daha önce konu açmıştım 3 yıllık ilişkim iki ay önce bitmişti. buradaki arkadaşlar da bana kızmıştı neden ısrar ediyorsun adam medenice bitirmiş diye. çok haklısınız. ama yapamadım.. ben inandım ki beni hala seviyor. yaşanılan kötü anılar onu bana getirmiyor. çabalarsam olur dedim vazgeçmedim. kalbindeyim hala sanmıştım. çünkü öyle sevmişti ki hiç inanmadım bu sevginin biteceğine. daha ilk amanalrda bi çocuk patiği aldı bana geleceğimde sen ol bu patik çocuğumuzun olsun dedi. direkt evlilik niyetiyle geldi.. sözler verdik birbirimize ocakta nişanlanacaktı. ailelerimiz herkes biliyordu evlenecek gözüyle bakıyorlardı. çok seviyordum onu. çok sevdiğimi biliyordu hiç gizlemedim. yaşanılan her anı gerçek sanmıştım, gerçek bir sevda sanmıştım. ondan koştum bu kadar. ama dün bana çok dürüst oldu son kez konuşmak için yalvardım ona. konuştu sağlsun. öyle ruhsuz bir ses.. sesinden anladım yoktum artık onun için. ama hala zorluyordum. aklında bitirdin kalbinde bitmedikçe olmaz böyle gel yapma yaşanılan bunca güzel zamanıı çöpe atmayalım ziyan olmayalım başkaları olmasın sözlerimizi tutalım neler dedim.. dediki aklımda değil kalbimde bitirdim. seni sevmiyorum artık.. hiçbir şey hissetmiyorum sana istemiyırum seni anlamıyor musun görmüyor musun sildim seni dedi.. inanamadım.. o benim için ağlayan benden vazgeçmeyen insan nasıl yok oldu anlamıyorum. seni benim gibi kim sevecek dedim. ben zaten bu sevgiden rahatsızım. ben bu kadar çok sevilmek istemiyorum. zaten bundan sonra severek de evlenmem anlaşıcam evlenicem. ki bu gidişle bitiremiyoruz sen hala döncem snıyosun artık inan diye gerçekten gidip evlenmeyi düşünüyorum dedi. demek biri varmış ki bu kadar çabuk evleneceksin. kalbin başkasında yani dedim. hayır biri yok ama bulması da zor değil şu durum bitsin artık gelme peşimden dedi. ben sevdiğini sandığım için gidiyordum. dedim ki çok iyi biliyorsun beni evmediğine inandığımda vazgeçerim ki ben bu gece inandım dedim. üzüldüm sadece. her şey yalanmış demek ki.. 3 yıl yaşadık belki çok değil ama çok şey paylaştık. şimdi diyoki ben kötü şeyleri hatırlıyorum iyi zamanlarımızı hatırladıkça da bir şey hissetmiyorum. çünkü bitti kalbimde yoksun dedi. zorla kendini kabul ettirme bana seni istemeyen birini istiyosun dedi. ben de dedim ki ben bu gece senin için son kez eğildim, ama yarın sensiz kalkıcam o yolu da sensiz yürücem beni istemeyeni istemem ben zaten ben sandım ki bi öfkeye kurban ettik bu ilişkiyi.. meğer öyle değilmiş hoşçakal dedim. arkadaşlar çok zoruma gidiyor çok güvenmiştim ona. annem babam ayrıydı benim babam bırakıp gitmişti bizi dedi ki ben seni hiç bırakmam... bıraktı ama onca sözü unuttu ve bıraktı. sadece içimi dökmek istedim. okuyan herkes için teşekkür ederim