Ayni tepkiyi vermistimHadi ya yuh...
Keşke baştan yazsaydın
Niye böyle bu insanlar? Şimdi de yeni moda entel görünüp kadın mi tavlamak?Abazanın kültürlüsü de kültürsüzü de eninde sonunda aynı kapıya çıkıyor
Yok Estağfurullah uzduysem özür dilerim. Hepinizin yorumu önemli.Keşke baştan yazsaydın
Boş yere yormazdım parmaklarımı
Ya ne bileyim. Ben öyle aurası olan bir tipte değilim. Erkek olsam beni avlamazdım.Icin icini neden yiyiyor ? Konu ile bagdastiramadim...
Toplum olarak zaten cinsellige ac bir toplumuz.
Birseylerin altindan bu tarz hareketlerde bulunmak baskilanmis yetisme tarzimiza cok uygun.
Niye böyle bu insanlar? Şimdi de yeni moda entel görünüp kadın mi tavlamak?
Ben çok salağım. Hiç taktik gelmedi valla aklıma.Panpacım o dediğin gayet eski moda bir durum:)
Einstein -> zeki görüneyim kızları avlayayım
J. Nash -> yeni teorimle hava atayım kadınların aklını başından alayım
Cadde apaçileri: bir köpek edinelim kızlar köpeği severken ordan gireriz
böylece gider:)
Adam cinsellige felsefik yaklasiyor demekki?
Nasil getiriyor lafi oraya?
"Bahcelerde maydonoz gel bize bazi bazi" gibimi?:)
Saka bir yana tam uzak durulasi erkek karakteri..sakin gorusmeyin sakin.
ahahahahahaha.Panpacım o dediğin gayet eski moda bir durum:)
Einstein -> zeki görüneyim kızları avlayayım
J. Nash -> yeni teorimle hava atayım kadınların aklını başından alayım
Cadde apaçileri: bir köpek edinelim kızlar köpeği severken ordan gireriz
böylece gider:)
Haha yada "yatirdim yatirdim cam dibine...."Oh Allahım çok varoluşsal acılar çekiyorum, acaba seninle şöyle bir yuvarlansak mı?
29 yaşında avukat biliyormusun. Ve tipi de kötü değil. Sadece ben ne alaka buna şaşırdım.Ya internet üzerinden cinsellik arayan erkekler bana çok zavallı geliyo açıkçası. Sizin anlattıklarınızı okurken adam gözümde canlandı da böyle laptop başında şişko saçları yağdan karışmış bi adam geldi gözümün önüne. Yani ne bileyim bu adam gerçek hayatta hiçbir kadını cinsel anlamda etkileyemiyor belli ki bu yüzden de sanal ortamda kültürel birikiminden faydalanıp bundan cinsel anlamda nemalanmaya çalışıyor. Bence siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz
He valla ne güzel özetledin. Zaten schopenhauer'le özdeşimde kurmuş. O kadar belli oluyor ki kabul da etmiyor. Kesin patolojik bir heriftir.Canımcım sen de yazmışsın işte Issız Adam tribinde elit ve kültürlü gözükünce karı kız düşürebileceğini zanneden bir abaza. Schopenhauer'i ben de okudum, Aşkın Metafiziği diye bir kitabını. Gel benimle tartış, boşver elin abaza heriflerini. :) "Bu konuyu özelden tartışabiliriz istersen"cilerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?