İçim rahat değil.

Öfkeyi kadınlara yöneltip adamların ne mal olduğunu göremiyorlar genelde. Wowowow boşanmış kadın hemen gocama siper olayım diyorlar.
İşte anlamı yok o siper olmanın. Önemli olan siper olmadan yapması. Daha da özgür bırakacaksın ki asıl yüzünü görecesin.

İşte anlamı yok o siper olmanın. Önemli olan siper olmadan yapması. Daha da özgür bırakacaksın ki asıl yüzünü görecesin.
Siper olsan da engelleyemezsin ki. Tuvalete giderken karısını aldatma potansiyelinde adamlar var. Güvenmediğin adamla evlenmeyecen, bu kaa basit.

Fazlasıyla etmeli.

Öyle bir konu vardı değil mi komşunun kardeşiyle aldatilmisti sonuç ne oldu acaba çok üzülmüştüm matruja

Evlilik cüzdanını yapıştır yüzüne..
Gizli saklı şeyler yaşamak istiyorsan sen de kadın gibi boşanabilirsin diyerek..

Ben olsam o haftasonu olanını da bozarım..

İkisi de sizden saklıyorsa sıkıntı bence .
Bence takibe devam .bildiğinizi belli etmeyin. Haberiniz olsaydı sorun değildi ama saklıyorlarsa , rahatsızlık hissedeceğiniz durumlar olabilir . Amaaaan erkek milletine güven olmaz.

Kocanız söylememiş o geceyi.
Kocanız kahvaltıya gidip gelirken beraber gittiklerini de söylememiş.
Yakında işe de beraber gidip gelirlerse şaşmamak lazım.
Arkadaşlıksa arkadaşlık. Çift gibi her organizasyona beraber gideceklerse mide bulandırır tabii.

Öncelikle eşinizin tavırlarını önemseyeceğinizi düşünüyorum konu sahibi.
Kadının medeni durumundan bahsetme nedeninizi, henüz boşanmanın yeni olması ve o sebeple taşınması diye algıladım ben okurken.

Ben bosanmış kadın hakkında "kocamı elimden alır mı" diye düsünenlerden hic hoslanmiyorum ya..Ne alaka diyeceksin belki ama hayatinda erkek istese zaten bosanmazdı.Tabii kadinin penceresinden yazıyorum esin neden sakladı bilemem.Ama esegin aklına karpuz kabugu düşürme irdeleyip sorarak

Bence var bseyler

Kadın yakın zamanda sizin olduğunuz apartmana taşınmış ama sık sık görüşmeye başlamışsınız. Ne çabuk kaynasiyorsunuz insanlarla böyle?

Ben bu tarz konularda hep soruyorum, siz eşinizin olmadan eşinizin yaptığı istediğiniz kişiyle oturup birseyler içebilir misiniz?

Ayrıca ben birşeyden hayatımızda olan birinden, onunla olan yakınlıktan rahatsız oluyorsam rahatlıkla eşimle konuşurum. Bunu eşimle konuşmayaksam sorgularım birşeyleri.

Son düzenleme:

Eşinizin işi nedir ? Diğer iş arkadaşı adamın yaşça büyük olmasının konuyla ilgisi ne ? Kadın , eşiniz ve yaşça büyük adam ; 3 ü iş arkadaşı. Adam belli ki toplantı çıkışı "gelin 1 bira içelim , laflayalım biraz" demiş.

Buradaki sorun nedir ? Kadın davet edilmiş gitmiş. Çağıran adam iş arkadaşı.
Gitmeden sizden onay mı alacaktı ? Kadın "Bekar" , "boşanmış" diye vurgulamanızın amacı ne ?

Düz bekar olsa sorun yok muydu ?

Sonra toplum boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyormuş.(!) Elinize bir ayna alıp bakın da görün ,kimmiş o toplum ,cinsiyeti neymiş.

Son düzenleme:

Kadın adamın partneri olarak katılmıyor. İş arkadaşı onlar. Yapılan kahvaltı organizasyonu da iş arkadaşları arasında yapılmış , eşli etkinlik düzenlenmemiş. Aynı lojmanda oturan iş arkadaşları beraber gitmiş.

yani ben de kolay kolay takılmam, eşimle ortak kız arkadaşlarımız da erkek arkadaşlarımız da var.. genel olarak eğer aldatma varsa ve ya olacaksa - bu kişiyle ya da değil- buna da engel olunabileceğini düşünmüyorum. fakat haber vermemesi ve hatta bile isteye saklaması benim için hoş bir şey değil. toplantıdan sonra arayıp söyleyebilirdi ya da sizi de davet edebilirdi sonuçta hep birlikte de içtiğiniz oluyormuş. gizli saklı gibi davranması güzel değil.

Ya cidden her attığınız adımı eşinize söylüyor musunuz hepiniz? Bugün şu kişiyle şuraya gittim şu kişilerle buluştum diye liste mi veriyorsunuz?

Benim bugün bir devlet dairesinde işim vardı mesela. Tam giderken çocukluk arkadaşımı gördüm (erkek) başka şehirden annesine gelmiş. Markete gidecekti onu bıraktım işim bitsin uğrarım dedim kahve içeriz dedim. İşimi bitirince yanına gittim iki saat kadar takıldık. Eşim bugün sadece işimizi hallettiğimi biliyor diğeri hakkında bişey demedim, sormadı çünkü benim de aklıma gelmedi. X gelmiş onlara gittim desem iyi yapmışsın derdi ki o insanı görmedi bile ömründe, tanışmadılar hiç. Şimdi arkasından iş çevirmiş, aldatma potansiyeli taşıyan kadın mı oldum?

kendi evliliğimde biz de senin bahsettiğin gibi geniş insanlarız aslında. benim kız arkadaşımdan fazla erkek arkadaşım var genelde.. kafede oturur kahve içeriz, eğlenmeye de gideriz. benim eşim zaten böyle şeylere takılmaz kendi de arkadaşlarıyla görüşür içlerinden kızlar da olur, ben de bunu problem yapmam. ama konu sahibi eşi ekstra gizliyor saklıyor gibi davrandığı için o şekilde yorum yapıyorum. biz hesap verdiğimiz için değil, mutfak masasında otururken şöyle oldu böyle yaptım gibi şeyleri paylaşırız genelde.. senin yazdığın örnekte ben de eşime söylesem aynı tepkiyi alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…