• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim icimi yiyor ama bilen yok. Ikilemdeyim ama cikamiyorum

Açıkcası bu tarz konulara yorum yapmam ama sizin sürekli iyi niyetli düşünmeye çalışmanıza üzüldüm. kesinlikle erkek arkadaşınızın ve o bayanın aynı yerde tatil yapmaları tesadüf edğil. Sakın bu suçu tek taraflı kadına yüklmeyin tamamen birlikte planlamışlar. Her şeyi geçtim hadi iyi niyetli olayım diyelim ki ladın kendi gitmiş ama erkek arkadaşınız ona tatile gittiği mekana gitme cesaretini kendi vermiş. Bu hayır ditemem falan değil. Boşuna yas falan diye kendinize ayrılmamak için bahane üretmeyin ve oyalanmayın. Başın sağolsun, Allah yolunu açık etsin deyip yolunuza bakın bu adamdan ne köy olur ne kasaba..

Ben o kadının tatile gittiğini öğrendiğim an erkek arkadaşımın ağzını yırtardım. ( sakin kalamadım :D )
Sen hala susup ikilemdeyim diyorsun.
Böyle yapmaya devam edersen evlenince aldatır seni, yine de sesini çıkarmazsın.

Sanki dünyada bir o erkek var.

Siz kafanızdaki bir simülasyonun içindesiniz. Uyanırsınız umarım. Boynuzlarınız çok sivrilmeden uyanın ve yolunuza bakın.

Bir onceki konumda bahsetmistim. Ozetleyecek olursam, erkek arkadasim kuzenleri ile tatile gitmisti ve benimle ilgilenmiyordu. Mesajlara cvp vermeme telefona bakmama vs. Buradaki arkadaslar kesin bir is ceviriyordur diye yorum yapmislardi. Tatil sirasinda kuzenlerinden biri aniden vefat etti. Brn de haftasonu taziyeye gittim. Bir gece onlarda kaldim.

Tabi bulusunca her sey normaldi. Hatta cok da ilgiliydi, bir sorun yoktu.

Gelelim asil konuya. Samimi olmasindan rahatsiz oldugum bir kadin is arkadasi var. Ozel hayatinda onunla yalniz vakit gecirmemesi konusunda uyardim. Kesin burada kimse kimsenin gorusecegi kisiye karisamaz gibi yorumlar da gelecek biliyorum ama kadini bildigim icin bu durumdan rahatsizim ve onunla iletisimde olmasini sevmiyorum. Haftasonu kadin cocuklariyla erkek arkadasimin tatil yaptigi yere gitmis. Orada tatil yaptigini bildigi icin gittigini dusunuyorum. Muhtemelen ben durumu anlarim diye telefonlarimi acmadi. Tum gun onlarla vakit gecirmis. Ayni seyi ben yapsam, bir erkek arkadasimin yanina gidip tatil yapsam ne olur acab? Hepimiz "Medeni" insanlariz mi diyecek?

O kadin ile gorusmemesi konusunda net bir sekilde onu uyarmistim. Kendime saygisizlik yapildigini dusunuyorum ve onu gormek de konusmak da istemiyorum. O kadar kirildim ki icimden atamiyorum. Burada celiskiye dustugum konu su: simdi kuzeni vefat ettigi icin bir acilari oldugunu bildigimden bu konuyu acip tartisamiyorum. Iletisimi keseyim dedim ama bu zamanda yapmayi dogru bulmuyorum. Ancak tepkimi de gostermek istiyorum. Icim icimi yiyor. Bu konuya tepkimi bilmese ya ileride benzer olaylar yasarsam ne olacak? Ayrilmayi bile dusundum ama yine vicdan yaptim acinin ustune olacak sey degil diye. Offf nasil bir ikileme dustum anlatamam. Uzuluyorum ama bilen yok. Kirginim ama bilen yok.
Herkes Sana kesin bir şey yapıyordur demedi, seni önemsemiyor, tekmeyi bastı dedi. Ama sen tabi işine geldiği gibi anlayıp bir daha konu açmışsın. Kendi düşen ağlamaz

Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim
Madem yasta niye yine çıkıp arkadaşlarına gezmeye gitmiş

Back
X