İçim içimi yiyor

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
ablam evli 2 çocuk annesi 31 yaşında. Benim 2 ay sonra düğünüm var yaşım 23. Evlerimiz yakın sürekli birlikteyiz.
Fakat şu stresli zamanlarımda ablamın yanımda olmaması, sürekli kıyas yapması, sana o yapıldı bana yapılmamıştı diyerek sürekli suratı asık hali içten içe üzse de sabrediyordum.
En son patlama noktam perşembe günü oldu. Memleketten kuzenim gelmişti onun yanında birbirimize girdik. Bana saldırınca bende karşılık verdim ve gözlüğü kırıldı :( O bana ben ona cok ağır söylemlerde bulunduk.
Ama şimdi hem evden ayrılma hüznü, hem bu kavga benii 4 günde aşırı yıprattı. İçim içimi yiyor cok mutsuzum. Bunu nişanlıma da yansıtıyorum ve her ne kadar kızgın olsam da ablamı özlüyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz artık sanırım :(

Oluyor oluyor zamanla duzelir ..
Hersey unutulur..
Belkı cocuklar eş vs derken psıkolojısı bozulmustur ..bu tepkılerı ondan
Ben kardesımı evlendırırken bende yapılmayan herseyın 4 4 luk yapılmasını ıstemıştım..ıcımde kalan herseyı onun dugununde yaptırmak huzur vermışttı..
Ama herzamanda soylendım bende o olmadı bu olmadı ..
İlkinde aılenınde kısınınde gozu kapalı oluyor ıkıncıde daha akıllı davranılıyor..
Her dugundede benım boyle olmadı suda olsaydı buda olsaydı soylenır dururum cunku gecen gunler gerı gelmıyor..
Benım tek farkım kardesımı kıskanmadım
Sen bıraz alttan al ..
Haklısın ama olsun kardes baska biseye benzemez

Ablan hissettiği bu eksiklikleri size değil anneniz ve babanıza yansıtırsa daha doğru bir adres seçmiş olur
Üzücü bir hadise tabiki yaşanan fiziki sözlü münakaşalar
O da üzülmüştür belki
Uygun bir anında konuşmayı deneyin derim
Küçük olmanın verdiği şirinliği kullanarak

Olayları biraz daha detaylı yazsanız özür dileyip dilememeniz veya ne yapmanız gerektiğini yazardık mesela. Bir de bu aranızdan geçenleri nişanlınız kesinlikle bilmesin benden tavsiye :KK66:
Yok ona kesinlikle söylemedim. Sadece moralim bozuk anlıyor ama ben düğün stresi deyip geçiştiriyorum. Olay şöyle; sürekli sana o yapılıyor, bana yapılmamıştı. Bende sabrettim sabrettim sonunda sen hasetsin vs açtım ağzımı bende. Önce sözlü tartıştık sonra ilerledi.

Olayları biraz daha detaylı yazsanız özür dileyip dilememeniz veya ne yapmanız gerektiğini yazardık mesela. Bir de bu aranızdan geçenleri nişanlınız kesinlikle bilmesin benden tavsiye :KK66:
Evet bencede nışanlına sakın anlatma..
Sımdı derdıne ortak oluyor gıbı gorunebılır
İlerde bır sorun oldugunda basına kalkar
Ve ablanla bır sorunu olsa yuzune vurur durur ..her şekilde kullanır ..uzulmeyesın..

Ablan hissettiği bu eksiklikleri size değil anneniz ve babanıza yansıtırsa daha doğru bir adres seçmiş olur
Üzücü bir hadise tabiki yaşanan fiziki sözlü münakaşalar
O da üzülmüştür belki
Uygun bir anında konuşmayı deneyin derim
Küçük olmanın verdiği şirinliği kullanarak
İnan’ın ona da fazlasıyla yapıldı. Sadece ben daha detaycı olduğum için ve aileme bırakmadığım için seçimlerimi gönlüme göre oldu. Halbuki onun öyle bir hevesleri yoktu hep anneme seçtirdi. Onun da üzüldüğünü tahmin ediyorum :KK43: babam da diyor gelsin bana söylesin ona da fazlasıyla yaparım diye ama. Sürekli benim başımın etini yiyor

Yok ona kesinlikle söylemedim. Sadece moralim bozuk anlıyor ama ben düğün stresi deyip geçiştiriyorum. Olay şöyle; sürekli sana o yapılıyor, bana yapılmamıştı. Bende sabrettim sabrettim sonunda sen hasetsin vs açtım ağzımı bende. Önce sözlü tartıştık sonra ilerledi.
Ablanız haklı ama tepkisini yanlış kişiye gösteriyor. Anne-babaya tavır almalı. Siz de durumu anne-babaya havale edin

Oluyor oluyor zamanla duzelir ..
Hersey unutulur..
Belkı cocuklar eş vs derken psıkolojısı bozulmustur ..bu tepkılerı ondan
Ben kardesımı evlendırırken bende yapılmayan herseyın 4 4 luk yapılmasını ıstemıştım..ıcımde kalan herseyı onun dugununde yaptırmak huzur vermışttı..
Ama herzamanda soylendım bende o olmadı bu olmadı ..
İlkinde aılenınde kısınınde gozu kapalı oluyor ıkıncıde daha akıllı davranılıyor..
Her dugundede benım boyle olmadı suda olsaydı buda olsaydı soylenır dururum cunku gecen gunler gerı gelmıyor..
Benım tek farkım kardesımı kıskanmadım
Sen bıraz alttan al ..
Haklısın ama olsun kardes baska biseye benzemez
Evet cocukları huysuz eşi ilgisiz. Sanırım onunda kendince savaş verdiği şeyler var. Demekki o söylenti hep oluyor :( aslında ablam da benim çeyizime cok aldı, yardımcı oluyordu ama son zamanlarda sanırım ikimizde stresli olduğumuz için böyle oldu ilk defa. Bu arada nişanlıma hiç anlatmadım , anlatmam da. Dedikleriniz cok doğru. Yarın basıma kakabilir

Bence böyle kıyaslamalar oluyor ister istemez. Abla kardeş arasında da eltiler arasında da. Sonra çok üzülmek için arayıp özür dileyin kapatın konuyu. Siz haklı bile hissetseniz iki çocuk annesi kadın gerilmistir bı şeye diyin. Yoksa sonra çok uzulursunuz

Ablanız haklı ama tepkisini yanlış kişiye gösteriyor. Anne-babaya tavır almalı. Siz de durumu anne-babaya havale edin
ama ona da her şeyi yapıldı. Ben ailemden istiyorum şu şu olucak diyorum ve fazlasıyla detaycıyım. O hiç ceviziyle ilgilenmedi ne yapılırsa dedi. Ve 10 yıl öncesiyle şuan bir değil ki ..

Bence böyle kıyaslamalar oluyor ister istemez. Abla kardeş arasında da eltiler arasında da. Sonra çok üzülmek için arayıp özür dileyin kapatın konuyu. Siz haklı bile hissetseniz iki çocuk annesi kadın gerilmistir bı şeye diyin. Yoksa sonra çok uzulursunuz
Evet ya şuan bile cok üzgünüm.. oluyormus demekki sadece bana yapılan bir şey değilmiş :( uygulayacağım tavsiyelerinizi cok teşekkür ederim

İçinde bazı şeyler ukte kalmış ona üzülüyor belli ki sen niye beni kıskanıyor diye düşünüyorsun ki. Bana yapılmadı sana da yapılmasın diye bir çabası yoksa bence sen haksızsın.

İçinde bazı şeyler ukte kalmış ona üzülüyor belli ki sen niye beni kıskanıyor diye düşünüyorsun ki. Bana yapılmadı sana da yapılmasın diye bir çabası yoksa bence sen haksızsın.
Yapılmasın demiyor açık açık ama bana yapılmadı ona neden yapılıyor diye sitem ediyor. Ayrıca ona da 10 sene öncesine göre fazlasıyla yapıldı. Ama haksız olduğum konusunda hemfikiriz bende özür dilemeyi düşünüyorm

Back
X