iyi de iki erkeğin içinde bira içen sabah adamla kahvaltıya giden kişi kadın...burada kadının ne yaptığı bizim konumuz değil ki? bizi ilgilendiren koca kişisi...
ben şahsen bira sevmiyorum
eşimi/sevgilimi bi abisi bira içmeye çağırsa orada bir kadın olsa da olmasa da beni çağırmasını beklemem. zaten çağıracaksa çağırması gerekn kişi ev sahibi. ev sahibi çağırmadıysa illa eşim gelsin diye çağrılmaz ki.
ben böyle bir olayın içinde kalsam hiç umrum olmaz mesela. sevgilim bira içer X aradı 2 bira içcem der gider. (birlikte yaşıyor olsak da öyle olurdu sen gel demezdi, her ortama birlikte gidecez diye kural yok).
ama kadını arabayla götürmüş neden hiç bahsetmemiş onu bilmiyorum
biz senelerce lojmanda oturduk
eğer lojman herkesin herkesi araçla bırakacağı bir yerse, bizim öyleydi, onun için konu etmeye değer görmemiş olabilir.
karşı komuşda araba vardı kardeşimde de var, komşunun kızları ve biz (evde 3 kızdık) kim kimin güzergahı ise herkes herkesi bırakırdı. çoğu lojmanda insanlar işe filan brlikte gidiyor.
ama bu, başka lojman sakinlerini ne sıklıkta bir yerlere bıraktığına, bu kahvaltılara kimin kimle gittiğine bağlı.