Benimde canım sıkılırdı. Gizli saklı yapılması zaten başlı başına şüphe sebebi. Hoşlanmadığım hareketler.Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Evetlojmanda mı oturuyorsunuz
Şimdi ben bu diyarların genişi olarak ne var bunlarda diyeceğim doğal olarak. Eşlerimizle göbeğimiz birlikte kesilmedi, kendi alanları, iş arkadaşları vs olacak tabi ki. Boşanmış kadınlar da kıllı göbekli kocalarımız için yanıp tutuşmuyorlar. Aldatacağı varsa engel olamazsınız zaten, bunun boşanmış kadınla alakası yok.Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Lojman o denk gelme sadece. Normalde biz dört kişi arada buluşup alkol alırız ama dün bunun bensiz olması o saatte çok rahatsız etti. Eşim davet edildim gittim diyor gittiği ev kendinden yaşça büyük bi erkek ama bu bahsettiğim kadın arkaşın da olması rahatsız etti beni. İkisinden birinin düşünceli olmasını beklerdimGece vakti başka bir kadınla evde alkol alınması herkesi rahatsız eder bence. Kadının onca ev varken sizin apartmana taşınması takılmak için ısrarcı olması bana hiç masumane gelmedi.
rahatsız olduğunu söyle eşine. unutma iş senin kocanda bitiyor, elin kadınında değil.
Hoşunuza gitmemesi için illa ki bir sebep gerekmez, o arkadaş erkek de olabilirdi yine hoşunuza gitmeyebilirdi gayet normal yani..Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Çok haklısınız. Bundan sonra eşinizle her etkinliğe gitmeye bakın, teklif etmese de öğrendiğiniz an plana dahil olun. Şu an bir şey olmasa bile bu kadar vakit geçirmeyle bir elektrik oluşabilir.Lojman o denk gelme sadece. Normalde biz dört kişi arada buluşup alkol alırız ama dün bunun bensiz olması o saatte çok rahatsız etti. Eşim davet edildim gittim diyor gittiği ev kendinden yaşça büyük bi erkek ama bu bahsettiğim kadın arkaşın da olması rahatsız etti beni. İkisinden birinin düşünceli olmasını beklerdim
Eşiniz siz başka bir erkek arkadaş ile alkol alsanız rahatsız olur mu ?Lojman o denk gelme sadece. Normalde biz dört kişi arada buluşup alkol alırız ama dün bunun bensiz olması o saatte çok rahatsız etti. Eşim davet edildim gittim diyor gittiği ev kendinden yaşça büyük bi erkek ama bu bahsettiğim kadın arkaşın da olması rahatsız etti beni. İkisinden birinin düşünceli olmasını beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?