İçim rahat değil.

nurdanays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
18
28
3
36
Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.

Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.

Benimde canım sıkılırdı. Gizli saklı yapılması zaten başlı başına şüphe sebebi. Hoşlanmadığım hareketler.

Şimdi ben bu diyarların genişi olarak ne var bunlarda diyeceğim doğal olarak. Eşlerimizle göbeğimiz birlikte kesilmedi, kendi alanları, iş arkadaşları vs olacak tabi ki. Boşanmış kadınlar da kıllı göbekli kocalarımız için yanıp tutuşmuyorlar. Aldatacağı varsa engel olamazsınız zaten, bunun boşanmış kadınla alakası yok.

Eşiniz önceden de size haber vermeden geceleri başka arkadaşlarına uğrar mıydı? Garip bence siz evde onu beklerken haber vermeden 12'de misafirliğe gitmesi, sizi de davet etseymiş. Bence çok yalnız bırakmayın siz de katılın toplantı vs. gibi gidilebilecek yerlere. Rahatsız olmakta haklısınız.

Gece vakti başka bir kadınla evde alkol alınması herkesi rahatsız eder bence. Kadının onca ev varken sizin apartmana taşınması takılmak için ısrarcı olması bana hiç masumane gelmedi.
Lojman o denk gelme sadece. Normalde biz dört kişi arada buluşup alkol alırız ama dün bunun bensiz olması o saatte çok rahatsız etti. Eşim davet edildim gittim diyor gittiği ev kendinden yaşça büyük bi erkek ama bu bahsettiğim kadın arkaşın da olması rahatsız etti beni. İkisinden birinin düşünceli olmasını beklerdim

Hoşunuza gitmemesi için illa ki bir sebep gerekmez, o arkadaş erkek de olabilirdi yine hoşunuza gitmeyebilirdi gayet normal yani..

Tepkinizi kıskanmadan, sakince, ağırbaşlı bir şekilde ifade etmelisiniz, aksi halde hakliyken haksız duruma düşersiniz ve durup dururken eşinizle aranız açılır, bu açıklıktan da kimin faydalanacagi ortada

Apartman toplantısı sonrası bu kadının evinde mi birşeyler içmişler, yoksa kadınla birlikte başka birinin evinde mi? Sizi niye çağırmamışlar? Kahvaltı için, aynı apartmanda oturan iki kişinin aynı arabayla gitmesi normal. Siz eşinize birşey demeyin, ikisini yakından gözlemlemeye devam edin

Ya ben eskiden daha rahat , özgürlükçü bir insandim sanırım ama şu aralar olaylara eskisi gibi bakamıyorum.

İki adam gece 12'de evde bira içerken senin orada işin ne mesela? Bilmiyorum rahatsız edici, hele de gizlenince bir şeyler daha da rahatsız edici...

Çok haklısınız. Bundan sonra eşinizle her etkinliğe gitmeye bakın, teklif etmese de öğrendiğiniz an plana dahil olun. Şu an bir şey olmasa bile bu kadar vakit geçirmeyle bir elektrik oluşabilir.

Eşiniz siz başka bir erkek arkadaş ile alkol alsanız rahatsız olur mu ?
Hanımefendiye de diyecek lafım yok şahsen evli bir erkek arkadaş ile gece yarısı evde alkol almak bı yana kahve bile içmem.

Aldatıp aldatmamış olması tabi ki düşündürücü ama burda en önemlisi ne yapiyorlarsa gözünüze sokuyor olmaları

Kesinlikle kadinla veya eşinizle konuşun ve bu görüşmelerden rahatsiz oldugunuzu söyleyin

Hatta artık görüsmeyin kadınla hem siz hem eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…