Yılanın başını daha küçükken ezmeliydiniz. Kıskanmayan kadın modunu bırakın tez elden kafasını kırın kocanızın. Ayağını denk alsın.Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Bence kiskanmaniz cok yerinde. Siz neden boyle bir kadinla samimiyete girip evin icine kadar sokuyorsunuz ki? Bilemezsiniz aklindan neler geciyor sizinle evliliginizle ilgili neler dusunuyor. Tum bu soylediklerinizi hep birarada degerlendirerek soyluyorum. Bilmiyorum dini inanciniz nedir ama İslam inancinda var olan haremlik-selamlik tam da bunun icin var. Bu tarz problemlerin onune geciliyor buna dikkate edilerek. Bence uzak kalmaya calisin. Hicbir kadin arkadasinizla da kim olursa olsun esinizle cok yakin olmalarina sebep olmayin ve buna sebebiyet vermeyin.Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Kocamın ofis her cuma öğleden sonra 2 kasa şarap açıyor. İşalla sevişmiyollardır
Bence kiskanmaniz cok yerinde. Siz neden boyle bir kadinla samimiyete girip evin icine kadar sokuyorsunuz ki? Bilemezsiniz aklindan neler geciyor sizinle evliliginizle ilgili neler dusunuyor. Tum bu soylediklerinizi hep birarada degerlendirerek soyluyorum. Bilmiyorum dini inanciniz nedir ama İslam inancinda var olan haremlik-selamlik tam da bunun icin var. Bu tarz problemlerin onune geciliyor buna dikkate edilerek. Bence uzak kalmaya calisin. Hicbir kadin arkadasinizla da kim olursa olsun esinizle cok yakin olmalarina sebep olmayin ve buna sebebiyet vermeyin.
Hayir bunu kastetmiyorum. Evli bir adam var ve gece 12’ de oturuyor konusuyor rahatsizlik duymadan. Guya bir de konu sahibiyle arkadas olacaklar. Sahsen ben rahatsiz hissederim. Bana kadin biraz olcusuz geldi anlatildigi kadariyla.Tam olarak nasıl bir kadın ? "Böyle bir kadın" diyerek ne kastediyorsunuz ?
Aynı işyerinde çalışan ve lojman hakkını kullanan bir kadın var konuda.
Hayir bunu kastetmiyorum. Evli bir adam var ve gece 12’ de oturuyor konusuyor rahatsizlik duymadan. Guya bir de konu sahibiyle arkadas olacaklar. Sahsen ben rahatsiz hissederim. Bana kadin biraz olcusuz geldi anlatildigi kadariyla.
Cunku adam ayni zamanda arkadasinin da esi. Biraz mesafe olmali. Siz arkadasinizin kocasiyla arkadasiniz yokken gece 12 de oturup alem yapar misiniz mesela? Her seyin bir siniri var. Burada en buyuk suclu bence konu sahibi taviz vermeseymis. Esine belirtseymis hoslanmadigini. Esi de suclu o da fazlasiyla olcusuz. En son da diger kadin o da olcusuz.Adam evli diye neden kadın rahatsız olmalı ? Kendilerini davet eden kişi , aynı lojmanda oturan bir başka erkek arkadaşları. Kadın da gitmeyi tercih etmiş.
Evli adama kadının resmi sınırları aşan bir davranışı da olmamış. Bu cümleyi okuyunca , yarın konu sahibi olmadık bir ekleme yapmaz inşallah.
Cunku adam ayni zamanda arkadasinin da esi. Biraz mesafe olmali. Siz arkadasinizin kocasiyla arkadasiniz yokken gece 12 de oturup alem yapar misiniz mesela? Her seyin bir siniri var. Burada en buyuk suclu bence konu sahibi taviz vermeseymis. Esine belirtseymis hoslanmadigini. Esi de suclu o da fazlasiyla olcusuz. En son da diger kadin o da olcusuz.
Zaten basimiza da hep bu olcusuzlukler yuzunden geliyor ne geliyorsa..
Ne münasebet gece alkol alması ve size söylememesi sanki o sevgilisi. bu ne saçmalık karısı sizsiniz.Kadinlik sıkıntı yok çünkü eşiniz anormal,size sadakat hükmü veren kocanız tavırları normal değil. Akşam alkol al,sabah kahvaltıya götür aralarinda bir sey yoksa bile her an olabilir. O apartmana kim taşınmasını tavsiye ettiamaç daha daha rahat görüşmek mi ? Sizi ayakta mi uyutuyorlar ? Babam böyle kek yapmayı nereden öğrendi Ben olsam çoktan iplerin çekmiştim
Hic sevmiyorum bu durumuSakın eşinize kıskandığınızı belli etmeyin yoksa bile aklına siz sokacaksınız. Kadını da yakınınızda tutun, gözlemleyin.
Neyle itham etmisim?Alem yaptıklarını nereden çıkardınız ? Bekar kadın, adamlarla iş arkadaşı. Aynı lojmana taşınınca konu sahibiyle de görüşmeye başlamışlar.
Diyelim ki sizin dediğiniz gibi olsun. Konu sahibi kadınla arkadaş olsun , fark nerede ? Arkadaşının kocası olması neyi değiştiriyor ? Davet eden bir başka adam ; oturmaya gidilen ev de onun evi.
Bilinçli veya bilinçsiz, bekar kadını konuda hiç anlatılmayan farklı davranışlarla itham ediyorsunuz.
Konu sahibine eşinin işini sormuştum ancak yanıt gelmemiş. İşle alakalı bir konuda dahi konuşmuş olabilirler mesela o akşam.
Pek çok iş kolunda meslek etiği gereği ; işle alakalı ve iş nedeniyle sahip olunan bilgileri 3.şahıslarla paylaşamazsınız. 3 is arkadaşı kendi arasında , başkalarının duymayacağı bir ortamda konuşabilir ancak 3.şahıslarla paylaşamazlar.
Neyle itham etmisim?
Ne kadar iyi niyetlisiniz is konulari mi konusuldu -cok gizli kalmasi gereken- gece 12’de sizce? O kadar gizli ki konu sahibinin bile sonradan haberi oluyor.
Bu arada bana kafayi taktiniz saniyorum benim fikrim boyle sizi ilgilendirmez lutfen kendi fikrinizi kendi kendinize belirtmeye devam edin. Ben konu sahibine cevaben yazdim siz cevap yazip konuyu surekli baska yerlere cekesiniz diye degil.
Bence kiskanmaniz cok yerinde. Siz neden boyle bir kadinla samimiyete girip evin icine kadar sokuyorsunuz ki? Bilemezsiniz aklindan neler geciyor sizinle evliliginizle ilgili neler dusunuyor. Tum bu soylediklerinizi hep birarada degerlendirerek soyluyorum. Bilmiyorum dini inanciniz nedir ama İslam inancinda var olan haremlik-selamlik tam da bunun icin var. Bu tarz problemlerin onune geciliyor buna dikkate edilerek. Bence uzak kalmaya calisin. Hicbir kadin arkadasinizla da kim olursa olsun esinizle cok yakin olmalarina sebep olmayin ve buna sebebiyet vermeyin.
Tam olarak nasıl bir kadın ? "Böyle bir kadın" diyerek ne kastediyorsunuz ?
Aynı işyerinde çalışan ve lojman hakkını kullanan bir kadın var konuda.
Ben de size neyle itham ettiğinizi sormuştum zaten.
Kafayı size takmadım , ne anlatmaya çalıştığınızı sordum.
Ben aldatma kısmından ziyade, ilişkinin emrivaki bir hal alacak olmasından endişelenirdim sanırım. Kafalar uyuşuyorsa oturup kalkmak güzel ama aynı binadasınız diye her yere birlikte gitmek, iki güne bir planların ortasında bu kişiyi bulmak hoş olmaz bence. Sabah kahvaltıya birlikte gitmeleri örneğin. Nasılsa aynı binadayız diye birlikte gitmişler ve bu gibi pek çok etkinlikte aynı şeyin yaşanma durumu var. En başından beri komşuluk ilişkisi olarak başlasaydı sınırlar da ona göre çizilirdi ama hali hazırda arkadaş olan birinin sonradan binaya gelmesi böyle içli-dışlı bir ilişkiye zemin hazırlamış. Arkadaş canlısı biri olmama rağmen, evin özel bir alan olduğunu ve bazen gözden kaybolma hakkım olduğuna inanırım. Bu kişiyle artık böyle bir durum kalmamış gibi.
Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş.
Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş.
Cunku adam ayni zamanda arkadasinin da esi. Biraz mesafe olmali. Siz arkadasinizin kocasiyla arkadasiniz yokken gece 12 de oturup alem yapar misiniz mesela? Her seyin bir siniri var. Burada en buyuk suclu bence konu sahibi taviz vermeseymis. Esine belirtseymis hoslanmadigini. Esi de suclu o da fazlasiyla olcusuz. En son da diger kadin o da olcusuz.
Zaten basimiza da hep bu olcusuzlukler yuzunden geliyor ne geliyorsa..
Benim açımdan diye belirttim zaten, ben emrivaki ilişkilerden hoşlanmam. Bugün konu sahibini rahatsız etmeyebilir ama yarın ederse sınır çizmek zor hale gelmiş. Lojman hakkını kullanıyor olabilir zaten kadınlık bir durum yok aslında. Konu sahibinin eşi biraz fazla kaynaşmış ilk günlerden. Benim açımdan eşler farklı bireylerdir ama ortak bir hayatı paylaşırlar. Aynı sitede sürekli görüştükleri için konu sahibi de bu durumdan etkilenecek illa ki. Mesela komşu olmadan önce de eşi ve kadın aynı samimiyetteler miydi? Bu davetler önceden de oluyor muydu vs bunlar da önemli benim için. Bir anda artan samimiyet hoşuma gitmezdi.Lojmanda yaşıyorlarmış. Kadın da lojman hakkını kullanıyor. Gidilen kahvaltıda iş arkadaşları arasında düzenlenmiş , eşli katılımlı bir davet değil.
Konu sahibinin mesafeli davranmasına bir engel de bulunmuyor.
Ancak mesafe isteyen insan , kadın ve diğer adamı bu durumda evine davet etmeyebilirdi.
bu hemcinsimiz olan bayan yeniden evlenmek istiyorum diye konu acarsa begendigi adamin evlimidir bekarmi neyin nesidir vs iyice arastirip sonra karar vermesini tavsiye ederiz derseki ben evli is arkadslarimla is disindada birlikte muhabbet ediyoruz gec saatlere kadar hanimlari yanlarinda yokkene bizde bunun etik olmadigini ileride istenmedik durumlar basina gelebilecegini uyaririz zira böyle sosyallesme olmazDiyelim ki aranıyor ; kadın bekar , istediği davete icabet eder ; bundan bize ne , size ne ?
Aynı bekar kadın, buraya konu açıp: "yeniden evlenmek veya bir erkek arkadaşım olsun istiyorum" dese ; kendisine : sosyalleş, karşındaki kişi resmi ve gayri resmi olarak bekarsa arkadaş diye kestirip atma denirdi.
Kadın da iş arkadaşının davetini kabul etmiş , sosyalleşmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?