İçim içimi yiyor.

He valla ne güzel özetledin. Zaten schopenhauer'le özdeşimde kurmuş. O kadar belli oluyor ki kabul da etmiyor. Kesin patolojik bir heriftir.

Schopenhauer da abaza adamın tekiymiş zaten özdeşleşmesine şaşırmadım. Kitabını okumamıştır bile birkaç abuk lafı var, onları okuyup "He valla aynen" deyip Schopenhauercı olmuştur.

Schopenhauer da abaza adamın tekiymiş zaten özdeşleşmesine şaşırmadım. Kitabını okumamıştır bile birkaç abuk lafı var, onları okuyup "He valla aynen" deyip Schopenhauercı olmuştur.
Yok bildiğin eserlerini hatmetmiş. Kendisini schopenhauer zannediyor bile olabilir.

Yok bildiğin eserlerini hatmetmiş. Kendisini schopenhauer zannediyor bile olabilir.

Dötüne kızlardan tekme yiyen ya da hiç kızlara yaklaşamayan abaza erkekler sever Schopenhauer'i tam onlara uygun şeyler yazıyor. Mesela der ki "Kadın kocası için vardır ve ona sadık olmalıdır ama erkek sadık olmasa da olur çünkü bu onun fıtratında yoktur."

Fff sanki evlenecek kadın buldu da üstüne kuma getirdi hasbam!!!

Tabiki çok ağır bir mizojinisi var. Patolojik geçmişi var. Aslında başka konularda önemli şeyler söylemiş. Ama bu kadın ve cinsellik kısmına takık.

Tabiki çok ağır bir mizojinisi var. Patolojik geçmişi var. Aslında başka konularda önemli şeyler söylemiş. Ama bu kadın ve cinsellik kısmına takık.

Yol ver, Schopenhauer kadınlar hakkında ne düşünüyormuş ki bu ne olsun zaten.

Evet kızlar elemanın sapık olduğu konusunda hem fikir olduk.

29 yaşında avukat biliyormusun. Ve tipi de kötü değil. Sadece ben ne alaka buna şaşırdım.
Ay ne bileyim yine de konuyu cinselliğe çekip durması çok itici yani internet üzerinden bana bile itici. Dediğim gibi eminim daha iyisini hak ediyorsun

Sapyoseksuel olabilirsiniz başkada bişey gelmiyor aklıma

Ay ne bileyim yine de konuyu cinselliğe çekip durması çok itici yani internet üzerinden bana bile itici. Dediğim gibi eminim daha iyisini hak ediyorsun
Çok teşekkür ederim. Aslında acınacak halde. Kadını vajina olarak görüyor. Dünyanın kitabını okusa ne olur.

Sapyoseksuel olabilirsiniz başkada bişey gelmiyor aklıma
Ben kültürlü insanların etkisi altına çabuk giriyorum. Kadın erkek farketmeksizin hemen bir vay be diyorum.

Çok teşekkür ederim. Aslında acınacak halde. Kadını vajina olarak görüyor. Dünyanın kitabını okusa ne olur.
Offf o şimdi kendini ne acayip görüyodur ama. Ben sıradan bi erkek değilim entelektüelim bi kadını sevemem ama onla sevişirim(sevişemedi) ahhh benim bu bitmek bilmeyen arzularıımmmm ben ne kadar da farklıyım falan diyordur kendine

Konu sahibesi bundan 6 yıl önce o dediğin sosyal hesaptan Kullnydm ve üniversite öğrencisiydm okudugum Universitenn sayfasına yorum atmistim bi konuya ve akabinde bana özelden bi mesaj geldi öyle net ve ciddi biriymdr ki burda kelime ile ifade edemem benimle tansmk isteyen bir bey neyse tartışmalı bi şekilde konuştuk ettik ama benden etkilenmsti karşımdaki kişi neyse aynı memlkttyz ve o memur benimle bir defa yalnız görüşmek istedi bu tavır da bir insanda olsan seninle çay içmek istyrm die söz dedi senin dediğin yer olck kesinlikle yanlış düşünme v.s üniversitnn kantinine geldi konustuk ve benim bütün önyarglrm yıktı bir yıllık sevgiligmz oldu ve 5 yıldır evliyiz aslan gibi evladmz var yani diecegm o ki sürünü kurt dolu tarlaya sürersen tehlikeyi göze almssndr demektir yok eğer Tarla ya götürmen deki amaç yalnızca karınlarnı doyurmak ise normal bir tarlaya sürersin. Bir kişi bir erkek işte konuyu nasıl cinselliğe getirir ? Sen ona pas vermssn çokta karakterli biriysn konuyu cinselliğe getrni hala engellememissn üstelik hoşlanmş gibi buraya konu acmazsn niyeti ne ise insann onu yaşar o önüne gelir kaşınma derim ben öyle ki bende tanstm sanal alemde biriyle yalan âlemde diolar bu tabuları yıkan yalnız biz miyiz ?? Aklını başına al yada iradene hakim olms başına gelenlerdende sosyal hesaptı be beklydm deme nokta

771624"]Çok teşekkür ederim. Aslında acınacak halde. Kadını vajina olarak görüyor. Dünyanın kitabını okusa ne olur.[/QUOTE]
Canim hemen gomdun adami sende az once avukat di yakisikliydi. Belirsiz bir neden den dolayi cekim vardi zaten akli basina geldi baksaniza hemen:) H Hibaby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…