Bir onceki konumda bahsetmistim. Ozetleyecek olursam, erkek arkadasim kuzenleri ile tatile gitmisti ve benimle ilgilenmiyordu. Mesajlara cvp vermeme telefona bakmama vs. Buradaki arkadaslar kesin bir is ceviriyordur diye yorum yapmislardi. Tatil sirasinda kuzenlerinden biri aniden vefat etti. Brn de haftasonu taziyeye gittim. Bir gece onlarda kaldim.
Tabi bulusunca her sey normaldi. Hatta cok da ilgiliydi, bir sorun yoktu.
Gelelim asil konuya. Samimi olmasindan rahatsiz oldugum bir kadin is arkadasi var. Ozel hayatinda onunla yalniz vakit gecirmemesi konusunda uyardim. Kesin burada kimse kimsenin gorusecegi kisiye karisamaz gibi yorumlar da gelecek biliyorum ama kadini bildigim icin bu durumdan rahatsizim ve onunla iletisimde olmasini sevmiyorum. Haftasonu kadin cocuklariyla erkek arkadasimin tatil yaptigi yere gitmis. Orada tatil yaptigini bildigi icin gittigini dusunuyorum. Muhtemelen ben durumu anlarim diye telefonlarimi acmadi. Tum gun onlarla vakit gecirmis. Ayni seyi ben yapsam, bir erkek arkadasimin yanina gidip tatil yapsam ne olur acab? Hepimiz "Medeni" insanlariz mi diyecek?
O kadin ile gorusmemesi konusunda net bir sekilde onu uyarmistim. Kendime saygisizlik yapildigini dusunuyorum ve onu gormek de konusmak da istemiyorum. O kadar kirildim ki icimden atamiyorum. Burada celiskiye dustugum konu su: simdi kuzeni vefat ettigi icin bir acilari oldugunu bildigimden bu konuyu acip tartisamiyorum. Iletisimi keseyim dedim ama bu zamanda yapmayi dogru bulmuyorum. Ancak tepkimi de gostermek istiyorum. Icim icimi yiyor. Bu konuya tepkimi bilmese ya ileride benzer olaylar yasarsam ne olacak? Ayrilmayi bile dusundum ama yine vicdan yaptim acinin ustune olacak sey degil diye. Offf nasil bir ikileme dustum anlatamam. Uzuluyorum ama bilen yok. Kirginim ama bilen yok.