- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi porfiromonas
siz bilmeden çalışıp, emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. bundan sonra çalışmayarak zaten tepkinizi gösteriyorsunuz. hakkınızı alın ve gidin, onlara alın terinizi bırakmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha yok kendi şahit olduğum şeyler oldu onun üstüne sordum soruşturdum araştırdım bunları öyle kulaktan dolma şeylerle hareket etmiyorum tabi ki hak konusunda çok hassasım merak etmeyinO parayı sadaka verin dediler çok ihtiyacım var o paraya diyorsunuz.
Ee o zaman tek çıkar yol kullanmak . Ne için soruyorsunuz pek anlayamadım.
Işe girerken bile bile girmediniz. Daha sonra öğrendiniz. Kullanılabilir.
Ancak bu bir fetva değil elbet kişisel fikir.
Islami olarak net bilgi almak istiyorsanız daha bu konunun ehli insanlara soracaksınız.
Nasıl haram , ne yapıyorlar da haram bilmiyoruz bile bize.
Kulaktan kulağa yayılmış bir bilgi. Gözünüzle bile görmemissiniz.
Isterseniz on kişi söylesin , siz görmediniz.
Dolayısıyla bu daha helal olmayan bir hareket .
size verilen paranın nasıl elde edildiginden çok sizin parayı kazanırken gözterdiginiz titizlikdir.kızlar bi konuda çok rahatsızım
Şuan çalıştığım kliniğin sahibi karı koca çift hakkında çok kötü şeyler öğrendim
Maaşımın da hepsini vermediler zaten beni çalıştırıp bir sürü hasta baktırıp maaşımın üstüne yattılar
Meğerse hep böyle yapıyorlarmış o yüzden oraya bir giren doktor en fazla bikaç ay çalışıyomuş
Gelelim asıl soruya
Bunların kazandığı para da pek helal şekilde kazanılmış paralar değilmiş öğrendiğim bazı şeylere göre
Haram yoldan para kazanan bi patronun, çalışanına verdiği ve çalışanının da gerçekten emeği ile hakettiği o para çalışan kişi için helal midir haram mıdır?
Ben emeğimle kazandım o parayı ama onlar kötü yollardan elde etmiş
İşi bırakacağım zaten de, verdikleri kadar kısmını kullansam mı, kullanmasam mı bilmiyorum
Yorum yapın lütfen içim çok rahatsız
kızlar bi konuda çok rahatsızım
Şuan çalıştığım kliniğin sahibi karı koca çift hakkında çok kötü şeyler öğrendim
Maaşımın da hepsini vermediler zaten beni çalıştırıp bir sürü hasta baktırıp maaşımın üstüne yattılar
Meğerse hep böyle yapıyorlarmış o yüzden oraya bir giren doktor en fazla bikaç ay çalışıyomuş
Gelelim asıl soruya
Bunların kazandığı para da pek helal şekilde kazanılmış paralar değilmiş öğrendiğim bazı şeylere göre
Haram yoldan para kazanan bi patronun, çalışanına verdiği ve çalışanının da gerçekten emeği ile hakettiği o para çalışan kişi için helal midir haram mıdır?
Ben emeğimle kazandım o parayı ama onlar kötü yollardan elde etmiş
İşi bırakacağım zaten de, verdikleri kadar kısmını kullansam mı, kullanmasam mı bilmiyorum
Yorum yapın lütfen içim çok rahatsız
Siz emeğinizin karşılığını almışsınız, şöyle düşünün bu kişiler alışveriş yaptıkları markete de helal yoldan kazanmadıkları parayı veriyorlar şimdi market sahibi de harama bulaşmış olur mu bence hayır, durumdan emin olana kadar ki kazancınız size helaldir bence tabi mantık yürüterek yorum yapıyoruz bizler en güzeli din eğitimi almış birine danışmak... Ayrıca sizi tebrik ediyorum sizin gibi hassas düşünen, vicdan sahibi doktorlara ihtiyacımız varHa yok kendi şahit olduğum şeyler oldu onun üstüne sordum soruşturdum araştırdım bunları öyle kulaktan dolma şeylerle hareket etmiyorum tabi ki hak konusunda çok hassasım merak etmeyin
Alo 190Onların internetten soru sorabileceğim bi sistemi var mı Maddi olarak çok sıkıntıda olduğum için hiç düşünmeden sadaka da veremem o parayı çok borçlarım ihtiyaçlarım var o yüzden çok kararsızım