İçim içimi kemiriyor

Ne diyeceksiniz kızlara, ergenlik döneminde misiniz?

Kızlara yazarsan adin kıskanç ezige cikar, sakin sakın öyle biseye kalkisma, erkek arkadasina da rezil edersin kendini

Sor tabi. Her erkeğin hayalidir cia ajani gibi bir sevgilisi olmasi. Hatta bir detective tut. Beraber rapor yapin grafikler ile felan. Powerpoint sunumu yaparsin

Güveniniz başkasında kırılınca birde uzak mesafe ilişkisi daha zor oluyor ama kendinizi tutun yazmayın.

Öğretmen olduğunuzu ve 28 yaşında olduğunuzu yazmışsınız diğer konuda. Kızlara yazayım mı falan deyince ergen zannettim ben sizi. Yapmayın Allah aşkına mantıksız hareketler bunlar. Sürekli çevrim içi olan insan sizce çok mu yoğundur? Siz aşık olabilirsiniz ama duygularınızın yoğunluğu aynı değil demek ki. Seven insan özler ve görüşmek için fırsat yaratır. Bu adam sizi sevmiyor.

Uzgunum ama oyle bi his varsa bence dogrudur. Ben kadinlarin hislerinin kuvvetli oldugunu dusunuyorum cogumuzun boyle. Ayrica 2 kiz varken orada onlarin ismini soylememesi de iskillendirici. Uzak iliski iyi degil, gelmek isteyen illa gelir emin ol. 3 yil uzak iliskim oldu expert oldum sayilir. Hep benzer yalanlar.

Güvenmediğin adamla işin ne ?
Başkası tarafından aldatılmış olabilirsin ama aldatan kişinin suçunu niye bu adama yüklüyorsun ?

ne alaka kızlara mesaj atacaksınız ki? en fazla sevgilinize sorabilirsiniz kimler diye açıklama yapılmasını istiyorsanız. fakat güvenmediğiniz hiçbir ilişkiyi yaşamaya devam etmeyin. güven olmayan her ikili ilişki sağlıksızdır. kendinizi yormak dışında elinize bir şey geçmez.

Ne kadar acımasız yorumlar yapmışsınız ben de doğruyu biliyorum ama kalbime söz geçiremedim.

Edit: Dün sabah normal konuştuk seni özledim gelicem az kaldı sevgilim dedi ama sürekli çevrimiçi. Biz neden böyle olduk dedim uzak kaldık ondan galiba dedi düzelir miyiz sence dedim sanmıyorum dedi telefonda konuştuk "Uzak ilişki olur sandım yapamadım çok çabaladım ama olmadı dedi" bitirdik.

Ama içime sinmeyen birşey vardı şiddetle başka biri yok diyordu. O kızlara mesaj attım ve yıkıldım benim sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm adam iki aydır beni o kızla aldatiyormus grup filan yokmuş o kızla konuşuyormuş gece gündüz. Kıza da seninle ciddiyim iki yıldır hayatımda biri yok demiş. Hala inanamıyorum

Yılbaşı gecesini kızla birlikte geçirmiş kız yanındayken bana mutlu yıllar aşkım seni çok seviyorum diye mesaj atmış. Hasta orda kimsesi yok diye istanbullardan gönderdiğim su ısıtıcı ile kıza kahve yapmış. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum aklımı kaçıracagim gibi... Her yerden engelledim o kız da engellemis ama içim sogumuyor. Onu Allah'a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…