İçim içimi yiyor

Yorumları yazılanları sizin yazdıklarınızı tekrar okudum da düşüncem daha da pekişti evet abla haklı. Babanız "ona da yaparım ya" demeyecek. Hemen yapacak. Anne-babanız 10 yıl öncesinden dünürlerine çok pasif davranmış(bence). Ablanız istemiyorsa onlar diretseydi.
Gözlük kırmak falan, ben de gözlüklüyüm resmen kadının elini ayağını kırmışsınız gidip alın bari ucuz bir şey de değil. Biz gözleri bozuklar gözlüksüz duramayız göremeyiz.
Abla haklı, kıskançlık değil haklı.Sadece tepkisi size değil anne-babaya olmalı orası yanlış.
Anne babanız gönlünü hemen yapmalı.

Yani 31 yaşında bir kadının kardeşini kıskanması ve saç saça kavga etmesi inanılmaz. Bir süre uzak durun ablanızdan. Nişanlınıza da bahsetmeyin. Ne çingene bir aileye düştüm demesin

Yok ona kesinlikle söylemedim. Sadece moralim bozuk anlıyor ama ben düğün stresi deyip geçiştiriyorum. Olay şöyle; sürekli sana o yapılıyor, bana yapılmamıştı. Bende sabrettim sabrettim sonunda sen hasetsin vs açtım ağzımı bende. Önce sözlü tartıştık sonra ilerledi.
İyi de size yapılanlar sizin suçunuz değil. Sinirini sizden çıkarmasın

Çalışıyor mu bilmiyorum ama evde boş boş oturmasın. Kendi kazansın kendi harcasın

Olayları biraz daha detaylı yazsanız özür dileyip dilememeniz veya ne yapmanız gerektiğini yazardık mesela. Bir de bu aranızdan geçenleri nişanlınız kesinlikle bilmesin benden tavsiye :KK66:
ben de bu eşe birşey anlatılmaması olayını çok anlamıyorum
eşim yeri geliyor ailemden daha yakın oluyor aileme anlatamadığım şeyleri paylaşıyorum neden ondan bişey gizleyeyim ki
kötü niyetli biri değilse destek olur bu durumu kullanmaz, kullanacak karakterde biriyle de zaten evlenmeyi düşünmezdim

ben de bu eşe birşey anlatılmaması olayını çok anlamıyorum
eşim yeri geliyor ailemden daha yakın oluyor aileme anlatamadığım şeyleri paylaşıyorum neden ondan bişey gizleyeyim ki
kötü niyetli biri değilse destek olur bu durumu kullanmaz, kullanacak karakterde biriyle de zaten evlenmeyi düşünmezdim
Tabi ki eşten bir şey saklanmaz adı üstünde eş. Ama konu sahibini nişanlı. Bir eve girmeden tam manasıyla tanınmıyor ki bu forum bu tür konularla dolu. Nişanlısının ilerde konu sahinin ablasına karşı olumsuz tutum geliştirmeyeceğinin kimse garantisini veremez.

Back
X