İçim gitti

Ne de güzel ifade etmişsiniz. Çok güçlü bir kadın yapmış aileniz sizi farketmeden. Zor zamanlarmış haklısınız. Ama artık geriye bakmayın. Kendinizi üzmekten başka hiçbir işe yaramaz çünkü. Ne yazık ki dünyaya gelirken ailemizi seçemiyoruz. Halbuki bizi dünyaya getirmek onların seçimi. Ama emin olduğum birşey var ki, siz çok iyi bir anne olacaksınız. Umarım size layık, sizi hak edecek biri çıkar karşınıza en kısa sürede. Gerçekten sevecek, ruhunuzu okşayacak bir adam

konu sahibi terapi aliyor musunuz, hic aldiniz mi.

yani muhakkak ki konusmak farkinda olmak iyidir,
o yuzden buraya yaziyor olusunuz da cok iyi.

ama eger ki terapi almiyorsaniz su zamanda buna odaklanip iyilesme surecinizi hizlandirabilirsiniz.

Kocaman sarılasım geldi size. Bir söz var, önemli olan çocuk sahibi olmak değil o çocuğu mutlu ve sağlıklı yetiştirebilecek bir ebeveyn olmak diye. O kadar doğru ki. Umarım bundan sonraki hayatınızda gerçekten ve çok sevilirsiniz.

elinizdekilerin kıymetini bilin, aileniz yada çogumuzun ailelerinde var üç aşagı beş yukarı aynı sıkıntılar. kabul edin onlarında bildiklerini gördüklerini yaşadıklarını başka türlü bilmediklerini . böyle yapınca herşey daha kolay oluyor. dediginiz gibi bu bir kör dügüm aileniz size siz çocuklarınıza . ama elbet bir kırılma anı oluyor .

Evden kovulduğunuzda (inşallah yaşamazsınız ) siz şükredersiniz. Ben edemiyorum

konu sahibi terapi aliyor musunuz, hic aldiniz mi.

yani muhakkak ki konusmak farkinda olmak iyidir,
o yuzden buraya yaziyor olusunuz da cok iyi.

ama eger ki terapi almiyorsaniz su zamanda buna odaklanip iyilesme surecinizi hizlandirabilirsiniz.

Terapi alıyorum ama inanın terapist alanının en iyi eli kolu bağlandı kadının. Yaşadıklarım bunların on katı belki. Ama terapi sayesinde çok toplandığım oldu

Geriye bakmasam da şimdiki zamanda yasadıklarım bir anda öyle bir geriye götürüyor ki.
Tadını bilmediğim bi yemeğin tadını tahmin etmek gibi zor geliyor. Ama önüme bakıyorum olduğunca. Teşekkürler

İyi dileğinizi derinden hissettim. Çok teşekkürler

Annem babam gayet iyi ebeveynlerdi ama benim de dede tarafından dedem aklıma geldi torun ded görünce o da 5 para etmez bir varyemezdi 1 TL harçlık vermişliği bayramda seyranda sevindirmişliği yoktur aklıma geldi paraları da mezara götüremedi zaten lakin bana yine bir şey düşmedi

Bende hiç sevilmedim.Annem çok işkence ederdi bana.Hayatıma da kim girdiyse beni sevsin diye çok fedakarlık yaptım ama olmadı.Arkadaşlarım bir bir evlendi kimse beni evlenmeye değecek kadar çok sevmedi.bu böyle uzar gider

Herkes yaralarını yazmış. Ancak benim size farklı bir tavsiyem var. Yaralarınızı yanınızda taşımayın. Geçmişte bırakın. Her insan hayatının bir döneminde ya kök aileden, ya eşten, ya işten ,ya evlattan sınandı bu hayatta. Hep eksik yönlerinize bakarsanız asla mutluluk yüzü görmezsiniz... Geçmişi geçmişte bırakın.

Özellikle konu sahibi biliyorum beni pek sevmiyorsunuz ama iyi niyetle yazıyorum. Hayatı olduğu hali ile kabul edin. Siz ya geçmişle yaşıyorsunuz ya da gündelik sorunları çok büyük sorunlar gibi gözünüzde büyütüyorsunuz. Mutlu olmanın yolu sıkıntılı anı ve insanlardan kalmaktan geçer...

Herkese mutlu günler

Çok haklisiniz aileden sevgi göremeyen birey dışarıda arıyor sevgiyi. Annem de adımız çıkmasın diye daraltırdı bizi elalem ne dermiş sonra. Sanırım ona inat ilgi gösterene yöneldim yanlış insanlarla görüştüm. Bitmiyor maalesef 25'inde de birey hata yapabiliyor.
Yine de tabi ki akliniza gelir ama mesleğiniz elinizde isterseniz yardim da alabilirsiniz. Çocuk büyütmek herkesin harcı değil gerçekten.

Allah in sevilen kulusun ki karsina kotu niyetli birileri cikmamis yine senin karakterin ,kalbin duzgun ki gidip sevgiyi sacma sapan yerlerde aramamissin yoksa etraf o kadar kötü ki elbette gercek sevgiyi tadacaksin daha 30 yasindasin ailen olacak evlatlarin olacak sen onlari oyle guzel,ahlakli ,sevgi dolu yetistireceksin ki kendi sevgi acligini onlarla kapatacaksin,doyuracaksin inan ,en kosulsuz ,en buyuk,en saf sevgi evlat sevgisi onu tattigin an iliklerine kadar sevgi ne anlayacaksin ,uyumadan uyumus gibi olmayi ,yemek yemeden tok gibi olmayi,kendinden once hep onlari dusunmeyi ,yorulsan da dinc kalmayi anne olunca ogreneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…