Ne yalan söyleyim eşiniz için de üzüldüm bu ruh haliyle bu kadar acı çekerek ve çektirerek yaşamak zor olmalı
Umarım tedavi olur Allah şifa versin size de sabır ve güç diliyorum zaten güçlü bir hanımsınız aynı zamanda ona hakaret etmeyecek kadar saygılı ve naifsiniz keşke bir çözüm yolu olsaydı ama olmamış artık en az zararla atlatmanız için düşünmekten başka bir seçenek yok galiba
Bilmem konunuz çok etkiledi beni kelimeleri de toparlayamadım
Savcılıktan koruma talebinde bulunun ...agrılı,sancılı,yüzgöz olmuş,saygısız bi evlilikten ayrılma kararı aldım.karar aldım çünkü elimden geleni yaptım ve basarılı olamadım.hastalıklı,baskılı,kurgulu,şüpheli,hayalperest,ego manyagı,otoriterci bi adama aşık olmusum.3 gün önce annemn evine geldim.annem full destek tam destek bana.babam yok.yardım alabilecegim,arkasına sıgınabilecegim kimsem yok.aslında bu platform dısında evliliğim sayesinde arkadasımda kalmadı.
kendine güvenen,özgveni bayrak koşturan,hayat dolu benden geriye bişey kalmadı.
ben ben değilim sanki artık.
sıfır hatalı,sıfır yalanlı,mükemmel bi adam karsısında savas vermek cok mantıksız geldi artık.
kısaca anlattım.
evliykende annemle 2 ayda bir 2_3 saat kaçak olarak görüşürdük.çünkü yasaktı insanlarla konusmam. arkadas demiyorum,erkek kadın ayırmıyorum..
neyse..
şuan sadece anne kız yasadığımız bi yuva burası.ama uyuyamıyorum,yatamıyorum,oturamıyorum.kendimi buraya ait hissetmiyorum.
bu alışma evresi olabilir.bilmiyorum..
anneyede çaktırmak istemiyorum bu halimi ama anne işte anlıyo..
bu geçicek biliyorum.
evden cıkmaya mecbur bırakıldım.eşim her lafın basında s.tir git o zaman.gibi hakaret içerikli kelimelerle beni evden kovsada bu defa can korkusuyla sadece giyebileceğim ve taşıyabileyecim esyalarımı alıp çıktım evden.
tlfonumu kapattım.sıgınmacı gibi korkarak yaşıyorum suan burda.
ve işin kötüsü ben nasıl bu adamla yüzyüze gelip boşanalım anlasalım diycem.
napcam nerden baslıycam.lütfen bildiklerinizi anlatın.çünkü beklemek istemiyorum artık.
agrılı,sancılı,yüzgöz olmuş,saygısız bi evlilikten ayrılma kararı aldım.karar aldım çünkü elimden geleni yaptım ve basarılı olamadım.hastalıklı,baskılı,kurgulu,şüpheli,hayalperest,ego manyagı,otoriterci bi adama aşık olmusum.3 gün önce annemn evine geldim.annem full destek tam destek bana.babam yok.yardım alabilecegim,arkasına sıgınabilecegim kimsem yok.aslında bu platform dısında evliliğim sayesinde arkadasımda kalmadı.
kendine güvenen,özgveni bayrak koşturan,hayat dolu benden geriye bişey kalmadı.
ben ben değilim sanki artık.
sıfır hatalı,sıfır yalanlı,mükemmel bi adam karsısında savas vermek cok mantıksız geldi artık.
kısaca anlattım.
evliykende annemle 2 ayda bir 2_3 saat kaçak olarak görüşürdük.çünkü yasaktı insanlarla konusmam. arkadas demiyorum,erkek kadın ayırmıyorum..
neyse..
şuan sadece anne kız yasadığımız bi yuva burası.ama uyuyamıyorum,yatamıyorum,oturamıyorum.kendimi buraya ait hissetmiyorum.
bu alışma evresi olabilir.bilmiyorum..
anneyede çaktırmak istemiyorum bu halimi ama anne işte anlıyo..
bu geçicek biliyorum.
evden cıkmaya mecbur bırakıldım.eşim her lafın basında s.tir git o zaman.gibi hakaret içerikli kelimelerle beni evden kovsada bu defa can korkusuyla sadece giyebileceğim ve taşıyabileyecim esyalarımı alıp çıktım evden.
tlfonumu kapattım.sıgınmacı gibi korkarak yaşıyorum suan burda.
ve işin kötüsü ben nasıl bu adamla yüzyüze gelip boşanalım anlasalım diycem.
napcam nerden baslıycam.lütfen bildiklerinizi anlatın.çünkü beklemek istemiyorum artık.
yani sadece şu yazdığını okuyarak yorum yapıyorum, ayrıntısını bilmiyorum yani. benim şahsen koca bulunca arkadaşlarının yüzüne bakmayan kadına tahammülüm yok. insanlar bazı şeyleri hakediyor diye düşünüyorum o yüzden.
Evet elinizden geleni yapmışsınız ama artık can güvenliğinize kadar gelmiş konu.siz eşinizi hakkını vererek sevmişsiniz ama o bunu takdir edememiş zaten bu haliyle edemezdi de. Peki hiç bir ortak arkadaştan vs. Eşinizin şu an ne yaptığı ne düşündüğüyke ilgili bilgi edinebildiniz mi ? Aslında bu iyiniyetli casusluğu yapacak güvendiğiniz biri varsa bundan sonraki aşamalarda onun vereceği bilgiler biraz daha işinizi kolaylaştırabilir diye düşündüm bentesekkür ederim o sizin naifliğiniz...
ben tekrar söylüyorum,manyaklığımdan çaresizliğimden kalmadım.eşimle severek evlendik.iyi kötü bircok sey yasadık.
kötü olaylar cogalmaya basladında ben kendi istegimle kaldım.o beni zorla tutmadı yanında.aksi olsaydı polisti karakoldu bircok sey var bu ülkede..fakat yardımlarım sonucsuz kaldı.ve eşim günden güne daha da vahimleşti.
hem ona üzüldüm bu haliyle hayatta kalması cok zor,bu kadar paranoya ve olumsuzlukla tek basına yasaması imkansız.
ama benimde elim kolum baglandı artık,çünkü kabullenmiyor,yardım istemiyor.
dahada kötüleşip durum hayati tehlike boyutuna girdiğinde gitmekten baska carem kalmadı.
sevgim tükendi,saygım tükendi,en kötüsü artık onunla alakalı hiçbir umudum kalmadı.
ben ayrılmak ve sahip oldugum bu hayattı tadını cıkararak yasamak istiyorum.elbet tekrar üzülecegim,kötü olaylar yasayacagım.ama en azından iki kişilik yanlızlık olmayacak bu.
tek basıma oldugumu bilip sadece kendim kendi sorunlarımla ilgilenecegim.
onu allaha havale ettim.
kendimide allaha emanet ettim.
o zaman biri durumu özet geçebilir mi?
ilk defa telefonumu kapatıp bu kadar gün sessizliğe büründüm.Evet elinizden geleni yapmışsınız ama artık can güvenliğinize kadar gelmiş konu.siz eşinizi hakkını vererek sevmişsiniz ama o bunu takdir edememiş zaten bu haliyle edemezdi de. Peki hiç bir ortak arkadaştan vs. Eşinizin şu an ne yaptığı ne düşündüğüyke ilgili bilgi edinebildiniz mi ? Aslında bu iyiniyetli casusluğu yapacak güvendiğiniz biri varsa bundan sonraki aşamalarda onun vereceği bilgiler biraz daha işinizi kolaylaştırabilir diye düşündüm ben
kendi esim de aynisi oldugu icin sizi anladigimi soyleyebilirim. Esinizde guven problemi var mi. Size veta etrafa karsiahhh çok şükür...psikolojik danısmansanız lütfen bi süre daha burada olurmusunuz..
kendi fikirlerinin daima doğru olduğunu,doğrunun tek olduğunu düşünüyor.yani siyah siyahtır.beyaz sa beyaz.buraya kadar normal olabilir.fakat elmaya armut dediğinde hayır bu elma denildiğinde onun armut oldugunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor.gelen misafirleri bile alıkoyup saatlerce bu konuyu anlatıyor.hiç kimsenin ne dediği umrunda olmuyor.o armut dediyse o armuttur ve herkes bunu kabullenmeli.olduki kimse kabullenmedi herkes evlerine dagıldılar.1 yıl sonra bile bu insanlarla bir araya gelindiğinde bu konuyu asla unutmayıp,tekrar acıyor.siz böyle demiştiniz ama bu böyleydi diyor.
dünyaya karsı var.sadece ben yada etraf değil.kendi esim de aynisi oldugu icin sizi anladigimi soyleyebilirim. Esinizde guven problemi var mi. Size veta etrafa karsi
Kendisiyle alakali saka kaldiramama, sik sik kotu davranislarindan dolayi bazi insanlari cezalandirma istegi , hayatta basarili olmak icin her zaman kati ve dedigim dedik olmak gerekir gibi dusunceleri var midünyaya karsı var.sadece ben yada etraf değil.
ben her konuda ona yalan söyleyen,onu aldatan,baska insanlarla rahatca ilişkiye girebilen geniş bi insanım.
o beni bu halime ragmen seven bana sahip cıkan,evlenip benm namusumu kurtaran bi şovalye.
ama böyle bişe yok.bunları kendisi uydurup kendisi inanıyor.
Kendisiyle alakali saka kaldiramama, sik sik kotu davranislarindan dolayi bazi insanlari cezalandirma istegi , hayatta basarili olmak icin her zaman kati ve dedigim dedik olmak gerekir gibi dusunceleri var mi
amin,Allah yardımcın olsun
Simdi canim benim, oncelikle sunu soyleyeyim. Esiniz ve benim esim ayni.. ben esinizi elbette ki tanimiyorum ve herhangi bir gorusme yapmadan da size esinizin psikolojik rahatsizligi var, bu hastaligin adi da sudur deme luksune sahip degilim.. yalniz sunu belirteyim ki bu anlattiklariniz, esinizin paranoyak kisilik bozuklugunda oldugu suphesini doguruyor.. esiniz asla psikolojik ragatsizligi oldugunu kabul etmeyecektir.. bunu ona soylemeniz, ona en buyuk hakarettir ona gore. Simdi size sunu soylemeliyim ki, eger esiniz bir paranoyak ise, bu hastalik kolay kolay tedavi olunup iyilesilen bir hastalik degildir. Psikiyatristler, bazi noroleptik ilaclarla bunu yatistitabilirler ama iyilesme Cok zordur. Ve bir paranoyakla es olmak ozveri ister. Ciddi sabir ister. Size bir kitabi siddetle tavsiye edicem. Mutlaka edinip, okumalisiniz. Kitabin adi zor kisiliklerle yasamak. Yazari , francois lelord, christophe Andre.. evliliginiz eger siz isterseniz bitmez, be esinizle yasamayi kolaylastirabilirsiniz. Biz Su an mutluyuz mesela.. ama ne donemler atlattik, bosanmanin esiklerinden donduk.. sonuna kadar, silbastan mucadele edin.. o gitmeyi kabul etmiyorsa bir psikologa, siz gidin.. size onunla yasamayi ogetecektir.. ve onu bir bahaneyle kendi psikologunuzla gorusturme sansiniz olacaktir. Ona sen gitmelisin derseniz asla gitmez..siz eşimi tanıyorsunuz yada tam olarak en doğru sorularla ondan bahsediyorsunuz
cok meraktayım sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı
paranoya derecesinde takıntılı bir adam için şahitlik etmek çok zordur eminim.onları da düşman görecek tehditler savuracaktır.gerçi gerçekliğe dökme olasıklıarı nasıl böyle hastaların bilemiyorum.onunla yasarkende arastırıyordum ben,bi kac gündür netten de arastırıyorum.psikolojik şiddeti için benm arkadaslarım şahitlik eder.karsı komsum vardı,dünya iyisi o da hep derdi ben arkandayım diye.
belki iş ciddiye bindiğinde sahit olmak istemez,anlarım cok zor bi durum cünkü.
ama annemle görüştürmemesi bile baslı basına psikolojik siddete giriyormus.
telefonda ses kayıtları ve tuttugum bi günlüğüm var.cıldırdıgında evi dagıtır herseyi kırardı küçük bi de videom var bununla alakalı.
ki zaten elimde hiçbirsey de olmasa,
adam sabah işe giderdi 8 dearamaya baslardı ve hiç kapatmadan akşam 5 e 6 ya kadar küfreder yada telefonu kapattırmaz eve biri geliyomu gidiyomu diye kontrol ederdi.koskoca gsm operatöründen bu kayıt cıkarıldıgında,hakim sormazmı sen ne konustun hergün 10 saat diye?
ayrıca ben bişe ispatlamaz istemiyorum zaten anlasmalı olarak bosanalım istiyorum.
ama yok derse de yapacagm birsey yok,bende insanlıktan cıkar rezillikse rezillik der baslarım
günaydın,tesekkür ederim,gelişmeleri elimden geldiği kadar paylasacagım.paranoya derecesinde takıntılı bir adam için şahitlik etmek çok zordur eminim.onları da düşman görecek tehditler savuracaktır.gerçi gerçekliğe dökme olasıklıarı nasıl böyle hastaların bilemiyorum.
aslında elinizde bayaa done var.şahitliğe gerek kalmadan çözebilrseniz ne ala.
anlaşmalı boşanmayı unutun derim ben.adam normal değil ki normal şekilde boşansın.kaldi ki erkeklerin çoğu boşanma aşamasında anormal davranışlar sergilerken ,siznkindne böyle bir davranış beklemek abesle iştigal olur sanırım..
kendinizi en zor ve çekişmeli davaya hazırlayın derim ben..
somut delilleir bu yüzden sordum,iş çekişmeliye dönünce elinizdekiler işe yarayacak..
ben kendimde psikologa gittim,eşim içinde eve getirttim,hatta aile terapisi bile yapılmaya calısıldı,almanyadan bi arkadasımızın ünlü bi psikaytır arkadası geldi.tabi bu olaylar zaman içinde arkadasın arkadası seklinde arkadasca muhabbetlerle oldu.okumayı seven biri olarak bu kitabı edinip okumustum.fikirleriniz için tesekkür ederim.Simdi canim benim, oncelikle sunu soyleyeyim. Esiniz ve benim esim ayni.. ben esinizi elbette ki tanimiyorum ve herhangi bir gorusme yapmadan da size esinizin psikolojik rahatsizligi var, bu hastaligin adi da sudur deme luksune sahip degilim.. yalniz sunu belirteyim ki bu anlattiklariniz, esinizin paranoyak kisilik bozuklugunda oldugu suphesini doguruyor.. esiniz asla psikolojik ragatsizligi oldugunu kabul etmeyecektir.. bunu ona soylemeniz, ona en buyuk hakarettir ona gore. Simdi size sunu soylemeliyim ki, eger esiniz bir paranoyak ise, bu hastalik kolay kolay tedavi olunup iyilesilen bir hastalik degildir. Psikiyatristler, bazi noroleptik ilaclarla bunu yatistitabilirler ama iyilesme Cok zordur. Ve bir paranoyakla es olmak ozveri ister. Ciddi sabir ister. Size bir kitabi siddetle tavsiye edicem. Mutlaka edinip, okumalisiniz. Kitabin adi zor kisiliklerle yasamak. Yazari , francois lelord, christophe Andre.. evliliginiz eger siz isterseniz bitmez, be esinizle yasamayi kolaylastirabilirsiniz. Biz Su an mutluyuz mesela.. ama ne donemler atlattik, bosanmanin esiklerinden donduk.. sonuna kadar, silbastan mucadele edin.. o gitmeyi kabul etmiyorsa bir psikologa, siz gidin.. size onunla yasamayi ogetecektir.. ve onu bir bahaneyle kendi psikologunuzla gorusturme sansiniz olacaktir. Ona sen gitmelisin derseniz asla gitmez..
tesekkur ederim. Sizi sasirtan, evliliginizin devam edebilme sansi olabilecegini dusunmem mi tam olarak.. keske yardimci olabilseydim.ben kendimde psikologa gittim,eşim içinde eve getirttim,hatta aile terapisi bile yapılmaya calısıldı,almanyadan bi arkadasımızın ünlü bi psikaytır arkadası geldi.tabi bu olaylar zaman içinde arkadasın arkadası seklinde arkadasca muhabbetlerle oldu.okumayı seven biri olarak bu kitabı edinip okumustum.fikirleriniz için tesekkür ederim.
danısman olarak ciddi anlamda görüşleriniz beni çok şaşırttı..endişelendirdide..
size basarılar ve bol sanslar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?