- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Tamam olanlar can sıkıcı ama sizlik bi durum yok. Yengenizle anlasamiyorsaniz görüsmeyin.Merhabalar yurtdışında yaşayan bir abim var.Bundan birkaç sene önce bize geldiler yaklaşık 10 gün kaldılar.Bize yakın oturan başka bir kardeşim daha var.Babam sürekli bizde kaldığı için abimler bizde kaldılar.O süre içerisinde de öbür kardeşimlerde sürekli bize geliyorlardı.Asıl konuya geleyim.Bir haftaya yakın güzel geçti .Yedik içtik gezdik.Son üç gün kala yurtdışından gelen gelinimizle biraz soğukluk oldu .Giderken limoniydi yani aramız.Yazın hergün facebooktan laf sokup duruyordu .En sonunda kötü birşeyler yazınca bende engelledim onu.Üç yıla yakın görüşmedik.Bu sene Türkiyeye geldiler.Bir aya yakın annelerinde üç günde öbür kardeşimde kaldılar.İki sefer evime davet ettim.Yedik içtik en güzel şekilde ağırladım.Neyse gittiler. Giderlerken sorun yoktu güle oynaya gittiler.Yalnız aradan biraz zaman geçti.Abime watsaptan arıyordum ,mesaj atıyordum oda cevap yazmayınca sitem ettim.Konu döndü dolaştı üç sene önceye gitti.Ne oldu neden oldu diye didiklemeye başladı.Senle ilgisi yok boşver şimdi izniniz güzel geçti geçmişteki konuların kimseye faydası yok derken o inat etti.Üç senedirde eşim ve babam harici kimseyle o konuları konuşmadım.Evin dışına çıkmadı yani.
Abim inat etti benle ilgisi yok neyle ilgisi var diye.Bende sürekli ısrar etmesinden bıktım herşeyi anlattım.Konu gelinimiz ve onun kızına olan davranışlarıyla alakalıydı.Dünya onun etrafında dönüyormuş gibi davranıp kızının her istediğini yapması alakalıydı.Çocukları öbür kardeşimin çocuğunu istemiyordu.Her fırsatta dile getiriyordu anneside çocuğum istemezse o arabaya binemez diyordu.Kulaklarımla duydum.Çocukları birgün o kadar şımarmıştıki ,kuzeni için o binerse kendimi arabadan atarım demiş ve atmaya çalışmış .Çirşefliğinden yeterki sussun diye öbür yiğenimi arabadan çıkarmışlar.Başka arabaya bindirmişler.
Ben bu tür şeylere gelemiyorum .Allahtan ben o zaman orada değildim ama olanlardan duydum.
Abime bu konuları anlattım eşinin sofraya küsüp gelmemesi vs. ..hepsi geçmişte kaldı çocuklar zamanla büyür akıllanır vs geçmişi boşver dedim.O da söylediklerimi duyunca şaşırdı ben farklı biliyorum dedi.Tuttu karısına verdi yazıştık.Karısı kulaklarımla duyduğum şeyleri inkar etti.Aklınca abime beni yalancı konumuna düşürmeye çalıştı.Ben yinede abimin hatrına konu uzamasın diye uzun zaman geçti ondan yanlış hatırlıyorsun dedim böyle böyle oldu dedim.Karısı abuk sabuk birseyler yazdı şimdi aramıyorumda sormuyorumda ama içim hiç rahat değil.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Yılın 365 günü karısıyla beraber ve karısı gerçeği inkar ediyor
Merhabalar yurtdışında yaşayan bir abim var.Bundan birkaç sene önce bize geldiler yaklaşık 10 gün kaldılar.Bize yakın oturan başka bir kardeşim daha var.Babam sürekli bizde kaldığı için abimler bizde kaldılar.O süre içerisinde de öbür kardeşimlerde sürekli bize geliyorlardı.Asıl konuya geleyim.Bir haftaya yakın güzel geçti .Yedik içtik gezdik.Son üç gün kala yurtdışından gelen gelinimizle biraz soğukluk oldu .Giderken limoniydi yani aramız.Yazın hergün facebooktan laf sokup duruyordu .En sonunda kötü birşeyler yazınca bende engelledim onu.Üç yıla yakın görüşmedik.Bu sene Türkiyeye geldiler.Bir aya yakın annelerinde üç günde öbür kardeşimde kaldılar.İki sefer evime davet ettim.Yedik içtik en güzel şekilde ağırladım.Neyse gittiler. Giderlerken sorun yoktu güle oynaya gittiler.Yalnız aradan biraz zaman geçti.Abime watsaptan arıyordum ,mesaj atıyordum oda cevap yazmayınca sitem ettim.Konu döndü dolaştı üç sene önceye gitti.Ne oldu neden oldu diye didiklemeye başladı.Senle ilgisi yok boşver şimdi izniniz güzel geçti geçmişteki konuların kimseye faydası yok derken o inat etti.Üç senedirde eşim ve babam harici kimseyle o konuları konuşmadım.Evin dışına çıkmadı yani.
Abim inat etti benle ilgisi yok neyle ilgisi var diye.Bende sürekli ısrar etmesinden bıktım herşeyi anlattım.Konu gelinimiz ve onun kızına olan davranışlarıyla alakalıydı.Dünya onun etrafında dönüyormuş gibi davranıp kızının her istediğini yapması alakalıydı.Çocukları öbür kardeşimin çocuğunu istemiyordu.Her fırsatta dile getiriyordu anneside çocuğum istemezse o arabaya binemez diyordu.Kulaklarımla duydum.Çocukları birgün o kadar şımarmıştıki ,kuzeni için o binerse kendimi arabadan atarım demiş ve atmaya çalışmış .Çirşefliğinden yeterki sussun diye öbür yiğenimi arabadan çıkarmışlar.Başka arabaya bindirmişler.
Ben bu tür şeylere gelemiyorum .Allahtan ben o zaman orada değildim ama olanlardan duydum.
Abime bu konuları anlattım hepsi geçmişte kaldı çocuklar zamanla büyür akıllanır vs geçmişi boşver dedim.O da söylediklerimi duyunca şaşırdı ben farklı biliyorum dedi.Tuttu karısına verdi yazıştık.Karısı kulaklarımla duyduğum şeyleri inkar etti.Aklınca abime beni yalancı konumuna düşürmeye çalıştı.Ben yinede abimin hatrına konu uzamasın diye herhalde yanlış hatırlıyorsun dedim böyle böyle oldu dedim.
Şimdi aramıyorumda sormuyorumda ama içim hiç rahat değil.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Benim derdim gelinimiz değil zaten...30 sene gormesemde ozlemem aramam son inkarcilugindsn sonra bir huyunu daha ogrendim .onu görmesem umrum olmaz ama benim derdim abim.Onu seviyorum ve görmek konuşmak istiyorum maalesef karısı kulaklarımla duyduğum şeyleri inkar ediyor. Beni yalancı konumuna sokmaya çalışıyor bunlara sinirlendim.abimle aramin kötü olmasını istemem.o yüzden içim rahat değil dedim.abimden dolayı.Tamam olanlar can sıkıcı ama sizlik bi durum yok. Yengenizle anlasamiyorsaniz görüsmeyin.
Çocuklar benim çocuklarım değil ama birinin öbürüne yaptığı terbiyesizlige ve bencilliğe kayıtsız kalamadim.ikiside benim yeğenim .biri bulunmaz Hint kumaşı da diğeri bostan korkuluğundan cikmadi.fazla simartilmaktan annnesinin onu tepesine çıkarmasından kuzenini arabadan attırıyor keskede üç maymunu oynasaymisimTamam olanlar can sıkıcı ama sizlik bi durum yok. Yengenizle anlasamiyorsaniz görüsmeyin.
Derdim gelinle degil diyorsunuz ama actiginiz konu tam onunla ilgili..Benim derdim gelinimiz değil zaten...30 sene gormesemde ozlemem aramam son inkarcilugindsn sonra bir huyunu daha ogrendim .onu görmesem umrum olmaz ama benim derdim abim.Onu seviyorum ve görmek konuşmak istiyorum maalesef karısı kulaklarımla duyduğum şeyleri inkar ediyor. Beni yalancı konumuna sokmaya çalışıyor bunlara sinirlendim.abimle aramin kötü olmasını istemem.o yüzden içim rahat değil dedim.abimden dolayı.
tepki göstermeniz doğal. ben de banane sanane diyemem haksızlıklara karşı. masum çocukları da korurum birine yaranmak için sessiz kalamam. parkta başkasının çocuğu için de kavga ediyorum. çocuk kavgasına karışmam. çocuğumu aşırı zorbalık olmadığı sürece vursalar da bişi demem ama yetişkinler müdahale ettiği zaman hemen atılırım. parkta koca devasa bir adam sıra kendi çocuğuymuş idim çocuğum değil diyemem. cüssesi çocuğun 3-4 katı olan adam masum yavruya ne yaparsa yapsın bağıramaz. böyle böyle kötülük ve kötüler çoğalıyor. bu sanane banane de moda oldu. araba çarpsa ambulans çağıran olmuyor. polis çağrılması gerekse çağıran olmuyor.Çocuklar benim çocuklarım değil ama birinin öbürüne yaptığı terbiyesizlige ve bencilliğe kayıtsız kalamadim.ikiside benim yeğenim .biri bulunmaz Hint kumaşı da diğeri bostan korkuluğundan cikmadi.fazla simartilmaktan annnesinin onu tepesine çıkarmasından kuzenini arabadan attırıyor keskede üç maymunu oynasaymisim
Niye içiniz rahat değil. Kadın yalanladı ise onun içi rahatsız olsun sizene. Mesafe koyun aranıza. Üç yılda bir gelen insanlar zaten boşverin dert aramayın dertsiz başınız
Ben kendimden eminim ama ondan boyle birşey beklemedigimden şaşırdım. Kimseye yalan borcum yok.gercekleri duymak zoruna gitti.Bunca seneden sonra baska bir yönünü gördüm.gozumle gördüğüm kulagimla duyduğum şabim gelse yeter o gelmesede olurNiye içiniz rahat değil. Kadın yalanladı ise onun içi rahatsız olsun sizene. Mesafe koyun aranıza. Üç yılda bir gelen insanlar zaten boşverin dert aramayın dertsiz başınıza
O olay anında yoktum Alllahtan.Duyduklarim yetti zaten.Babam, cocugu arabadan cikartilan erkek kardesim ve eşi anlatti.ama onun öncesinde birkaç gün önce kardeşimlerdeyken kardeşimin cocugu ben amcamın arabasına binecegim diyor öbür yurtdışından gelen yigrnim hayır bizim arabaya binenezsin diyor bende kardeş kardeş ikimizde binin dedim.annnesi hayır binemez kızım istemezse binemez dedi .ben bu duyduğuma çok şaşırmıştım zaten.nasil bir kafa yapısı .annesi böyle söylerse çocuk her türlü simarikligi yapar.bir dur diyen olmazsa sonuç böyle olur.Gelinden size ne diyenleri anlıyorum da diğer tarafı anlamıyorum.Ben de bir yeğenimin lafı ile diğer yeğenim görmezden gelinse hatta arabadan indirilse tepkimi koyarım.
İki kardeşimden üç yeğenim canım var neden birinin ezilmesine göz yumayım küçük diye ya da sesi çıkmıyor diye.
Hoş konu sahibi orda değilmiş duydukları ile hareket etmese daha mantıklı.
Ne demek size ne yahu kadın bir çocuğa yapılan zorbalığa sessiz kalamadığını yazmış yoruma size ne yazıyorsunuz??
Şımartmış veletlerini neymiş arabadan atlayacakmış te Allahım ya
Ne demek size ne yahu kadın bir çocuğa yapılan zorbalığa sessiz kalamadığını yazmış yoruma size ne yazıyorsunuz??
Benim kızdığım noktalardan biride o zaten.kiz bu raddeye gelebiliyor.iki araba var.bir yurtdışından gelen araba birde öbür kardesimin sürdügu araba.buradaki yigenim babasının değilde amcasının a TR arabadina biniyor hep ona heves etmiş .kız onu görünce çıldırıyor.babamda arabada.kiz o inmezse ben kendimi arabadan atarım demiş ve atmaya çalışmış.o yüzden öbür yigrnim arabadan çıkartılıyor .Ne demek size ne yahu kadın bir çocuğa yapılan zorbalığa sessiz kalamadığını yazmış yoruma size ne yazıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?