Ohaa motto yapılacak söz. SevdimHep derim, gizlice hacca gitse aldatmış sayarım. Sevmiyorum saklı yapılan işi.
Adama yapışık mı yaşasınÇok haklısınız. Bundan sonra eşinizle her etkinliğe gitmeye bakın, teklif etmese de öğrendiğiniz an plana dahil olun. Şu an bir şey olmasa bile bu kadar vakit geçirmeyle bir elektrik oluşabilir.
Evet ya sürekli yapışık yaşanmaz ama eşler de birbirlerinin sınırlarını bilmez mi? Şimdi iki erkeğin içine konu sahibi gece alkol almaya gitse sabah aynı adamla kahvaltıya gitse eşi ne tepki verirdi mesela ?Adama yapışık mı yaşasınsadakatli bir ilişki için çiftler bir birinin siyam ikizi olmamalı.
Eşim bildiğimi bilmiyor. Sizce ne yapmalıyım bildiğimi söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilmiyor gibi. Bu arada eşim her türlü tartışmada üste çıkar çok pis bi huyu bu.Ben bu kadar sıkı fiki sürekli bir arada ilişkilerden hiç hoslanmiyorum gizli saklı gece yarılarına kadar oturmalar birlikte kahvaltiya gitmeler falan mümkün değil ..
Bu arada eşimin gayet samimi kız arkadaşları vardır ama sürekli dip dibe habersiz gece sohbetleri falan beni çılgına çevirirdi
Eşinizin niyetini öğrenmek için fırsat işte çaktırmadan ağzını arayın dün naptınız x beyle diye. Kadını söylerse ne ala soylemezse tehlike çanları çalıyor demek bence.Eşim bildiğimi bilmiyor. Sizce ne yapmalıyım bildiğimi söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilmiyor gibi. Bu arada eşim her türlü tartışmada üste çıkar çok pis bi huyu bu.
Yani burda genel olarak soyleme takip et diyorlar adamın aklına karpuz kabuğu sokma diye şahsen ben bu konuda net olurdum bu samimiyeti bıçak gibi keserdim hem ben hem eşim . Çünkü eşiniz denge kurmayı beceremiyor konu kadın değil başka kadın olsa da bu kadar yakın olması rahatsız edici . Ben olsam o ipini çekerdimEşim bildiğimi bilmiyor. Sizce ne yapmalıyım bildiğimi söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilmiyor gibi. Bu arada eşim her türlü tartışmada üste çıkar çok pis bi huyu bu.
Söylemedi. Bence kendisi de yanlış olduğunun tartışma çıkartacağımdan emin yoksa söylerdi. Çünkü ortak arkadaşımız gibi olmuştu artık bu bahsettiğim kişi.Eşinizin niyetini öğrenmek için fırsat işte çaktırmadan ağzını arayın dün naptınız x beyle diye. Kadını söylerse ne ala soylemezse tehlike çanları çalıyor demek bence.
Tepki gösterebilir elbette ama güven kendiliğinden oluşmalı, sürekli kontrol ederek, tetikte olarak, hiç boş birakmayarak guven elde edilemez ki, hatta bu çok sağlıksız bir ilişki olmaz mı?Evet ya sürekli yapışık yaşanmaz ama eşler de birbirlerinin sınırlarını bilmez mi? Şimdi iki erkeğin içine konu sahibi gece alkol almaya gitse sabah aynı adamla kahvaltıya gitse eşi ne tepki verirdi mesela ?
Şimdi ben bu diyarların genişi olarak ne var bunlarda diyeceğim doğal olarak. Eşlerimizle göbeğimiz birlikte kesilmedi, kendi alanları, iş arkadaşları vs olacak tabi ki. Boşanmış kadınlar da kıllı göbekli kocalarımız için yanıp tutuşmuyorlar. Aldatacağı varsa engel olamazsınız zaten, bunun boşanmış kadınla alakası yok.
Sizi üzmek istemem ama gecenin bı yarısı alkol al sabah al kahvaltıya sen götür geri eve/ ise bırak bu samimiyet çok fazla.Söylemedi. Bence kendisi de yanlış olduğunun tartışma çıkartacağımdan emin yoksa söylerdi. Çünkü ortak arkadaşımız gibi olmuştu artık bu bahsettiğim kişi.
İste tepkinizi tartışma çıkarmadan, eşinize güvenmiyormuşsunuz gibi göstermezseniz endişe edecek. Ir şey olmadığını bildiği için paylaşır sizinle.Söylemedi. Bence kendisi de yanlış olduğunun tartışma çıkartacağımdan emin yoksa söylerdi. Çünkü ortak arkadaşımız gibi olmuştu artık bu bahsettiğim kişi.
Kesinlikle öyle ben eşimi şehir dışına da yollarim telefonuna da bakmam aslında çok rahat bırakabilirim ama şu konudaki durum beni çok rahatsız eder . Kadınlar ve erkekler arkadaş olur ama evli olan kişinin bazı davranışlarına dikkat etmesi gerekir bu tabi ki benim görüşüm. Şahsen eşim bana söylemese olay cikaririm ben bu kadar samimi ilişkiler sevmiyorum . Sosyal hayat tabi ki bir araya geliyoruz ama bunun bir sınırı olmalı . Bu sınırı eşlerin biliyor olması lazım herkes için farklıdırTepki gösterebilir elbette ama güven kendiliğinden oluşmalı, sürekli kontrol ederek, tetikte olarak, hiç boş birakmayarak guven elde edilemez ki, hatta bu çok sağlıksız bir ilişki olmaz mı?
Kesinlikle katılıyorum. Evli olunmasa bile ilişkisi olan insanların sınırları daha hassas ve bilinçli olmalı.Kesinlikle öyle ben eşimi şehir dışına da yollarim telefonuna da bakmam aslında çok rahat bırakabilirim ama şu konudaki durum beni çok rahatsız eder . Kadınlar ve erkekler arkadaş olur ama evli olan kişinin bazı davranışlarına dikkat etmesi gerekir bu tabi ki benim görüşüm. Şahsen eşim bana söylemese olay cikaririm ben bu kadar samimi ilişkiler sevmiyorum . Sosyal hayat tabi ki bir araya geliyoruz ama bunun bir sınırı olmalı . Bu sınırı eşlerin biliyor olması lazım herkes için farklıdır
Bu dediğimden bunu mu çıkarttınız? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama şüphelendiği bir şey varsa tabii ki gözlem amaçlı bu etkinliklere katılacak. Kadınla adam eş gibi katılıyorlarmış her yere ne mana o kadın katılacağına eşi katılsın işte.Adama yapışık mı yaşasınsadakatli bir ilişki için çiftler bir birinin siyam ikizi olmamalı.
Yani kadının boşanmış olması degil kadın evli bile olsa eşimle ikimizin yillardir ortak arkadaşı bile olsa bana bu samimiyet rahatsızlık verirdi . Evli olan kişinin bu dengeyi ayarlaması gerektiğine inanıyorum.Kesinlikle katılıyorum. Evli olunmasa bile ilişkisi olan insanların sınırları daha hassas ve bilinçli olmalı.
Gel el ele tutuşup gidelim buralardanben de konya ovası kadar geniş biri olarak katılıyorum
her yalnız kadın sizin prad pit kocalarınızı bekliyor anasını satayım
sanki istese evliyken ayartamazdı
kocanız adam olsun madem
Gel el ele tutuşup gidelim buralardan
Öfkeyi kadınlara yöneltip adamların ne mal olduğunu göremiyorlar genelde. Wowowow boşanmış kadın hemen gocama siper olayım diyorlar.prad pitler ülkesi var mıdır acaba oraya gidek
bu konularda aklıma hep matrujun konusu geliyor
göz göre göre aldatılmayı bekledi resmen
çünkü adam aldatacaksa aldatır yani ne yapsan boş
sanki dünyada bi o kadın var
Lojman o denk gelme sadece. Normalde biz dört kişi arada buluşup alkol alırız ama dün bunun bensiz olması o saatte çok rahatsız etti. Eşim davet edildim gittim diyor gittiği ev kendinden yaşça büyük bi erkek ama bu bahsettiğim kadın arkaşın da olması rahatsız etti beni. İkisinden birinin düşünceli olmasını beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?