• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim icimi yiyor ama bilen yok. Ikilemdeyim ama cikamiyorum

Yorumların bir kısmını okudum. Çok acımazca olanları var ama malesef gerçek bunlar. Kk bu yüzden güzel. aman kırılmasın üzülmesin diye yalandan birseyler yazmamışlar, sizi avutmaya calismamislar. Kabul ederseniz gerçek bu, göz yummak ve ilişki dediğiniz şeye devam etmek istiyorsaniz siz bilirsiniz. Ve devam ediyorsanız sakın kadın konusunu açmayın, cenazeyi öne sürüp üste çıkar.

Size değer vermeyen bir adama kendinizi mecbur hissediyorsunuz ama değilsiniz. Evli değilsiniz, çoluğunuz çocuğunuz yok. Muhtemelen birkaç senelik ilişki olduğu için hissettiğiniz alışkanlığı bırakmak istemiyorsunuz ki bu sağlıklı bir ilişki için çok kötü.

Kuzenine çok üzüldüm. Bugüne kadar beklemişsiniz, adamın acısı tazeyken bu konuyu açmak çok da mantıklı değil.

Kendi iyiliğinizi düşünüyorsanız bir süre sonra resmi olarak ayrılın. Bu adamla bir geleceğiniz olma ihtimali yok gibi bir şey. Yazdıklarım biraz sert gelebilir ama cidden buradan sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı gözüküyor. Başkasını bulamayacağınız düşüncesiyle ilişkiyi devam ettirip kendinize eziyet etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Size değer vermeyen bir adama kendinizi mecbur hissediyorsunuz ama değilsiniz. Evli değilsiniz, çoluğunuz çocuğunuz yok. Muhtemelen birkaç senelik ilişki olduğu için hissettiğiniz alışkanlığı bırakmak istemiyorsunuz ki bu sağlıklı bir ilişki için çok kötü.

Kuzenine çok üzüldüm. Bugüne kadar beklemişsiniz, adamın acısı tazeyken bu konuyu açmak çok da mantıklı değil.

Kendi iyiliğinizi düşünüyorsanız bir süre sonra resmi olarak ayrılın. Bu adamla bir geleceğiniz olma ihtimali yok gibi bir şey. Yazdıklarım biraz sert gelebilir ama cidden buradan sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı gözüküyor. Başkasını bulamayacağınız düşüncesiyle ilişkiyi devam ettirip kendinize eziyet etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aslında bakarsanız hayatımda mutlaka bir erkek olmalı kafasında hiç olmadım. Alışkanlık var ve yaşadığım yerde pek tanıdıgım olmadığı için belki onu manevi olarak bir dayanak olarak gördüm.

Aslında bakarsanız hayatımda mutlaka bir erkek olmalı kafasında hiç olmadım. Alışkanlık var ve yaşadığım yerde pek tanıdıgım olmadığı için belki onu manevi olarak bir dayanak olarak gördüm.
Bu da doğru değil maalesef :( sevgilinizi hayatınızda olması gerekenden daha farklı bir yere koymuşsunuz. Bana kendinizden daha çok sevgilinize değer veriyormuşsunuz gibi geldi. Hak eden bir adam olsa bir şey demem ama o keyfi ilgisizliğiyle, tatil olayıyla falan inanın hak etmiyor. Sevgiliniz size gerçekten dayanak olsa şu an bu konuda yorum yapmazdık maalesef. Keşke sizin söylediğiniz gibi olsaydı da üzülmeseydiniz.

Adam kendisine güya asılan ama bence karşılıklı flört ettikleri kadının bir lafı ile size ve kadına karşı tavrınıza rağmen evini açmış akıllanmamışsınız.
Sizi zerre sallamayıp güya kuzenleri ile zaman geçirmek için bir telefon etmeye tenezzül etmediği kıymetli tatilini kadına ve çocuklarına ayırmış akıllanmamışsınız, o kadını sevgilinizin yatağında görseniz akıllanırmısınız diyeceğim ama siz adamı bırakmamak için ona da bir kılıf bulursunuz.
Bence siz erkek arkadaşınızdan önce kendinizi düşünün ve sevin biraz. Adam sizi pul yerine koymuyor siz gene peşinde dolanıyorsunuz. En çok da ayrılsam bu acı gününde üzülür falan demişsiniz ya ona güldüm. Sevgilinizin yaptıkları ortada, sizce size bir gram değer veren ya da kaybetmekten korkan biri gibi mi davranıyor? Bence adamın ölüm acısından ziyade kendi onurunuzun ve gururunuzun paspas edilmesine üzülün.

Hayatım gocayı bulmak uzun sürecek zaten. Elin ayısına evet deyip de senesine buraya boşanıyorum konusu açmak istemiyorum. :KK14:
Erken kalkan yol alır bebişim, iyidir iyi. Beş de iyi bir saat hem. :KK53:
Buyur gel cağnımm partiye 😂 ulen sabah sabah sinirden trendyola dadandım

Hangi dayanak? Arasanız açmıyor? Bugün canım sıkkın deseniz karşınızda gerçekten dinleyecek destek olacak biri yok. O orada hayatını yaşıyor. Gerçekçi olun adam size bir manevi destek vermiyor. Yaşınız da ufak değil, olmaz bir adam için böyle zaman kaybetmek mantıklı mı? Bu adam gidecek zira gitmesi kesin bir adam için boşa zaman kaybı yaşayacaksınız.

Dayanak bile olmuyor ki size.

"İş arkadaşına" size olduğundan çok daha destek olduğu kesin.

Kendinizi kaldırmayın kaç yıldır aman sevgilim olsun, yalnız kalmayayim diyerek kendi kendinize uzatmişsınız yaşadığınız şeyi.

Şu ilişkilerdeki vicdan işini anlayamıyorum.. Ya da vicdan diyerek kendimizi telkin ediyoruz.. Aslında vicdan falan değil,düpedüz ayrılamıyoruz.. Ama mantığı ortaya koyarsak bırakılmayacak gibi biri değil.. Böyle olduğu müddetçe sağlıksız bir ilişkide yıpranan,ikilemde olan,üzülecek olan siz olacaksınız .. Çok mu güzel ilişkiniz ? Böylesi daha mı iyi ? Ya da bu durum size keyif mi veriyor ? Tabi ki hayır... O yüzden hiç kafa patlatmaya değmez ...

Sülalesi ölmüş olsa da hala o adamı düşünüp onun iyiliği için hareket ediyor olmanız enteresan.
Bu yalanı basit bir yalan değil, ne olursa olsun bir kadın ve o kadının çocuklarıyla bütün bir günü geçirmiş. Aldatmaktan farkı ne ki bu olayın?

amaaan kimsenin yıkıldığı, yıkılacağı falan yok. biz sevdiğimiz için o kişiyi kalbimizde devamlı aklama içindeyiz. zihnimiz bizi yanıltıyor aslında. kalple zihin arasında anlaşmazlık var. derdimiz kendimizle aslında. çok önemseyen, değer veren, her daim ilgilenen insan desen anlarım, evet yıkılır ama arkadaşlarla 1 ay tatile gidip arama sorma niyetinde olmayan adamın neresi yıkılacak? o yıkılmasın derken biz yıkılıyoruz haberimiz yok. kendi kendimizi değersizleştiriyoruz. biz değer vermezsek kendimize, kimse bize değer vermez. her zaman için ilişkilerde önce ben ne istiyorum, benim mutluluğum ne olacak demeliyiz. mesela sen ilgi istiyorsun ama adam aslında ilgisiz. şutla gitsin. sen evlenmek istiyorsun o istemiyor mu? şutla gitsin. istediğini alamadığın her ilişkiden gitmek zorundasın aslında.

ben çok gördüm yani ay ailevi sorunlarım var iyi değilim, ay psikolojim kötü iyi değilim diye diye karşı tarafın idare edip alttan almasını isteyen ama aslında öyle olmayan; ilişkiye hazır değilim psikolojik anlamda kötüyüm deyip kısa süre sonra hayatına birini alıp ne hikmetse birden ruh sağlığı düzelenleri :) o psikolojiler bi bize bozuk, bi bize iyi değiller merak etmeyin.

Bir onceki konumda bahsetmistim. Ozetleyecek olursam, erkek arkadasim kuzenleri ile tatile gitmisti ve benimle ilgilenmiyordu. Mesajlara cvp vermeme telefona bakmama vs. Buradaki arkadaslar kesin bir is ceviriyordur diye yorum yapmislardi. Tatil sirasinda kuzenlerinden biri aniden vefat etti. Brn de haftasonu taziyeye gittim. Bir gece onlarda kaldim.

Tabi bulusunca her sey normaldi. Hatta cok da ilgiliydi, bir sorun yoktu.

Gelelim asil konuya. Samimi olmasindan rahatsiz oldugum bir kadin is arkadasi var. Ozel hayatinda onunla yalniz vakit gecirmemesi konusunda uyardim. Kesin burada kimse kimsenin gorusecegi kisiye karisamaz gibi yorumlar da gelecek biliyorum ama kadini bildigim icin bu durumdan rahatsizim ve onunla iletisimde olmasini sevmiyorum. Haftasonu kadin cocuklariyla erkek arkadasimin tatil yaptigi yere gitmis. Orada tatil yaptigini bildigi icin gittigini dusunuyorum. Muhtemelen ben durumu anlarim diye telefonlarimi acmadi. Tum gun onlarla vakit gecirmis. Ayni seyi ben yapsam, bir erkek arkadasimin yanina gidip tatil yapsam ne olur acab? Hepimiz "Medeni" insanlariz mi diyecek?

O kadin ile gorusmemesi konusunda net bir sekilde onu uyarmistim. Kendime saygisizlik yapildigini dusunuyorum ve onu gormek de konusmak da istemiyorum. O kadar kirildim ki icimden atamiyorum. Burada celiskiye dustugum konu su: simdi kuzeni vefat ettigi icin bir acilari oldugunu bildigimden bu konuyu acip tartisamiyorum. Iletisimi keseyim dedim ama bu zamanda yapmayi dogru bulmuyorum. Ancak tepkimi de gostermek istiyorum. Icim icimi yiyor. Bu konuya tepkimi bilmese ya ileride benzer olaylar yasarsam ne olacak? Ayrilmayi bile dusundum ama yine vicdan yaptim acinin ustune olacak sey degil diye. Offf nasil bir ikileme dustum anlatamam. Uzuluyorum ama bilen yok. Kirginim ama bilen yok.
Kırgınsın ama bilen yok bence sen bile kendini bilmiyorsun bu kadar üzülmeye yıpranmaya değer mi ? Kusura bakmayın ama adamı bırakmak için biriyle yatakta basmanız mı gerek . Gerçi o zaman bile bırakacağınıza emin değilim ya neyse. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin . Yol verin gitsin . Mutlu olduğu hayatı yaşasın. Sizi mutlu etmiyor ki boşuna kendinize dert etmeye değer mi be ablacım 🤦🏼‍♀️

Back
X