• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim kanıyor.sadece çimi dökmek için yazacağım.çok canım acıyor :(

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
daha önce konu açmıştım 3 yıllık ilişkim iki ay önce bitmişti. buradaki arkadaşlar da bana kızmıştı neden ısrar ediyorsun adam medenice bitirmiş diye. çok haklısınız. ama yapamadım.. ben inandım ki beni hala seviyor. yaşanılan kötü anılar onu bana getirmiyor. çabalarsam olur dedim vazgeçmedim. kalbindeyim hala sanmıştım. çünkü öyle sevmişti ki hiç inanmadım bu sevginin biteceğine. daha ilk amanalrda bi çocuk patiği aldı bana geleceğimde sen ol bu patik çocuğumuzun olsun dedi. direkt evlilik niyetiyle geldi.. sözler verdik birbirimize ocakta nişanlanacaktı. ailelerimiz herkes biliyordu evlenecek gözüyle bakıyorlardı. çok seviyordum onu. çok sevdiğimi biliyordu hiç gizlemedim. yaşanılan her anı gerçek sanmıştım, gerçek bir sevda sanmıştım. ondan koştum bu kadar. ama dün bana çok dürüst oldu son kez konuşmak için yalvardım ona. konuştu sağlsun. öyle ruhsuz bir ses.. sesinden anladım yoktum artık onun için. ama hala zorluyordum. aklında bitirdin kalbinde bitmedikçe olmaz böyle gel yapma yaşanılan bunca güzel zamanıı çöpe atmayalım ziyan olmayalım başkaları olmasın sözlerimizi tutalım neler dedim.. dediki aklımda değil kalbimde bitirdim. seni sevmiyorum artık.. hiçbir şey hissetmiyorum sana istemiyırum seni anlamıyor musun görmüyor musun sildim seni dedi.. inanamadım.. o benim için ağlayan benden vazgeçmeyen insan nasıl yok oldu anlamıyorum. seni benim gibi kim sevecek dedim. ben zaten bu sevgiden rahatsızım. ben bu kadar çok sevilmek istemiyorum. zaten bundan sonra severek de evlenmem anlaşıcam evlenicem. ki bu gidişle bitiremiyoruz sen hala döncem snıyosun artık inan diye gerçekten gidip evlenmeyi düşünüyorum dedi. demek biri varmış ki bu kadar çabuk evleneceksin. kalbin başkasında yani dedim. hayır biri yok ama bulması da zor değil şu durum bitsin artık gelme peşimden dedi. ben sevdiğini sandığım için gidiyordum. dedim ki çok iyi biliyorsun beni evmediğine inandığımda vazgeçerim ki ben bu gece inandım dedim. üzüldüm sadece. her şey yalanmış demek ki.. 3 yıl yaşadık belki çok değil ama çok şey paylaştık. şimdi diyoki ben kötü şeyleri hatırlıyorum iyi zamanlarımızı hatırladıkça da bir şey hissetmiyorum. çünkü bitti kalbimde yoksun dedi. zorla kendini kabul ettirme bana seni istemeyen birini istiyosun dedi. ben de dedim ki ben bu gece senin için son kez eğildim, ama yarın sensiz kalkıcam o yolu da sensiz yürücem beni istemeyeni istemem ben zaten ben sandım ki bi öfkeye kurban ettik bu ilişkiyi.. meğer öyle değilmiş hoşçakal dedim. arkadaşlar çok zoruma gidiyor çok güvenmiştim ona. annem babam ayrıydı benim babam bırakıp gitmişti bizi dedi ki ben seni hiç bırakmam... bıraktı ama onca sözü unuttu ve bıraktı. sadece içimi dökmek istedim. okuyan herkes için teşekkür ederim

ya ben de eski sevgilime aman beni bırakma, ben snei bırakmam vs diyordum. herkes sevdiği insana bunu der. ne oldu sonra, ayrıldık. ben ayrılalım dedim adam ikiletmedi bile. her laf yeri ve zamanında gerçektir işte. 3 sene sevmiş seni, artık sevmiyor. bu o üç senenin yalan olduğu anlamına gelmez ki. acı çekiyosun anlıyorum ama biraz mantıklı düşün. adam medenice bitirmiş gitmiş işte.

ya ben de eski sevgilime aman beni bırakma, ben snei bırakmam vs diyordum. herkes sevdiği insana bunu der. ne oldu sonra, ayrıldık. ben ayrılalım dedim adam ikiletmedi bile. her laf yeri ve zamanında gerçektir işte. 3 sene sevmiş seni, artık sevmiyor. bu o üç senenin yalan olduğu anlamına gelmez ki. acı çekiyosun anlıyorum ama biraz mantıklı düşün. adam medenice bitirmiş gitmiş işte.
ben hiçbir zmana gerçek sevginin biteceğine inanmadım. ondan yalan olduğunu düşünüyorum. gerçek sevgi bitiyor mu yani

:( üzüldüm canım.
Sen de üzüleceksin,acı çekeceksin bir süre ama inan böylesi daha iyi.
Seni sevmeyen biriyle evlensen hayatın boyunca acı çekecektin. Böyle böyle öğreneceksin insanlara kolay güvenmemen gerektiğini.
Kaç yaşındasın, okuyor musun çalışıyor musun??

:KK43: üzüldüm canım.
Sen de üzüleceksin,acı çekeceksin bir süre ama inan böylesi daha iyi.
Seni sevmeyen biriyle evlensen hayatın boyunca acı çekecektin. Böyle böyle öğreneceksin insanlara kolay güvenmemen gerektiğini.
Kaç yaşındasın, okuyor musun çalışıyor musun??
23 yaşındayım mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum öğretmenlik için ama o kadar acı çekiyorum ki ders çalışamıyorum :(

Ay daha çok gençsin. Bırak onu ya. Git biraz saçını kestir. Biraz alışveriş yap. Kız arkadaşlarınla sohbet et. Hazır hava da güzel. Biraz nefes al. Oturup kurup durma. Çalışıyor musun? işine daha çok asıl.

ben hiçbir zmana gerçek sevginin biteceğine inanmadım. ondan yalan olduğunu düşünüyorum. gerçek sevgi bitiyor mu yani

yani şimdi sen bu adamı unutmayıp ömrünün sonuna kadar onu mu seveceksin. o zaman snein sevgin gerçek. ama olur da bi gün başkasını seversen demek ki seninki de gerçek değil.

Biten bitmiştir,kalan sağlar bizimdir..
Bir erkek için bu kadar üzülmeye değmez,helede sevgili durumunda hiç üzülünmez.
Yaşında küçük daha,ilerisini düşün artık bee evlat..

biliyorum bundan sonra iyi bir geleceğim olsun diye çabalayacağım çünkü bugünlere kolay gelmedim. beni sevmeyen biri için ziyan etmeyeceğim hiçbir şeyi.

Hiç kimse gururunu ayaklar altına almana değmez,bu da sana hayat dersi olsun.
Ayrıca hiç inanma net bir biçimde birisi var hayatında olmasada kafasında.Yakında çıkar kokusu,hazır ol yani.
Bi iki sene sonra gülerek hatırlarsın bugünleri umarım,klasik ama zaman herşeyin ilacı emin ol.

yani şimdi sen bu adamı unutmayıp ömrünün sonuna kadar onu mu seveceksin. o zaman snein sevgin gerçek. ama olur da bi gün başkasını seversen demek ki seninki de gerçek değil.
bilmem. belki zamanla fikrim değişir. ama sanki hep onu sevcekmişim gibi hissediyorum :(

Evet şimdi sen de geriye baktığında herşeyi güzel taraflarıyla hatırlıyosundur eminim. Bir daha kimseyi böyle sevemeyeceğini, kimsenin seni bu denli sevemeyeceğini, böyle bi ilişkiyi bir daha yaşayamayacağını düşünüyosundur. Bu düşünceler seni daha da kötü yapıyordur. Dünya durmuş, yaşadığın şehir bomboş, herşey tatsız.... Tipik ayrılık sonrası yas sürecidir bunlar. Ve insana böyle şeyler düşündürüyor. Sen de tüm bunların yanında bir de terkedilme, sevilmeme duygusu da var... İçine sindirememe, kabul edememe v.s v.s...
Anlatmaya çalıştığım hissettiklerin normal, gayet olması gereken bir süreçten geçiyosun. Ama daha çok seveceğin, daha güzel sevileceğin , ayaklarının yerden kesileceği zamanlar gelecek inan bana canım. Karşına öyle birileri çıkacak ki, iyi ki de onunla ayrılmışız bile diyeceksin.
Gençsin çooookkkk fırsatlar çıkaracak hayat önüne merak etme. Sen hakkıyla içinde bulunduğun şu an ki duygularını yaşa, acını çek ki daha güçlü ve daha bilinçli ol yeni seçeneklerinde.

Evet şimdi sen de geriye baktığında herşeyi güzel taraflarıyla hatırlıyosundur eminim. Bir daha kimseyi böyle sevemeyeceğini, kimsenin seni bu denli sevemeyeceğini, böyle bi ilişkiyi bir daha yaşayamayacağını düşünüyosundur. Bu düşünceler seni daha da kötü yapıyordur. Dünya durmuş, yaşadığın şehir bomboş, herşey tatsız.... Tipik ayrılık sonrası yas sürecidir bunlar. Ve insana böyle şeyler düşündürüyor. Sen de tüm bunların yanında bir de terkedilme, sevilmeme duygusu da var... İçine sindirememe, kabul edememe v.s v.s...
Anlatmaya çalıştığım hissettiklerin normal, gayet olması gereken bir süreçten geçiyosun. Ama daha çok seveceğin, daha güzel sevileceğin , ayaklarının yerden kesileceği zamanlar gelecek inan bana canım. Karşına öyle birileri çıkacak ki, iyi ki de onunla ayrılmışız bile diyeceksin.
Gençsin çooookkkk fırsatlar çıkaracak hayat önüne merak etme. Sen hakkıyla içinde bulunduğun şu an ki duygularını yaşa, acını çek ki daha güçlü ve daha bilinçli ol yeni seçeneklerinde.
o hiçbir zaman pişman olmayacak demi :(

o hiçbir zaman pişman olmayacak demi

Vala genelde oluyolar. Hatta Aradan uzun zaman geçince bi yoklayım bakalım nasıl olmuş eserim , oldürmüş müyüm yaşıyo mu hala diye dönüp arıyolar. Şimdi sen sakın o günü bekleme tabi. Bu kendine yapacağın en büyük kötülük olur. Bu zihniyette birinin nasıl sağlıklı ve mutlu bir ilişki ya da evlilik yürütmesini bekliyosun ki tatlım. Konuşmalarına bak.. Adamın kendi yaşadıklarına, bir zamanlar da olsa sevdiği insanın hissettiklerine saygısı yok. Adam da yürek yok yaa. Böyle tipleri bilirim. Bi ilişkiyi götürmeyi bile beceremezler ve ilk yalnız hissettiklerinde de eskileri yoklarlar.
Ben çoookkk gördüm bi tipleri. Can yaktıkça, karşısındaki ağlayıp zırladıkça şarj ederler erkekliklerini. O yüzden salla gitsin. Yenilerine bakalım de geç..

Back
X