Öfkeyi kadınlara yöneltip adamların ne mal olduğunu göremiyorlar genelde. Wowowow boşanmış kadın hemen gocama siper olayım diyorlar.
İşte anlamı yok o siper olmanın. Önemli olan siper olmadan yapması. Daha da özgür bırakacaksın ki asıl yüzünü görecesin.Öfkeyi kadınlara yöneltip adamların ne mal olduğunu göremiyorlar genelde. Wowowow boşanmış kadın hemen gocama siper olayım diyorlar.
Siper olsan da engelleyemezsin ki. Tuvalete giderken karısını aldatma potansiyelinde adamlar var. Güvenmediğin adamla evlenmeyecen, bu kaa basit.İşte anlamı yok o siper olmanın. Önemli olan siper olmadan yapması. Daha da özgür bırakacaksın ki asıl yüzünü görecesin.
Fazlasıyla etmeli.Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Öyle bir konu vardı değil mi komşunun kardeşiyle aldatilmisti sonuç ne oldu acaba çok üzülmüştüm matrujaprad pitler ülkesi var mıdır acaba oraya gidek
bu konularda aklıma hep matrujun konusu geliyor
göz göre göre aldatılmayı bekledi resmen
çünkü adam aldatacaksa aldatır yani ne yapsan boş
sanki dünyada bi o kadın var
Kadının da olduğunu söylemedi yaniSöylemedi. Bence kendisi de yanlış olduğunun tartışma çıkartacağımdan emin yoksa söylerdi. Çünkü ortak arkadaşımız gibi olmuştu artık bu bahsettiğim kişi.
Bence var bseylerMerhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Lojman o denk gelme sadece. Normalde biz dört kişi arada buluşup alkol alırız ama dün bunun bensiz olması o saatte çok rahatsız etti. Eşim davet edildim gittim diyor gittiği ev kendinden yaşça büyük bi erkek ama bu bahsettiğim kadın arkaşın da olması rahatsız etti beni. İkisinden birinin düşünceli olmasını beklerdim
Bu dediğimden bunu mu çıkarttınız? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama şüphelendiği bir şey varsa tabii ki gözlem amaçlı bu etkinliklere katılacak. Kadınla adam eş gibi katılıyorlarmış her yere ne mana o kadın katılacağına eşi katılsın işte.
Ya cidden her attığınız adımı eşinize söylüyor musunuz hepiniz? Bugün şu kişiyle şuraya gittim şu kişilerle buluştum diye liste mi veriyorsunuz?yani ben de kolay kolay takılmam, eşimle ortak kız arkadaşlarımız da erkek arkadaşlarımız da var.. genel olarak eğer aldatma varsa ve ya olacaksa - bu kişiyle ya da değil- buna da engel olunabileceğini düşünmüyorum. fakat haber vermemesi ve hatta bile isteye saklaması benim için hoş bir şey değil. toplantıdan sonra arayıp söyleyebilirdi ya da sizi de davet edebilirdi sonuçta hep birlikte de içtiğiniz oluyormuş. gizli saklı gibi davranması güzel değil.
kendi evliliğimde biz de senin bahsettiğin gibi geniş insanlarız aslında. benim kız arkadaşımdan fazla erkek arkadaşım var genelde.. kafede oturur kahve içeriz, eğlenmeye de gideriz. benim eşim zaten böyle şeylere takılmaz kendi de arkadaşlarıyla görüşür içlerinden kızlar da olur, ben de bunu problem yapmam. ama konu sahibi eşi ekstra gizliyor saklıyor gibi davrandığı için o şekilde yorum yapıyorum. biz hesap verdiğimiz için değil, mutfak masasında otururken şöyle oldu böyle yaptım gibi şeyleri paylaşırız genelde.. senin yazdığın örnekte ben de eşime söylesem aynı tepkiyi alırdım.Ya cidden her attığınız adımı eşinize söylüyor musunuz hepiniz? Bugün şu kişiyle şuraya gittim şu kişilerle buluştum diye liste mi veriyorsunuz?
Benim bugün bir devlet dairesinde işim vardı mesela. Tam giderken çocukluk arkadaşımı gördüm (erkek) başka şehirden annesine gelmiş. Markete gidecekti onu bıraktım işim bitsin uğrarım dedim kahve içeriz dedim. İşimi bitirince yanına gittim iki saat kadar takıldık. Eşim bugün sadece işimizi hallettiğimi biliyor diğeri hakkında bişey demedim, sormadı çünkü benim de aklıma gelmedi. X gelmiş onlara gittim desem iyi yapmışsın derdi ki o insanı görmedi bile ömründe, tanışmadılar hiç. Şimdi arkasından iş çevirmiş, aldatma potansiyeli taşıyan kadın mı oldum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?