He valla ne güzel özetledin. Zaten schopenhauer'le özdeşimde kurmuş. O kadar belli oluyor ki kabul da etmiyor. Kesin patolojik bir heriftir.
Yok bildiğin eserlerini hatmetmiş. Kendisini schopenhauer zannediyor bile olabilir.Schopenhauer da abaza adamın tekiymiş zaten özdeşleşmesine şaşırmadım. Kitabını okumamıştır bile birkaç abuk lafı var, onları okuyup "He valla aynen" deyip Schopenhauercı olmuştur.
Schopenhauer da abaza adamın tekiymiş zaten özdeşleşmesine şaşırmadım. Kitabını okumamıştır bile birkaç abuk lafı var, onları okuyup "He valla aynen" deyip Schopenhauercı olmuştur.
Yok bildiğin eserlerini hatmetmiş. Kendisini schopenhauer zannediyor bile olabilir.
Aşk olsun cherry kendi salaklığımamı yanayım? Sizi burada gülme krizine soktuğuma mı?
Dötüne kızlardan tekme yiyen ya da hiç kızlara yaklaşamayan abaza erkekler sever Schopenhauer'i tam onlara uygun şeyler yazıyor. Mesela der ki "Kadın kocası için vardır ve ona sadık olmalıdır ama erkek sadık olmasa da olur çünkü bu onun fıtratında yoktur."
Tabiki çok ağır bir mizojinisi var. Patolojik geçmişi var. Aslında başka konularda önemli şeyler söylemiş. Ama bu kadın ve cinsellik kısmına takık.Dötüne kızlardan tekme yiyen ya da hiç kızlara yaklaşamayan abaza erkekler sever Schopenhauer'i tam onlara uygun şeyler yazıyor. Mesela der ki "Kadın kocası için vardır ve ona sadık olmalıdır ama erkek sadık olmasa da olur çünkü bu onun fıtratında yoktur."
Tabiki çok ağır bir mizojinisi var. Patolojik geçmişi var. Aslında başka konularda önemli şeyler söylemiş. Ama bu kadın ve cinsellik kısmına takık.
İkiside birbirinden rezil.valla karşinda issiz adam degil.bildigin nuri alço var
Ay ne bileyim yine de konuyu cinselliğe çekip durması çok itici yani internet üzerinden bana bile itici. Dediğim gibi eminim daha iyisini hak ediyorsun29 yaşında avukat biliyormusun. Ve tipi de kötü değil. Sadece ben ne alaka buna şaşırdım.
Çok teşekkür ederim. Aslında acınacak halde. Kadını vajina olarak görüyor. Dünyanın kitabını okusa ne olur.Ay ne bileyim yine de konuyu cinselliğe çekip durması çok itici yani internet üzerinden bana bile itici. Dediğim gibi eminim daha iyisini hak ediyorsun
Ben kültürlü insanların etkisi altına çabuk giriyorum. Kadın erkek farketmeksizin hemen bir vay be diyorum.Sapyoseksuel olabilirsiniz başkada bişey gelmiyor aklıma
Offf o şimdi kendini ne acayip görüyodur ama. Ben sıradan bi erkek değilim entelektüelim bi kadını sevemem ama onla sevişirim(sevişemedi) ahhh benim bu bitmek bilmeyen arzularıımmmm ben ne kadar da farklıyım falan diyordur kendineÇok teşekkür ederim. Aslında acınacak halde. Kadını vajina olarak görüyor. Dünyanın kitabını okusa ne olur.
Bende kültürlü erkekleri beğenirim ama emin ol 3 ay görürsen için kıyılır yeter diyeBen kültürlü insanların etkisi altına çabuk giriyorum. Kadın erkek farketmeksizin hemen bir vay be diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?