- 26 Ekim 2016
- 8
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi huzur hayal
Slm kızlar ben Almanyadan yaziyorum burda evli ve bir kızım var ilk defa buraya yaziyorum ...Dün kızımla alisverise cıktık bir markete girdik ev icin gerekli olanlari aldiktan sonra kizım icin bir seyler bakmak istedim toka gibi kiyafet yok ...neyse o kısma gectim gördügüm karsısında soke oldum 20 li yaslarda bir kiz 4 yas civarlarda bir erkek cocuk ve bebek arabasinda incecik bir penye giymis ayaklarinda ayakkabiyi birakin corap dahi olmayan 2 yaslarinda bir kız cocugu turkiyenin su anki hava sıcaklik derecesini bilmiyorum duyan bilir yada burda yasayan bilir ne kadar soguk oldugunu birakin disarda evde bile kalin giyinmemek mumkun degil cok üzüldüm kadina almanca ayakkabisi nerde dedim bebek arabasinin altinda oldugunu soyledi neden giydirmiyosun dedim ben annesi degil ablasiyim dedi neden bebek arabasini kücük cocuk sürüyo diye sordum ben sevmiyorum kullanmayi dedi ve bunlar suriyeliydi kıza bi kac ufak hediye aldim cok sevindi eve dogru yürürken 10 dk sonra bir suriyeli daha gordum oda ogluna giydirmemis o kadina bir sey demedim eve sinirli bir sekilde soylene soylene geldim ...ya turkiyede varmi bu tarz anlamiyorum akıl erdiremiyorum kendileri oyle kalin sık giyinmisken bu kucuk cocuklar a nasil icleri el veriyo