ruhunuzu okşayacak bir adam
Kocaman sarılasım geldi size.Bir söz var, önemli olan çocuk sahibi olmak değil o çocuğu mutlu ve sağlıklı yetiştirebilecek bir ebeveyn olmak diye. O kadar doğru ki. Umarım bundan sonraki hayatınızda gerçekten ve çok sevilirsiniz.
Sizi hiç tanımıyorum ama, size sarılıp, iyiki varsınız ve çok değerli bir insansınız demek istedim.
Ne kadar guclu yazmissiniz, hissettim...
Üzülmeyin, sevginize layik insanlar ciksin karsiniza.
Maalesef hayat bazilarimiz icin cocukken acimasiz olmaya basliyor.
Yani tonlarcayız kendımıze bakacagız.Evet herkesin travması bambaşka ve her dağın karı kendine ağıe
Size gönüllü ablalık-düzenli huzurevi ziyareti yapmanızı tavsiye ederim.
Evde hayvan beslemek de size iyi gelir.
Terapi zaten alıyormuşsunuz.
İnşallah zamanla kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz.
Allah in sevilen kulusun ki karsina kotu niyetli birileri cikmamis yine senin karakterin ,kalbin duzgun ki gidip sevgiyi sacma sapan yerlerde aramamissin yoksa etraf o kadar kötü ki elbette gercek sevgiyi tadacaksin daha 30 yasindasin ailen olacak evlatlarin olacak sen onlari oyle guzel,ahlakli ,sevgi dolu yetistireceksin ki kendi sevgi acligini onlarla kapatacaksin,doyuracaksin inan ,en kosulsuz ,en buyuk,en saf sevgi evlat sevgisi onu tattigin an iliklerine kadar sevgi ne anlayacaksin ,uyumadan uyumus gibi olmayi ,yemek yemeden tok gibi olmayi,kendinden once hep onlari dusunmeyi ,yorulsan da dinc kalmayi anne olunca ogreneceksinYarım gün çalıştık geçen gün bi amca geldi.
Yardımcı olmaya calısırken hem koşturuyorum hem onu dinliyorum hem de işini yapıyorum.
Beş bin lira alıyor musun kızım dedi. Eh işte dedim. “Torunlarım var iki yıllık okudular 80 aldı bakalım atanacak inşallah “ dedi. “Hiçbirini birbirinden ayırmam takdir teşekkür aldılar mı üç bin beş bin istedikleri telefonu alırım onlara kredi sınırsız hiçbirini de birbirinden ayırmam ” dedi ama nasıl güzel anlatıyor durumu da mükemmel değil bi emekli maaşı var. Köyde yasıyor. Ağlamamak için yere bakarak konusuyorum. Bana bakınca torunlarının iş sahibi olmasını diledi sanırım.
Tahmin bile edemedim böyle bir sevginin nasıl bir sey olduğunu.
Benimkilerde ortaokul zamanlarımda yediklerimi sayarlardı. Evde yokmuşum gibi davranırlardı. Lisede servisi evden erken cıkıp (çıkarılıp) parkta beklerdim. 17 18 yaslarında yüzüme karsı o..... dedi ailemden birisi. Yaz tatillerinde çalışırdım yine de iyi davranmalarına sebep olmadı para kazanmam.
Bunu yakın zamanda anneme bana böyle böyle dediniz dediğimde parkta oğlanlarla geziyordun dedi. Onun yanlıs olduğunu bilmiyordum. Evde barınamadığım için sokağa cıkınca ister istemez birileri ile muhattap oluyor insan ama asla öyle biri olmadım. Geziyordum çünkü yüzüme gğleni seviyor sanıyordum o zamanlar ama yanlıs hiçbir sey yapmadım. Yaptıgımız tek sey mesajlasmak telefonda konusmak. Çünkü konusmaya paylasmaya hasretim dönüp baktıgımda bunu anlıyorum.
Evden cıkıp atanır atanmaz yüzüme gülüp seviyorum diyen bi adamla berbat bi evlilik yaptım. Ayrıldım. Yaş oldu 30 o 70 li yaslardaki amcanın torunlarına duydugu sevgiyi tahmin edip hissedemedim.
Çok canım yandı iki gün kendime gelemedim. Yani or.... kelimesini ben ağzıma dahi alamazken ailemden duymak o an sadece sustum.
Yemin ederim beş parasız okudum bi yerlere geldim ama saf temiz koşulsuz sevginin nasıl bir sey olduğunu yasamadan ölmek istemiyorum cok mutsuzum çok canım yanıyor.
Şu tv de dönen masumlar apartmanı dizisi o kadar doğru ki. Sevilmeyen bireylerin kalan hayatları cok kötü geçiyor.
Değer görmek sevilmek nasıl bir sey gram bilmiyorum. Pozitif düşünceye olumlamaya inansam da artık yapamıyorum. Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?