İçim o kadar dolu ki

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Çok uzun olmuş yazı okuyan olursa teşekkürker

Ağustostan beridir görüşmediğim çocukluk ve en eski tek arkadaşımla bağlarımızı dün kopardık bana öyle bir mesaj gönderdi ki hala inanamıyorum. Hikayeyi üstünden anlatacağım ağustosta küsmeden 2 3 hafta önce buluştuk sevgilisinin ailesi çok büyük edepsizlik etti onların ailesine karşı o gün normal konuştuk çok haklı olduğumuzu ne biçim insanlar olduğunu falan söyledi. Neyse bu ilişkisini hiç bişey olmamış gibi düzeltti kendince hatta karşı taraftan özür diler gibi oldu bile daha sonra ablasıyla arası bozuldu o şahıs yüzünden tamamen gözü kör olmuş durumdaydı. Sonra tekrar görüştük işte son görüşmemiz onları inanılmaz şekilde savunmaya başladı. Siz beni dolduruyorsunuz kıskanıyorsunuz tarzında cümleler duyduk sonra masadan kalktı gitti. O günden sonra yine ben mesaj attım hastalanmış geçmiş olsun diye onun sonrasında tekrar bayram mesajı göndermişim daha sonrada doğum günümde bir kelime yazmadı bile benim 23 yıllık bebeklik arkadaşım bu kasımda dedem vefat etti ondan mesajı çok samimiydi bende normal cevap verdim. Sonra yine uzunca konuşmadık bu süre içerisinde o okuldayken sevgılısını gördüm selam vermedim muhtemelen o yüzden benide kötüledi bak ablanın tarafında bizi kıskanıyor tarzında ocak 4 de bir mesaj gönderdim asla cevap vermedi bu dolduruşlar yüzünden. Bu belirsizlik canımı sıkmaya başladı dünde bir mesaj gönderdim işte ya derdini söyle yada görüşmek iatemiyorsan söyle biliyim diye bana öyle bir mesaj yazmış ki sanki ben onu sırtından bıçaklamışım gibi mesajıda akıl almadan yazdığını düşünmüyorum. Onunla bu şekilde arkadaşlığımızın biteceğini hiç düşünmezdim o yanında ki şerefsiz ona öyle büyük zararlar veriyor ki hala gözü açılmıyor çıldırıcam sanki o melek olmuş onun için şuraya yazsam yapılanları bir çoğunuz oha dersiniz. O mesajın ardından bende sana mesaj atmadığımı varsay yazdım böylelikle bitti. Canım o kadar sıkkın ki akşamınada hayatımda ilk kez hoşlandığım kişinin evlenmek istediğini ve bir kaç kişi olduğunu duydum. Dün akşamdan beri yıkıldım resmen sinirden midem bulanıyo

Bence ''yıkıldım'' demenizi gerektirecek bir durum yok. Sanırım hiç gerçekten''yıkılacağınız'' bir şey yaşamadınız bu hayatta. Belki arkadaşınızın sizin anlatımınızla aşkından gözü kör olmuş olabilir ama neticede bu onun hayatı. Sizin arkadaşlığınızı istemiyorsa siz de diyaloğunuzu kesmelisiniz.

Neden arkadasınızın aşkının yanında olmak yerine karsısında oluyorsunuz bunu anlamadım ?

doğru söylüyorsunuz ama bir insanın karakteri nasıl bu kadar değişir anlam veremiyorum

Neden arkadasınızın aşkının yanında olmak yerine karsısında oluyorsunuz bunu anlamadım ?
çünkü onu kullanıyor o kadar çok şey var ki duvara anlatsam çatlar resmen nasıl kaldırıyor bu kadar şeyi bize gelip anlatıyor öyle saçma şey mi olur diyoruz mesela evet tepkimi koycam diyor mesela 2 gün sonra onlar yine melek biz kötü hem kendisi fikrimizi alıyor sonrada siz beni dolduruyorsunuz oluyor inanın mutlu değil en başından kurduğu cümlede saçmalama onla asla olmaz hiç uyumlu değiliz tarzındaydı

doğru söylüyorsunuz ama bir insanın karakteri nasıl bu kadar değişir anlam veremiyorum
Olağanüstü kötü şeyler yaşayıp devam ediyormuş gibi konuşuyorsunuz birkaç örnek verirseniz absürd bir durum var mı yok mu biz de anlayabiliriz.

ayrılıp geri dönünce barışmayın tekrar.
işte ayrılma olacağını sanmıyorum her dediğini kabul ediyor. Ama öyle birşey olursa bana mesaj atarsa ben duramam. Hayatımda böyle davranacağım ve aramın kötü olduğunda camınım yanacağı çok az kişi var oda onlardan birisi şimdi dese kbakma ayıp ettim gene dayanamam

İllaki bigün bitecektir böyle bir ilişki
Bittiğinde de ilk yazacagı siz olacaksınız

Olağanüstü kötü şeyler yaşayıp devam ediyormuş gibi konuşuyorsunuz birkaç örnek verirseniz absürd bir durum var mı yok mu biz de anlayabiliriz.
onun karakterine göre kabullendikleri o kadar absürd ki aklım almıyor siz bu kıza istemediği hiç birşeyi yaptıramazsınız normalde o şahıs dışında çokta konuları yazmak istemiyorum belli olmaz kim kim çıkar

İllaki bigün bitecektir böyle bir ilişki
Bittiğinde de ilk yazacagı siz olacaksınız
inanın ayrılsın ayrılmasın beni alakadar etmiyor ama o karşıda ki biraz değer verse ezdirmese ailesine karşı ben ayrılsın demiyorum kendi hayatı ama o kadar çok göremiyor ki hayatanı maffedicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…